Sahibinden full+full yapili geyik!!

Kandirmiyorsun di mi beni never? Bir hayvanla ilgili bir sey olunca bizimkiler hemen iyiymis iyiymis diye sallarlardi da Ay cok sevindim, sagol yavrum, melek neverim benim

Yok lan valla aradık hemen geldi de telefonda da bi süre münakaşa oldu tabi gelmek istemediler önce Ama yakınmış merkez demek ki 5dk da geldiler. Gelen tip sessiz sakin bişeydi ona dalaşmadık o yüzden

Yok lan valla aradık hemen geldi de telefonda da bi süre münakaşa oldu tabi gelmek istemediler önce Ama yakınmış merkez demek ki 5dk da geldiler. Gelen tip sessiz sakin bişeydi ona dalaşmadık o yüzden
Surda bir hayvan catida kalsa kizilca kiyamet kopuyor, o da orada kalmis kedi icin gelmemeye kasiyor...Hey allahim!!!
Neyse sagol kuzum, cok mutlu oldum, herkes sizin gibi olsakimse sevmesin de canli oldugunu unutmasin yeter...

Bebetom ne kadar yaptin, faydasini gordun mu?
1 ay yaptım kuşum çok faydalı tavsiye ederim. 1 haftada bacaklarım inceldi popom brasilian oldu Ama şöyle de bişey var ki benim bacaklarım zaten kalın değildi ve popom yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…