Böğürtlen kisinida oku cok begenirsinMümkün değil
Beğenmiştim ben
Tamam aklımdaBöğürtlen kisinida oku cok begenirsin
Canim sıkılıyo yaTamam aklımda
Insanin karar verdiginde yapamayacagi hicbir sey yok lorin, istikrarli olmaya sartlaninca alisacaksin ve miden kuculunca zaten artik sorun olmayacakCanim sıkılıyo ya
Ben acliga nasil aliscam
Zencefil çayı iştahı kapatıyor dene biCanim sıkılıyo ya
Ben acliga nasil aliscam
Bangkok'un resmi adi:
Krungthepmahanakhon Amonrattanakosin Mahintharayutthaya Mahadilokphop Noppharatratchathaniburirom Udomratchaniwetmahasathan Amonphimanawatansathit Sakkathattiyawitsanukamprasit
Anlami:
City of angels, great city of immortals, magnificent city of the nine gems, seat of the king, city of royal palaces, home of gods incarnate, erected byVisvakarman at Indra's behest.
Ve soylemeye calisan bir kizcagiz:
Bizimkine bak bir de ANGARA
Adamlar 167 harfle Guinness e girmis, onu gecmeden bana maval okumaAnadolu'nun bağrı, bozkırın incisi, kedilerin ve keçilerin şehri, fışkiye tanrılarının evi
Daha yazarım istersenAdamlar 167 harfle Guinness e girmis, onu gecmeden bana maval okuma
Anadolu'nun bağrı, bozkırın incisi, kedilerin ve keçilerin şehri, fışkiye tanrılarının evi
Son 93 mesajYavru ceylanlar ben kactim, ders beni bekler
Biliyorum ama ilk alisma surecleri sikintili zaten bi dayansam atlatirim sonra zorlanmam bliyorumInsanin karar verdiginde yapamayacagi hicbir sey yok lorin, istikrarli olmaya sartlaninca alisacaksin ve miden kuculunca zaten artik sorun olmayacak
Vayy babyy bgn burdayim o zmn kendi kendime konusurm gerekirseSon 93 mesajİyi dersler
Getmeyeydin iyiydiYavru ceylanlar ben kactim, ders beni bekler
Vayy babyy bgn burdayim o zmn kendi kendime konusurm gerekirse
Getmeyeydin iyiydi
5000 . Msji bn yazcam senin yerine
Nerdesin sen cabuk gel konuscaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?