Sahibinden full+full yapili geyik!!

hızlı okurum ben yaa, küçümsemişsin beni
şu hocaya asistanlık muhabbetine kadir has üniversitesine gitmem lzım, o kadar da hasta ve isteksizim ki anlatamam
Ya ben onu bilmiyorum ki ya, asistan mi oldun simdi kesin mi, oyleyse super lan, bir anlat

Ya ben onu bilmiyorum ki ya, asistan mi oldun simdi kesin mi, oyleyse super lan, bir anlat

resmi bir asistan degil, yüksek lisans için başvurmadım çünkü başvurmayı da düşünmüyorum. okuldan anlaştıgım bir hocaya bana iş bulun diye duygu sömürüsü yapmaya gittigimde kendi yardımcılıgını yapmayı teklif etti. onunla uğraşıyorum yani. eğer anlaşırsak 2. dönem yüksek lisansa başvururum. şimdilik gayri resmi olarak onunla derslere giriyorum beraber proje hazırlıgı yapıyoruz, onu hazırlayacagız vs işte
sıkıcı işler yaa ben kendi ofisimi açmak istiyorum ama ankara yı bırakasım yok, kafam çok karışık yine

Ya ankarada kal, baa ne!! Dur simdi hemen baslama soylenmeye, su an her sey yolunda gozukuyor... Bu olc tart kararini ver...

Ya ankarada kal, baa ne!! Dur simdi hemen baslama soylenmeye, su an her sey yolunda gozukuyor... Bu olc tart kararini ver...

ömrüm söylenmekle geçiyor zaten bu ara. bikaç şey var istedigim ama hep biri olursa diğeri olmuyor derken neyi istedigime bile karar veremiyorum
bu asistanlıgın tek kötü yanı parası az, mumkun degil o para bana yetmez. bi iş bulmam lazım işte yine de. artık part time falan ne bulduysam abanacam bayramdan dönünce

Ama asistanlik ilerleyince maasin da artiyor nazim, hepsi olur yavas yavas rahat ol, sen yirtiksin, yaparsin hepsini

Ama asistanlik ilerleyince maasin da artiyor nazim, hepsi olur yavas yavas rahat ol, sen yirtiksin, yaparsin hepsini

bir asistan maaşım yok tabiki, eğer ki resmi asistan olursam 3 5 yıla kadar para kazanmaya başlarım
ama ben asistan olmak istemiyorum, kendi ofisimi açmak istiyorum, ama bunu ankarada yapmak istiyorum, ama hayat çok zor, bir istegim olsa digerinden vazgeçmek zorundayım, kafam karışık. iisssyaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ağzına çorap sokasım geldi.

Ciks, niye lan?!

Ne bileyim öyle içimden geldi

Aha kafa gitti, ben de sadece zeks, yemek, icmek, yatmak istiyorum ama bak hayatla ugrasip duruyorum
Ya su hocayla basla, sonra asistanliga kapak atarsin ya da planlar degisir ofis acarsin, simdiden bidi bidi konusma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…