Sahibinden full+full yapili geyik!!

Peki kuzum sen bilirsin

Iyi kuzum derse geldim, ofisteyim, bekliyorum simdi...
Bagirma, yanina git soyle
Kendi ellerimle bdv nin kollarına attım nazlı yarimi nerdesin asi su perim
Yok bebisim yoldaydim, otobuse yetistim
onun için de bahçeye inmek gerekiyor ya, yemekten sonra içtim daha da üşüdüm ben hastayken çok huysuz oluyorum yaa
Kiyamam ya Ben de huysuz olurum cok
hiç de gel bi çorba kaynatayım sana nazcım demek yok
Dana o bebegim, gerci bir tek bize dana, Mascara oldu mu ustunu siki giyin usutmeler havada ucusuyor

Hex geldiği gibi gitti Ben de gidiyorum sonra görüşürüz sen de çık artık da al şu bileti
Geldim
tamam yaa çıkarım ben de birazdan haydi görüşürüz
Naber nazom

Kiyamam ya Ben de huysuz olurum cok
Dana o bebegim, gerci bir tek bize dana, Mascara oldu mu ustunu siki giyin usutmeler havada ucusuyor
Naber nazom

hastayım, üşengecim, keyifsizim.. bütün hayat enerjimi aldılar sanki
oysa ki dün çok eğlenmiştim, bugun neden böyle oldum ki? çok fazla ikizler burcuyum ben sanırım

hastayım, üşengecim, keyifsizim.. bütün hayat enerjimi aldılar sanki
oysa ki dün çok eğlenmiştim, bugun neden böyle oldum ki? çok fazla ikizler burcuyum ben sanırım
Bir kere bile ugramadin dun buraya kinadik seni demek ki icten icten
Anam sen de mi ikizlersin? Hic sevmem ben halbuki ya, ikisi de ikizler cikti

Bir kere bile ugramadin dun buraya kinadik seni demek ki icten icten
Anam sen de mi ikizlersin? Hic sevmem ben halbuki ya, ikisi de ikizler cikti

olur mu kuzum dün öğlene kadar burdaydım, öğleden sonra gittim ben aslında 1 2 saat takılıp dönecektim ama maç izleyelim dediler karşı çıkamadım, ordan da biraz daha takılalım derken baya geç döndüm hemen uyumuşum
sanırım özelliklerini de taşıyan bi ikizlerim, dün deli gibi güldüm bugun aglayasım var

O bende de oluyor, o kadin olmanin dogasi nazim saki ol Ne aglamasi be! Ya annenle bozusmussunuz, hafif hasta gibisin, baska bir yerde kaliyorsun, dun cok eglendin bugun yapacak bir sey yok daralmissin, biletini almaya cik, ilac al, meyve al, bir seyler atistir, meyve ye, ilac ic, yat uyu azicik

meyve yedim, uykum da yok annemle olan mevzuyu da çok takmıyorum aslında. arada oluyor böyle ona, haklı olarak doluyor bana karşı, 30 yaşıma geldim hala hayatımda yolunda olan bişey yok yok diye. o da böyle patlıyor bana, bikaç güne düzeliyor. alıştım yani napayım haklı o da
aman neyse yoluna girer herhalde bişeyler zamanla.

Sana karsi dolmuyor, sadece senin iyiligini istiyor kuzum, ama iste bazen empati yapamiyorlar o kadar...
Sikma canini, keyfini de bozma, her sey yoluna girer zamanla aynen, karamsar olma, dizi izle kuzum, film izle, ne guzel kitap kahve keyif yapiyordurdun, oyle keyifli ol

eskişehire gidip gelince iyi gelir belki. çocugu da sepetledim sırf kafa dinleyim diye. dönünce canıma okuyacak o da, bozuldu sanki biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…