Ne yaptın?
Ebesinin nikahi gibi belim agriyor
Ilac ictim yattim da kalktim, hala oturamadim sandalyede, daha derse basliyacagim, sabahin korunde mal 1:30 saatlik bir ders tum gunume sicti, dun ne guzel calismistim offfsandalyede çok vakit geçiriyorsundur kuzum, az uzan geçer belki
Ilac ictim yattim da kalktim, hala oturamadim sandalyede, daha derse basliyacagim, sabahin korunde mal 1:30 saatlik bir ders tum gunume sicti, dun ne guzel calismistim offfSen nasilsin birazcik daha iyi oldun mu kuzum?
Ilac ictiysen uyu daha fazla oyalanma, dinlenmeden gecmez o hastalik, ben de yavastan derse oturuyorum, iyi geceler kusum, opuldundaha geceye kadar vakit var canım çalışırsın
ilaç içtim yatagıma yattım şimdi, burnum tıkalı ve geçmiyor o canımı sıkıyor, bi de aşırı yorgunmuşum gibi ağrıyor her yerim. yarın adam gibi yatarsam düzelirim diye umuyorum.
Ilac ictiysen uyu daha fazla oyalanma, dinlenmeden gecmez o hastalik, ben de yavastan derse oturuyorum, iyi geceler kusum, opuldun
Haklisin cnm ...artık geçti gitti bunları düşünüp de kendini üzme bence, bundan sonra ne yapmak istedigine odaklan
ağır gribim, geçmiyor da
yok kuzum yaa bugun de dinlenemedim ki veletler vardı, ancak şimdi uzanabildimbu bayram yatarak geçecek o belli de bari salı gününe kadar iyileşsem, o gün dönüş var
İyi bayramlar canım.kızçeler hepinize iyi bayramlarr
Kutlama kalsin, pek benlik bir bayram degil...Kurban bayramını kutlarım
Naber bebek?Kutlama kalsin, pek benlik bir bayram degil...
Ama sizin bayraminiz kutlu olsun kuslarim
Derse oturucam yavastan miskinligi atmaya calisiyorum, senden kuzum?Naber bebek?
İyi bayramlar canım.Hava ne güzel yaa
Naberamma sıkıcısnız beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?