Yuh tam orayi okudum...Şu tatil tuvalet muhabbetinden sonra iyice sinir oldum zaten
İyi de senin başına geldiğini düşünsene abla ya yabancı değil başkası olsa saçını başını yolarsın cıngar çıkartırsın da ablaya yakıştıramazsın inanmak istemezsin miden almaz kendi kendini suçlar insan nasıl böyle şeyler düşünüyorum diye. Normal bence bunca zaman susması ki daha önce uyarmış eşini. Artık patladı işte emin oluncaYuh tam orayi okudum...
Ya kadin cok sabirli, ya cok mantikli, ya cok saf, yada bu konu fake...
Mumkun degil ya mumkun degil...
Ay kuzum yok, ben duramam yani iki salaklarim evet ama suphelendigim bir sey varken 15 dakika oldu gelmediler demem, giderim, hatta oyle gormek isterim salak yerine konmak daha kotu bir once her sey kesinlessin ben de silkelenip kendime geleyim diye... Berbat bir durum evet ama ne kocasiyla flortlesmekten cekinmeyen ablasi ne de ona karsilik veren esi bu kadinin sagligindan hayatindan onemli degil...İyi de senin başına geldiğini düşünsene abla ya yabancı değil başkası olsa saçını başını yolarsın cıngar çıkartırsın da ablaya yakıştıramazsın inanmak istemezsin miden almaz kendi kendini suçlar insan nasıl böyle şeyler düşünüyorum diye. Normal bence bunca zaman susması ki daha önce uyarmış eşini. Artık patladı işte emin olunca
Yok zaten ben ablası önemli diye demedim kendi akıl sağlığım için yani kötü düşünmem sanırım bilmiyorum zor işte. Allah göstermesinAy kuzum yok, ben duramam yani iki salaklarim evet ama suphelendigim bir sey varken 15 dakika oldu gelmediler demem, giderim, hatta oyle gormek isterim salak yerine konmak daha kotu bir once her sey kesinlessin ben de silkelenip kendime geleyim diye... Berbat bir durum evet ama ne kocasiyla flortlesmekten cekinmeyen ablasi ne de ona karsilik veren esi bu kadinin sagligindan hayatindan onemli degil...
Aynen neverim, insan ele yapamaz bir de kardesinYok zaten ben ablası önemli diye demedim kendi akıl sağlığım için yani kötü düşünmem sanırım bilmiyorum zor işte. Allah göstermesin
Aynen neverim, insan ele yapamaz bir de kardesin
Naz nereye gitti gene ya?!
Ya bir kere tek basima dusunsem ya, kizim yemin ederim gelince anlasamazsak cok hayal kirikligi yasarim, ben dusunuyorum sen yaziyorsun manyak midir nedir ya?!!!3900 olmuşun gız
Naz cool takılıyo
Volvox benceYa bir kere tek basima dusunsem ya, kizim yemin ederim gelince anlasamazsak cok hayal kirikligi yasarim, ben dusunuyorum sen yaziyorsun manyak midir nedir ya?!!!
O ne be?!Volvox bence
Araştır hazıra konmaO ne be?!
http://tr.wikipedia.org/wiki/Volvoks Eeee?Araştır hazıra konma
Iki dakika once seslendim, haber ver bana diye, sevme mi canim nazim benimIyi misin biraz daha?
Aynen neverim, insan ele yapamaz bir de kardesin
Naz nereye gitti gene ya?!
Kolonideki hücreler tek başlarına ayrı ayrı canlılar ama bir aradayken koloni için tek bir canlı gibi yaşıyorlar
Aynen bir gel artik, afiyet olsun kuzumUsumem azaldı gibi, keyifsizligim aynen devam..
Yemek yedim geldim :)
Üstümü başımı değişip laptopa bi oturayim yaa, telefondan zor geliyor laf yetiştirmek..
Iki dakika kanim kaynadi, miktin attinKolonideki hücreler tek başlarına ayrı ayrı canlılar ama bir aradayken koloni için tek bir canlı gibi yaşıyorlar
Aynen bir gel artik, afiyet olsun kuzum
Yine ne dedim yaAynen bir gel artik, afiyet olsun kuzum
Iki dakika kanim kaynadi, miktin attin
Ben de tam derse oturdum onu ne yapacagizgeldim geldim tamamdır, bu akşam kolay kolay gitmem bi daha bi yere
Demedin bir sey demedinYine ne dedim ya
Ben de tam derse oturdum onu ne yapacagizNeverla hic anlasamiyoruz nazo artik ya
Ben de tam derse oturdum onu ne yapacagizNeverla hic anlasamiyoruz nazo artik ya
Demedin bir sey demedin
benim hayalimdeki ilişki bu hex
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?