Sahibinden full+full yapili geyik!!

çok kötü biriyim ben never
toparlayamıyorum kendimi
hayata devam edemiyorum

Sen de bendensin demek Ben de 22 yaşında kötü biri olduğumu fark etmiştim. İyi bir şey aslında egon köreliyor. Bunun sonraki aşaması da "kimse iyi değil" i kabullenmek.

Sen de bendensin demek Ben de 22 yaşında kötü biri olduğumu fark etmiştim. İyi bir şey aslında egon köreliyor. Bunun sonraki aşaması da "kimse iyi değil" i kabullenmek.
ama ben hakketmeyen birisine kötülük yaptım. çok değer verdiğim birisine
kendimi affedemiyorum. olmuyor

Selam tatlim nasilsin
Canin ndn sıkıldı anlatmak istersen dinlerim her zmn
Sagol canim, gecti gitti tesekkur ederim
evet daha iyiym ağrısı falan geçti
5000. mesajı ben yazdımm heyoooo
Evini bulurum dedim;

Hex beni öldürcek 2 saat önce o burdayken mesajına cevap vermedim biz konuşsaydık belki de o yazmış olacaktı 5000i

çok kötü biriyim ben never
toparlayamıyorum kendimi
hayata devam edemiyorum
Az sacmalayin lutfen!! Kimsenin hayattaki tercihleri, yanlislari, makul olmayan secimleri onu kotu biri yapmaz... Sadece yanlis secimler yapmis, yanlis adimlar atmis biri yapar ve bu deneyimdir hayatta... Kotulermis-mis-mis... Pisman oldugun seyi bir daha yapmazsin mascara, ama yaparsan da sonucunu artik bilirsin... Ve su an yaptigin seyin telafisi varsa onun icin ugras, kendini yermek icin degil... Yoksa da kotu bir deneyim olmus, uzgunum...

deli gibi. hiçbirşeyi geriye döndüremiyorum
oturup pişmanlığımı seyrediyorum

Sıkıcı bir durum cidden Ama büyük ihtimalle şimdi pişman olduğun şey yapmamış olsaydın şu an yine sıkıntılı olacaktın. Affedilirsin belki?

karşımdaki bana telafi için şans vermeyecek.
Gerçekten de yaşamak istemeyeceğim bir deneyim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…