Bende o yuzden diyetisyene gttim bu sefer ... o zmn liseye gdiyordum ekmeyi sekeri filan kesip vermistimÇok kısa bir süre değil mi ya 18 kilo için, çok sağlıksız bak geri almışsın zaten. 6 ay normal sabırsız olma, yavaş yavaş verirsin ama geri alman zorlaşır
Yohkimse var mııı
Hemen bik bik, sabahtan beri sakimis baska tukkanda, bana gelince yatiyordumtam yatacaktım sen geldin yaa reva mı bu
adam benim yattıgım kanepede uyudu ben de onun yatagında uyusam gece bi sakatlık olur mu acaba
Hemen bik bik, sabahtan beri sakimis baska tukkanda, bana gelince yatiyordum
Ya bir seslen bebegim galk yerine yat de, iki uc dene olmadi, kiviriliver yataga huylanmazsan...
Gece farketmeden yerine yatarsa mesulu ben degilim
K.ci guzelse sorun yokseslendim dee hım hımm ladı k.çını döndü banaüstünü de battaniyeyle örttüm donar gece. en iyisi ben onun yorganını alıp üstünü örteyim, diğer kanepeye de ben yatayım, sakata gelme ihtimalim azalır böylece
yavrum bizim buralarda saat 2 ye yaklaşıyor, dün gece de 3 te yattık mal bebe yüzünden, sabah 8 de kalktım falan uçtu kafam iyiceyarın gece söz en geç 11 de burdayım, anlaştık mı
K.ci guzelse sorun yokBence de diger kanepeye uzan sen...
Ben bugun de adam gibi giremedim, yarin da en fazla 1 saat ugrarim kusum, 1 ayim kaldi tezi vermem gerek artik sakasi yok, bugun biraz rahatsiz olunca uyudum uyandim kalkinca ugradimYarin denk gelirsek konsuruz kuzum, cok cok optum seni
Uykum kacti bende geldimNapiyon bu saatte deli?
Sen hala mi ayaktasin?Uykum kacti bende geldim
Is icin gorusmeye geldim de oyuzden cok uykum geliyor ama keske evde olsamSen hala mi ayaktasin?Yavrum yat uyu...
Eee vazgecmistin ondan, bu baska mi?Is icin gorusmeye geldim de oyuzden cok uykum geliyor ama keske evde olsam
Bu baska cnmEee vazgecmistin ondan, bu baska mi?
Tamam canim, hadi kolay gelsinBu baska cnm
Annem bulmus onla beraber ise geldim buraya yakinmis is yeri
Sen ders mi calisiyorsunTamam canim, hadi kolay gelsin
Bu aksam bitecek bu is =)48 mesaj kalmış heyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?