Bu da hemen ayrilin, ikimizi de cek kenara konus, hacilar de olmaz boyle de, hemen ayrilinmis, peh!!!anlaşamıyorsanız saygıyı kaybetmeden ayrılın bence
Neresi uyuz be idolüm o benim, aynı böyleyim ben ilişkilerimdeözene özene uyuz sheldon a mı özendin bee
Bu da hemen ayrilin, ikimizi de cek kenara konus, hacilar de olmaz boyle de, hemen ayrilinmis, peh!!!
Her topige gelene yavsamasak iyiyiz aslinda da
ben de aynı penny gibiyim ama neden yalnızım hala çözemedimNeresi uyuz be idolüm o benim, aynı böyleyim ben ilişkilerimde
Ooo biz sana dert anlatmayacagiz o zamanben çevremdeki arkadaşlık ilişkilerinde bile kavga ederlerse eğer ayrılın derim, çok kestirip atıcı bir insanım gördüğün üzere
Ooo biz sana dert anlatmayacagiz o zaman
Aha manyak yakacak milletin basiniyok yaa senin kocan var sana boşan demem, ama andro birini bulursa anında ayrıl derimişin tuhaf tarafı ben kolay ayrılabilen bir insan değilim
Aha manyak yakacak milletin basini
Anam ben de sevgiliyle anlasamiyorum vallahi, alakamiz yok, yeriz birbirimizi, ama katiyen ayri da duramayiz, biz napalim nazyok kız ben ayrılık olayını sevmem o yuzden ciddi bir sorun varsa ortada çözülsün diye yardımcı bile olurum arkadaşlarıma, ama saçma sapan bişeyden kavga ediyorlarsa derim anlaşamıyorsanız ayrılın diye
Anam ben de sevgiliyle anlasamiyorum vallahi, alakamiz yok, yeriz birbirimizi, ama katiyen ayri da duramayiz, biz napalim naz
Hahahaha yok yeeaaaolan olmuş artık, evlenmişsin barklanmışsın geçineceksin mecbur adamla başka yolu yok
Hahahaha yok yeeaaa, ciddi sorun olsa hic evlilik falan gormez gozum de, iyiyiz biz boyle aman
Agiz burun dagitmali iliski bizimkisi isteben öyle çok mıç mıç ilişkileri de sevmem zaten yaa. her dakka aşkım bebegim bana göre değil, arada ağız burun da dagıtmak lazımbana benim gibi deli adam lazım yaa, öyle biri de bi tane var o da arkadaşım işte lanet olsun
Agiz burun dagitmali iliski bizimkisi iste, isin kotusu tanisirsaniz kesin cok uyumlu oldugunu ya da oldugumuzu dusunuceksiniz, ciks alakasi yok Ama hayata bakisimiz, degerlerimiz, keyif aldigimiz seyler, sinir oldugumuz seyler her sey ayni ama karakterler zit iste Mic mic ben de gelemem, ask bocugu gibi de takilamam, faceden bile ask yasayan var yahu gidin ne halt edecekseniz edin, kalp kalp kalp nereye kadar, iiiykk
Disarda ben de sevmem mic mic evde ne halt yersek yeriz ne gerek var reklamayan yana bilgisayarlarda birbirlerine aşk sözcükleri yazan insanlar tanıdım bensevmiyorum ben öylesini, bana göre değil. göstere göstere yaşanması taraftarı değilim bazı şeylerin.
hele bu ara yeni bir moda var ki, millet balayı odalarının resmini koyuyor internete, işte bizim balayı odamız diye
Naber dumbuk?!Yav he he tamam anladık
Yav he he tamam anladık
en konuşması gereken insan senken biz konuşup sen bizi dinlendin mi bugune kadarDisarda ben de sevmem mic mic evde ne halt yersek yeriz ne gerek var reklamaFarkettim de hic iliskimden bahsetmemisim ya ben, nispet gibi olmasin diye sizden daha az konusmusum, agzinizi gozunu kirarim sizin gaza geldim
Huysuz istenoldu len
He ya oyle olmus, didik didik oldu icim sorunlardan boyuna cok matah bir seymisim gibi akil vermisimen konuşması gereken insan senken biz konuşup sen bizi dinlendin mi bugune kadaryazık olmuş bence
Huysuz isteMillete aman nazar degmesin demeler nazar boncugu koymalar bana he he
He ya oyle olmus, didik didik oldu icim sorunlardan boyuna cok matah bir seymisim gibi akil vermisim
Herkesin bildigi sabit degismiyor ki, ne gelirse bize dogru soyluyoruz istekıskanmış bence seni ondan böyle bi başından savmış
ben çok konuşurum bu konularda yaa, sanki birbirinden parlak 70 tane ilişkim olmuş gibi akıl veririm, halbuki bi baksan hepsi birbirinden beter hepi topu 3 5 kişi olmuştur hayatımda
Herkesin bildigi sabit degismiyor ki, ne gelirse bize dogru soyluyoruz iste
Ben simdilik kacar bebek, bir iki isim var, sonra eve, zaman olursa ugrarim, opuldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?