Sahibinden full+full yapili geyik!!

bu salağa sürekli mesaj atan bir kız var, kız 5 kere mesaj atıyorsa bi kere cevap yazıyor, arkadaşının arkadaşı safça bi kız.
neysee demin beyefendiyle whatsap tan yazışıyorkene yine bu kızın mevzu açıldı ben de saydım sövdüm buna. bu da ben yanlış bişey yapmıyorum dedi falan derken baya yüklendim, sen odunsun hiç bişeyden anlamıyorsun diye. o da küstü
şimdi toparlamaya çalışıyorum ama kıskançlık yaptıgım ortaya çıktı fazla açık verdim, hay koca kafam benim o da şimdi süründürüyor beni tek kelimelik muhteşem cevaplarıyla

sandalyede çok vakit geçiriyorsundur kuzum, az uzan geçer belki
Ilac ictim yattim da kalktim, hala oturamadim sandalyede, daha derse basliyacagim, sabahin korunde mal 1:30 saatlik bir ders tum gunume sicti, dun ne guzel calismistim offf Sen nasilsin birazcik daha iyi oldun mu kuzum?

Ilac ictim yattim da kalktim, hala oturamadim sandalyede, daha derse basliyacagim, sabahin korunde mal 1:30 saatlik bir ders tum gunume sicti, dun ne guzel calismistim offf Sen nasilsin birazcik daha iyi oldun mu kuzum?

daha geceye kadar vakit var canım çalışırsın
ilaç içtim yatagıma yattım şimdi, burnum tıkalı ve geçmiyor o canımı sıkıyor, bi de aşırı yorgunmuşum gibi ağrıyor her yerim. yarın adam gibi yatarsam düzelirim diye umuyorum.

Ilac ictiysen uyu daha fazla oyalanma, dinlenmeden gecmez o hastalik, ben de yavastan derse oturuyorum, iyi geceler kusum, opuldun

Haklisin cnm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…