Sahibinden full+full yapili geyik!!

Çok kısa bir süre değil mi ya 18 kilo için, çok sağlıksız bak geri almışsın zaten. 6 ay normal sabırsız olma, yavaş yavaş verirsin ama geri alman zorlaşır
Bende o yuzden diyetisyene gttim bu sefer ... o zmn liseye gdiyordum ekmeyi sekeri filan kesip vermistim

tam yatacaktım sen geldin yaa reva mı bu
adam benim yattıgım kanepede uyudu ben de onun yatagında uyusam gece bi sakatlık olur mu acaba
Hemen bik bik, sabahtan beri sakimis baska tukkanda, bana gelince yatiyordum
Ya bir seslen bebegim galk yerine yat de, iki uc dene olmadi, kiviriliver yataga huylanmazsan...
Gece farketmeden yerine yatarsa mesulu ben degilim

Hemen bik bik, sabahtan beri sakimis baska tukkanda, bana gelince yatiyordum
Ya bir seslen bebegim galk yerine yat de, iki uc dene olmadi, kiviriliver yataga huylanmazsan...
Gece farketmeden yerine yatarsa mesulu ben degilim

seslendim dee hım hımm ladı k.çını döndü bana üstünü de battaniyeyle örttüm donar gece. en iyisi ben onun yorganını alıp üstünü örteyim, diğer kanepeye de ben yatayım, sakata gelme ihtimalim azalır böylece
yavrum bizim buralarda saat 2 ye yaklaşıyor, dün gece de 3 te yattık mal bebe yüzünden, sabah 8 de kalktım falan uçtu kafam iyice yarın gece söz en geç 11 de burdayım, anlaştık mı

K.ci guzelse sorun yok Bence de diger kanepeye uzan sen...
Ben bugun de adam gibi giremedim, yarin da en fazla 1 saat ugrarim kusum, 1 ayim kaldi tezi vermem gerek artik sakasi yok, bugun biraz rahatsiz olunca uyudum uyandim kalkinca ugradimYarin denk gelirsek konsuruz kuzum, cok cok optum seni

üstünde battaniye var ayrıntılı olarak göremiyorum hiç bir yerini
1 ay dedigin nedir ki gülüm, sen hele tezi teslim et geceler gündüzler hep bizim öptüm kuzum seni çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…