Peki kuzum sen bilirsinyok yavrum asla aramam. kuru inat degil benim ki yanlış anlama, annem hayattaki en önemli varlıgım benim. ama yanımda olacagı yerde bu kadar bagırığ çağırıyorsa bana hem de ortada sebep yokken, belli ki odlmuş bana karşı. biraz bi boşalsın kendine gelsin o arar zaten. o zamana kadar da beklerim ne kadar sürecegi umrumda degil yani.
Çık da alıver ya yakın zatenkim gidip bilet alacak şimdi yaaa
Çık da alıver ya yakın zaten
Sıcak bir çay içüşüyorum hala, az daha ısınayım da çıkarım birazdan
Sıcak bir çay iç
Evet öylesinonun için de bahçeye inmek gerekiyor ya, yemekten sonra içtim daha da üşüdümben hastayken çok huysuz oluyorum yaa
Evet öylesin
hiç de gel bi çorba kaynatayım sana nazcım demek yok
Hex geldiği gibi gittialdım ben cevabımı
Hex geldiği gibi gittiBen de gidiyorum sonra görüşürüz sen de çık artık da al şu bileti
Iyi kuzum derse geldim, ofisteyim, bekliyorum simdi...Naptın bebeem
Bagirma, yanina git soyleNazooooooo
Yok bebisim yoldaydim, otobuse yetistimKendi ellerimle bdv nin kollarına attım nazlı yarimi nerdesin asi su perim
Kiyamam yaonun için de bahçeye inmek gerekiyor ya, yemekten sonra içtim daha da üşüdümben hastayken çok huysuz oluyorum yaa
Dana o bebegim, gerci bir tek bize dana,hiç de gel bi çorba kaynatayım sana nazcım demek yok
Ben mi?
GeldimHex geldiği gibi gittiBen de gidiyorum sonra görüşürüz sen de çık artık da al şu bileti
Naber nazomtamam yaa çıkarım ben de birazdanhaydi görüşürüz
Kiyamam yaBen de huysuz olurum cok
Dana o bebegim, gerci bir tek bize dana,Mascara oldu mu ustunu siki giyin usutmeler havada ucusuyor
Naber nazom
Bir kere bile ugramadin dun buraya kinadik seni demek ki icten ictenhastayım, üşengecim, keyifsizim.. bütün hayat enerjimi aldılar sanki
oysa ki dün çok eğlenmiştim, bugun neden böyle oldum ki? çok fazla ikizler burcuyum ben sanırım
Bir kere bile ugramadin dun buraya kinadik seni demek ki icten icten
Anam sen de mi ikizlersin? Hic sevmem ben halbuki ya, ikisi de ikizler cikti
O bende de oluyor, o kadin olmanin dogasi nazim saki ololur mu kuzum dün öğlene kadar burdaydım, öğleden sonra gittim benaslında 1 2 saat takılıp dönecektim ama maç izleyelim dediler karşı çıkamadım, ordan da biraz daha takılalım derken baya geç döndüm hemen uyumuşum
sanırım özelliklerini de taşıyan bi ikizlerim, dün deli gibi güldüm bugun aglayasım var
O bende de oluyor, o kadin olmanin dogasi nazim saki olNe aglamasi be! Ya annenle bozusmussunuz, hafif hasta gibisin, baska bir yerde kaliyorsun, dun cok eglendin bugun yapacak bir sey yok daralmissin, biletini almaya cik, ilac al, meyve al, bir seyler atistir, meyve ye, ilac ic, yat uyu azicik
Sana karsi dolmuyor, sadece senin iyiligini istiyor kuzum, ama iste bazen empati yapamiyorlar o kadar...meyve yedim, uykum da yokannemle olan mevzuyu da çok takmıyorum aslında. arada oluyor böyle ona, haklı olarak doluyor bana karşı, 30 yaşıma geldim hala hayatımda yolunda olan bişey yok yok diye. o da böyle patlıyor bana, bikaç güne düzeliyor. alıştım yani napayım haklı o da
aman neyse yoluna girer herhalde bişeyler zamanla.
eskişehire gidip gelince iyi gelir belki. çocugu da sepetledim sırf kafa dinleyim diye. dönünce canıma okuyacak o da, bozuldu sanki birazSana karsi dolmuyor, sadece senin iyiligini istiyor kuzum, ama iste bazen empati yapamiyorlar o kadar...
Sikma canini, keyfini de bozma, her sey yoluna girer zamanla aynen, karamsar olma, dizi izle kuzum, film izle, ne guzel kitap kahve keyif yapiyordurdun, oyle keyifli ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?