Sahibinden full+full yapili geyik!!

Yuh tam orayi okudum...
Ya kadin cok sabirli, ya cok mantikli, ya cok saf, yada bu konu fake...
Mumkun degil ya mumkun degil...
İyi de senin başına geldiğini düşünsene abla ya yabancı değil başkası olsa saçını başını yolarsın cıngar çıkartırsın da ablaya yakıştıramazsın inanmak istemezsin miden almaz kendi kendini suçlar insan nasıl böyle şeyler düşünüyorum diye. Normal bence bunca zaman susması ki daha önce uyarmış eşini. Artık patladı işte emin olunca

Ay kuzum yok, ben duramam yani iki salaklarim evet ama suphelendigim bir sey varken 15 dakika oldu gelmediler demem, giderim, hatta oyle gormek isterim salak yerine konmak daha kotu bir once her sey kesinlessin ben de silkelenip kendime geleyim diye... Berbat bir durum evet ama ne kocasiyla flortlesmekten cekinmeyen ablasi ne de ona karsilik veren esi bu kadinin sagligindan hayatindan onemli degil...

Yok zaten ben ablası önemli diye demedim kendi akıl sağlığım için yani kötü düşünmem sanırım bilmiyorum zor işte. Allah göstermesin

Iki dakika once seslendim, haber ver bana diye, sevme mi canim nazim benim Iyi misin biraz daha?

Usumem azaldı gibi, keyifsizligim aynen devam..
Aynen neverim, insan ele yapamaz bir de kardesin
Naz nereye gitti gene ya?!

Yemek yedim geldim :)
Üstümü başımı değişip laptopa bi oturayim yaa, telefondan zor geliyor laf yetiştirmek..

Usumem azaldı gibi, keyifsizligim aynen devam..

Yemek yedim geldim :)
Üstümü başımı değişip laptopa bi oturayim yaa, telefondan zor geliyor laf yetiştirmek..
Aynen bir gel artik, afiyet olsun kuzum
Kolonideki hücreler tek başlarına ayrı ayrı canlılar ama bir aradayken koloni için tek bir canlı gibi yaşıyorlar
Iki dakika kanim kaynadi, miktin attin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…