Kandirmiyorsun di mi beni never?Bir hayvanla ilgili bir sey olunca bizimkiler hemen iyiymis iyiymis diye sallarlardi da Ay cok sevindim, sagol yavrum, melek neverim benim
Melek yuzlu seytan: nazOlsun bari
eve alıp bi çay vereydin bari o ere
Sevdim seniNayir yanlizkuş um ben
YakisiklimiydiYok lan valla aradık hemen geldi de telefonda da bi süre münakaşa oldu tabi gelmek istemediler önceAma yakınmış merkez demek ki 5dk da geldiler. Gelen tip sessiz sakin bişeydi ona dalaşmadık o yüzden
Surda bir hayvan catida kalsa kizilca kiyamet kopuyor, o da orada kalmis kedi icin gelmemeye kasiyor...Hey allahim!!!Yok lan valla aradık hemen geldi de telefonda da bi süre münakaşa oldu tabi gelmek istemediler önceAma yakınmış merkez demek ki 5dk da geldiler. Gelen tip sessiz sakin bişeydi ona dalaşmadık o yüzden
Sendemi yanliz kuş sun yoksamSevdim seni
Böyle bişey olsa ben ona neler neler verirdim
Böyle bişey olsa ben ona neler neler verirdim
Arayip cagirma isini bana birakeger bunlardan varsa ben kendim kedi olup sıkışabilirim bi yerlere
Arayip cagirma isini bana birak
Yer bulamazsan bu da bir yontemtamamdır ben hemen sıkışıyorum şimdi bir yerlere
Bebetom ne kadar yaptin, faydasini gordun mu?Bu arada ben Jillian yaptım hex yine başlıcam
Ohaahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kendimi-tutamiyorum.757702/#post-37103481
Oha bu konunun sahibinin 2. uyeligmis
O ne demek yaaYok ben yalı çapkınıyım
1 ay yaptım kuşum çok faydalı tavsiye ederim. 1 haftada bacaklarım inceldi popom brasilian olduBebetom ne kadar yaptin, faydasini gordun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?