Valla bilemedim nazom öyle bi durumum bile yok şu an rahibe teressa gibiyim resmentam tersi andro m, gerçekten istediğim için korkuyorum ben. lisede benden hoşlanan bebe de msj attı dedim ya, onla çatır çatır msj laşıyorum, görüşme muhabbeti yapıyorum, bu meclisteki bebe her gun arıyor onla konuşuyorum. hiç sorun yok..
ama o sabaha bahsettigim çocukla bir araya gelmekten kaçıyorum, çünkü eğer yeniden seversem b.ku avuçla yedigim gündür, cesaretim yok
ikimiz kafaları birbirine sürterek kıvılcım çıkartalım dünyayı yakalım bence
Valla bilemedim nazom öyle bi durumum bile yok şu an rahibe teressa gibiyim resmen
Neyse ya ben çıkıyorum güya erken yatacaktım bugünİyi geceler
İş güç bebeğim meşgul insanlarızKalkmadiniz mi olum siz?!!
Anaaam iyice tadini kacirdiniz ha!!! Pole dance vidolarimi gonderttirmeyin bana!!İş güç bebeğim meşgul insanlarızSabah sabah nazımı da gördüm zaten içim açıldı
Anaaam iyice tadini kacirdiniz ha!!! Pole dance vidolarimi gonderttirmeyin bana!!
Gir kuzu, daha da yukselir belki, sonra tuh demezsin...Ales başvuruları başlıyomuş ona gireyim bari
Niye herkesin ödül puanı 113
Zaten öbürünün süresi doluyor bu sene gireyim de bulunsun lazım olur. Son yds ye girmediğime pişman oldum çok kolaymış herkes yüksek almış keşke girseydim 90 üstü alırdım dururdu bi kenarda. NeyseGir kuzu, daha da yukselir belki, sonra tuh demezsin...
Cok sacma di mi yaaa? Hani 1000 olur 100 olur 113, toplam puani o yapmislarda ondan, basit esikler olunca da herkes ulasmis, pehNiye herkesin ödül puanı 113
Başka yok mu? En son 113 mü acaba daha yükseğini görmedim. Bi de ben kendimi yeşil görüyorum online sen de görüyo musun beni?Cok sacma di mi yaaa? Hani 1000 olur 100 olur 113, toplam puani o yapmislarda ondan, basit esikler olunca da herkes ulasmis, peh
Aynen...Zaten öbürünün süresi doluyor bu sene gireyim de bulunsun lazım olur. Son yds ye girmediğime pişman oldum çok kolaymış herkes yüksek almış keşke girseydim 90 üstü alırdım dururdu bi kenarda. Neyse
Aynen...
Eee naptiniz kuzu? Naz isteyken daha iyiydi ya fix geliyordu
Anaam o ne ben de online gorunuyorum... Yok kuzum sen gozukmuyorsun...Başka yok mu? En son 113 mü acaba daha yükseğini görmedim. Bi de ben kendimi yeşil görüyorum online sen de görüyo musun beni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?