Sahibinden full+full yapili geyik!!

iki italyan görelim dedik yine mi türklere denkleştik

danimarka seçeneği de var ama çok soğuk ben yaşayamam

Ben sarışın sevmiyorum o yüzden danimarkayı elerdim
Yok ya git sen yine bayramlarda öyle sadece fransa da öyle "ayy şekerim kurbanda paristeydik" demek için gidiyolar

Biri olsa da sevmesem ya erkek yüzü gördüğüm yok

öyle deme kızım, korkuyorum ben kendimden artık. kısmetim açıldı diye geyik yapıyorum iyi güzel de, çocuk eskişehire gelmesin diye 40 takla attım resmen, ellerimle kaçırdım. sebebi de tek ya beni üzerse diye ben nasıl geçirecem bu ömrü bu korkuyla

Gerçekten ilgini çekseydi korkmazdın. Sen istemiyosun zaten onu. Ben ne b*k yicem ya

Gerçekten ilgini çekseydi korkmazdın. Sen istemiyosun zaten onu. Ben ne b*k yicem ya

tam tersi andro m, gerçekten istediğim için korkuyorum ben. lisede benden hoşlanan bebe de msj attı dedim ya, onla çatır çatır msj laşıyorum, görüşme muhabbeti yapıyorum, bu meclisteki bebe her gun arıyor onla konuşuyorum. hiç sorun yok..
ama o sabaha bahsettigim çocukla bir araya gelmekten kaçıyorum, çünkü eğer yeniden seversem b.ku avuçla yedigim gündür, cesaretim yok
ikimiz kafaları birbirine sürterek kıvılcım çıkartalım dünyayı yakalım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…