OkuzGökten düşen melek ay aklıma geldi bak fi tarihinden müzisyen bi sevgilim vardı bi gün geldi şarkı besteledim sana diye böyle melekli perili bişeydi aa ben bunu biliyorum ya bi yerde dinlediydim demiştim o da yok ya ben yazdım ne alakası var diye bozulmuştu
Neyse la iyi ki doğdun
OkuzDuz vites konusmana hastayim, insan caktirmaz Sagol kusum
Dun bos oturdum bildigin, geri donus olmadan bu kadar limitli zamanda bile beklemek zorundayim, bir danismanda butun hepsi duruyor, daha birini bile geri gondermedi, digeri de var mi daha okunacak metin diyor... Simdi Mariagiz da bekliyor, onun geri gondermesi lazim ki sana gondereyim desem ona sovmus gibi olacak, yok desem bizi hadi hadi daraltiyon kendi yayiyon diyecek, sabah sabah ona da sinir oldumOf öyleyim dimiBen de sana hastayım Bugün izin versinler sana yaa doğum gününde tez mi olur?
Dun bos oturdum bildigin, geri donus olmadan bu kadar limitli zamanda bile beklemek zorundayim, bir danismanda butun hepsi duruyor, daha birini bile geri gondermedi, digeri de var mi daha okunacak metin diyor... Simdi Mariagiz da bekliyor, onun geri gondermesi lazim ki sana gondereyim desem ona sovmus gibi olacak, yok desem bizi hadi hadi daraltiyon kendi yayiyon diyecek, sabah sabah ona da sinir oldum
Hakikaten b.k gibi yazmisim, bdv de konu acan kafa gidik yeni gelinler gibi olmus
Dirty talk, esas durus ve inci benim favoriler
Dirty talk, esas durus ve inci benim favorilerBir de ne demek istedi diyor, pifff
Cipil cipil sevisirler artikLense bayıldım ben
Cipil cipil sevisirler artikYok ya ana avrat kufrediyor diyen cok iyi, kadin butun hinci seks ayagina cikariyor
Arkadas boyle zamanda belli olur iste haciHepsi birbirinden yaratıcı yaDikiş nakış biliyor diyor ya
Ahahah sen biliyo musun dikiş nakış?Arkadas boyle zamanda belli olur iste haci
Ogreniriz ya vardir videolari youtubedaAhahah sen biliyo musun dikiş nakış?
Bu da benden
http://onedio.com/haber/seksi-poz-verme-yolunda-viraji-alamayip-sarampole-yuvarlanan-16-unlu-373724
yemin ediyorum midem bulandi
Kelime oyunu yapmislar guya, fakir diyor yaFakır ne laynnn
Rasime bak seeeen
Hahaha daha dun ben buna baktim, hangileri uyuyor diye 1-4-15 disinda hepsi uyuyorhttp://onedio.com/haber/mukemmeliyetci-bir-insan-oldugunun-16-kaniti-355768
Ay bu ben yaa benTanıyın beni
Kelime oyunu yapmislar guya, fakir diyor ya
Bakmasam daha iyi beOksijenli suyla sac acan ozcana hasta oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?