Sahibinden full+full yapili geyik!!

Neyi sevmiyomuyum ?
Kediye ölümcül derecede alerjim var küçüklüğümden beri ne komalara girdim yine de vazgeçmedim uzaktan seviyorum mecburen
Benim de kediye alerjim var desem, hatta alerji tedavisi gordum, dokto olur bile cocuk dedi ama seve seve yendim bildigin, vucut alisti artik, hala biraz fazla vakit gecirince dudagim, gozum siser hala Ama seninki gibi komalik vs. degil, kotuymus o

Benim de kediye alerjim var desem, hatta alerji tedavisi gordum, dokto olur bile cocuk dedi ama seve seve yendim bildigin, vucut alisti artik, hala biraz fazla vakit gecirince dudagim, gozum siser hala Ama seninki gibi komalik vs. degil, kotuymus o

Malesef böyle koynumda uyurdum bütün heryerim kabarırdı nefes alamazdım hatta küçükken acile götürmüştü babam 3.derece yanık sanmışlardı vücudumu nasıl sen düşün o en iyi haliydi
Şimdi sevgilitom kapıdan çaktırmadan sevdiğim kediler için kedisavar icat etti çok üzülüyorum yaa niden niden n

Ay severken cok zor, ben de buldugum kediyi eve getirirdim, yuz goz kapanirdi, vucut siserdi falan, simdi daha iyiyim, bagisiklik sistemi sanirim... Ama seninki cidden kotuymus Kopekler bahcede falan mi, ya da mahalledekiler falan mi?

Ay severken cok zor, ben de buldugum kediyi eve getirirdim, yuz goz kapanirdi, vucut siserdi falan, simdi daha iyiyim, bagisiklik sistemi sanirim... Ama seninki cidden kotuymus Kopekler bahcede falan mi, ya da mahalledekiler falan mi?

Hayır hepsi benim 10 u dışarda evleri var bahçemizde evede giriyorlar ikitanesi minik onlarla uyuyoruz sorun yok
Sadece kediye test yaptırmıştık küçükkene çok ilginç gelmiştir bana her zaman kedigillerden aslan fln bişiy yapmıyo ama hayvan delisiyim kafeslere fln giriyorum

Birini bulana kadar girmicem bi daha kk ya moralim bozuluyo
Sacmalama be
Ahahah deli, kaptircan butu
Kazen son noktayı koydu ama ergenken ben daha fenaydım
He ya gordum ben de Haketmis ama lavuk!!

Sacmalama be

Ahahah deli, kaptircan butu
He ya gordum ben de Haketmis ama lavuk!!

Geçen gün kapıyodu az daha pisstt dedim ama nafile nası gördüyse o an zaar biraz fazla bronzlaşmıştım sadece
Az bile karısına göstereydi iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…