Amann amann yok istemez artik popo Allahim cok eli acik davranmis bu konuda banaPopoyu çalıştırıyor ama erir mi bilemem kas yaptırıyor çünkü. Benim popo hiç yoktu ondan sonra popom oldu çok mutluyum
Ben kararsizdim, cok igrencti be!! Kazen ciddi ciddi cevap yazmis en sona, bence fake olsa oyle ciddiye alip cevap yazmaz...Ne bileyim çok sakindi cevapları manasız saçma sapan duygudan yoksun. Fakedir demiştim ben
Uyusuksan hic kalkisma, ben 20 dakikada donuma kadar terledimBilmem bn uyusuk bi insanım bana boyle seyler göstermeyn
Benim basen isi bitsin, ben de 6-pack muhabbetine baslayacagim...Six pack olanı yapıcam ben de
Ya kuculmese de olur, kalkik ve sıkı olsun yeterPopoyu çalıştırıyor ama erir mi bilemem kas yaptırıyor çünkü. Benim popo hiç yoktu ondan sonra popom oldu çok mutluyum
Ben diyetle zayiflamayi dusunuyorum yrn belki dr a gderimBen kararsizdim, cok igrencti be!! Kazen ciddi ciddi cevap yazmis en sona, bence fake olsa oyle ciddiye alip cevap yazmaz...
Uyusuksan hic kalkisma, ben 20 dakikada donuma kadar terledim
Benim basen isi bitsin, ben de 6-pack muhabbetine baslayacagim...
Bunlar bitsin nazi kesin doveriz
Ya kuculmese de olur, kalkik ve sıkı olsun yeter
Bu videodaki hatunlar cok iyi ama ya bnde boyle olurmuyum ki
Ben diyetle zayiflamayi dusunuyorum yrn belki dr a gderim
Ne sadece diyet ne de sadece spor mantikli bence, ikisini bir arada saglikli bir sekilde yurutsen daha super olurBen diyetle zayiflamayi dusunuyorum yrn belki dr a gderim
Yuruyus seviyorum benNe sadece diyet ne de sadece spor mantikli bence, ikisini bir arada saglikli bir sekilde yurutsen daha super olur
Evet ya olmaz mii kilo konusunda cok sansliyimFazla kilon çoksa önce zayıfla tabi canım sonra böyle kas işine gir yoksa çok kötü oluyo
Su en sondaki hatunun eski hali gbi bile olsam yeter
Motive ederler mi?
Evet yuruyus super olur canim, hem acik hava hem de spor, diyeti de destekler...Yuruyus seviyorum ben
Gerci cok yuruyuncede ayagim agriyor ama iste eger diyetisyene gdersem yuruyus yapicam
Ne kotu?Çok kötü be
Havalarda bozulduEvet yuruyus super olur canim, hem acik hava hem de spor, diyeti de destekler...
Verdiğin örnekler. Ben hiç motive olmadımNe kotu?
Havalarda bozuldu
Hic iyi bir zmn secmedim bunun icin
Olursun lorin, daha da fazlasi olursun, sadece disiplinli ol, azmet, diyet arti yuruyus hepsi olur...Su en sondaki hatunun eski hali gbi bile olsam yeter
En keskin degisimler onlarda gozukuyordu, o yuzden onlari sectim...Verdiğin örnekler. Ben hiç motive olmadım
Ben şu an soldaki gibiyim sağdaki gibi olmak istiyom
Ben de açım suan gdim yogurt yiyeyim en iyisi iyi getirdin aklıma kararliyim bu sefer basenlerim var bnm oda cirkin duruyo isteOlursun lorin, daha da fazlasi olursun, sadece disiplinli ol, azmet, diyet arti yuruyus hepsi olur...
Ben kilo verecegim zaman aksam yemegini en gec 7 de yerim, sonra cok acikirsam maksimum yagsiz yogurt ve yarim elma yerim, aklinda bulunsun, cok guzel kilo verdiriyor...
Bi bakayim canim evde olursa dha ii olur bnm icin...sen kac kilosn cnm soldaki resim harikaEvde yürüyebilirsin, leslie mi ne öyle bir şey yapıyorlar baksana
En keskin degisimler onlarda gozukuyordu, o yuzden onlari sectim...
Sen soldaki gibiysen iyi kuzumAma sagdaki cok cok ince, bence acicik itici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?