Hayir burdaki her kadini gerizekali, kendilerini de zeki zanneden ergenlikten kurtulamamis bebeler bunlar, ben abartanlarin hakkindan gelindigini dusunuyorum zatenBunlara ibretlik olsun diye bişey yapıcan aslında varya adam bildiğin bizimle dalga geçiyo !!
Oyle oldu bu ara, never bu ara yogun, naz eskisehirde, benim tez, angelic yok zaten, sen de gelmedin, tukkan kapali kaldipek bir ıssız buralar..
Aglama geldim bebek
ee ben yine geldimOyle oldu bu ara, never bu ara yogun, naz eskisehirde, benim tez, angelic yok zaten, sen de gelmedin, tukkan kapali kaldiNaber?
Aglama geldim bebek
Naber bb?ee ben yine geldim
yağmur yağıyo eve kapadım kendimiNaber bb?
Hadi ya burda da dun firtina vardi, bugun serinlemis biraz daha, les gibi nem oluyor normaldeyağmur yağıyo eve kapadım kendimi
neme razıyım şuandaHadi ya burda da dun firtina vardi, bugun serinlemis biraz daha, les gibi nem oluyor normaldeAy bugun benim tatil gunum
Yok yavru ya burasi insani hayattan sogutur, firtina yada hortum oncsi bir nem oluyor, ankaranin bagindan gelmis bana cok koyuyorneme razıyım şuanda
naz burda mıOyle oldu bu ara, never bu ara yogun, naz eskisehirde, benim tez, angelic yok zaten, sen de gelmedin, tukkan kapali kaldiNaber?
Aglama geldim bebek
Heee gezmeye geldi orayanaz burda mı
naz buralı mı
aaa
anladımmmHeee gezmeye geldi oraya, yok orali degil kuzu...
iyidir senn?break
nasılsın
bende iyiyim.iyidir senn?
Bu ara megulmus bir sure gelemem dedinever nerelerde
kesinlikle öyleyimBu ara megulmus bir sure gelemem dediSahalara geri donmesini bekliyoruz
Senin nick nerden geliyor ya? Sen de benim gibi her gordugu maskarayi alan bebelerden misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?