Yaaaa kuzum sacmalama
Sevmiyor musun?Bizimde yoğ valla iyi böyle
Annemm kedi deme bana içim gidiyoo
Ya tamam siz bakmayın banaYaaaa kuzum sacmalama
Sevmiyor musun?
Neyi sevmiyomuyum ?Yaaaa kuzum sacmalama
Sevmiyor musun?
Sen niye vicdan yapıyosun
Birikti napıyım hepiniz seviliyosunuz bi ben yalnızımBenden sonra isyan etmeye başladın da ondan
Benim de kediye alerjim var desemNeyi sevmiyomuyum ?
Kediye ölümcül derecede alerjim var küçüklüğümden beri ne komalara girdim yine de vazgeçmedim uzaktan seviyorum mecburen
Biz seni severiz üzülmee :)Birikti napıyım hepiniz seviliyosunuz bi ben yalnızımSen bana bakma
Benim de kediye alerjim var desem, hatta alerji tedavisi gordum, dokto olur bile cocuk dedi ama seve seve yendim bildigin, vucut alisti artik, hala biraz fazla vakit gecirince dudagim, gozum siser hala Ama seninki gibi komalik vs. degil, kotuymus o
Ay severken cok zor, ben de buldugum kediyi eve getirirdimMalesef böyle koynumda uyurdum bütün heryerim kabarırdı nefes alamazdım hatta küçükken acile götürmüştü babam 3.derece yanık sanmışlardı vücudumu nasıl sen düşün o en iyi haliydi
Şimdi sevgilitom kapıdan çaktırmadan sevdiğim kediler için kedisavar icat etti çok üzülüyorum yaaniden niden n
Gorusuruz fistigimBen çıktım kızlar görüşürüz
Birini bulana kadar girmicem bi daha kk ya moralim bozuluyoGorusuruz fistigim
Ay severken cok zor, ben de buldugum kediyi eve getirirdim, yuz goz kapanirdi, vucut siserdi falan, simdi daha iyiyim, bagisiklik sistemi sanirim... Ama seninki cidden kotuymus Kopekler bahcede falan mi, ya da mahalledekiler falan mi?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...benim-yasadiklarima-ortak-olan-var-mi.755660/
Toobbeee5. sayfa caps, bakmadan gecme
Sacmalama beBirini bulana kadar girmicem bi daha kk ya moralim bozuluyo
Ahahah deli, kaptircan butuHayır hepsi benim 10 u dışarda evleri var bahçemizde evede giriyorlar ikitanesi minik onlarla uyuyoruz sorun yok
Sadece kediye test yaptırmıştık küçükkene çok ilginç gelmiştir bana her zaman kedigillerden aslan fln bişiy yapmıyo ama hayvan delisiyim kafeslere fln giriyorum
He ya gordum ben deKazen son noktayı koydu ama ergenken ben daha fenaydım
Sacmalama be
Ahahah deli, kaptircan butu
He ya gordum ben deHaketmis ama lavuk!!
Kesin gostermeli, gelmis burda iki muhabbet edecegim diye maymuna dondu salak herifGeçen gün kapıyodu az daha pisstt dedim ama nafile nası gördüyse o an zaar biraz fazla bronzlaşmıştım sadece
Az bile karısına göstereydi iyiydi
Kesin gostermeli, gelmis burda iki muhabbet edecegim diye maymuna dondu salak herif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?