bayram bitene kadar iyileşsem bari
dün sabah hastaneye gittim iğne yedim, serum yedim ancak öyle ayaga kalktım ama hala istedigim performansta degilim. odamdan mutfaga 5 dk da gidiyorum
Zayiflamaya basladim bliyonmu
evet canım kendi evimdeyim salı günü dönüyorum.Suan kendi evindesin degilmi
öküz gibi yiyorum mide fesatı geçirecem nerdeyse ondan yana dert yok, full yatıyorum giyim üşüme vs de yok ama canım iyileşmek istemiyor. hep hasta kalıp uyumak istiyorum.Danalar kesiliyor kolay mı ben de depresifim iki gündür. Üşütme sıkı giyin ilaçlarını düzenli iç aç kalma delirtme beni!
Var cnm gobek azaldi kalcalar gitti biraz ayin 1 inde basladim isteSüper, ben hala aynıyımBen de rejim mi yapsam boğazım durmuyor. İncelme var mı?
Ankarada okuyormusun?evet canım kendi evimdeyim salı günü dönüyorum.
öküz gibi yiyorum mide fesatı geçirecem nerdeyse ondan yana dert yok, full yatıyorum giyim üşüme vs de yok ama canım iyileşmek istemiyor. hep hasta kalıp uyumak istiyorum.
tükürecem kendi suratıma..
Ankarada okuyormusun?
hosbulduk:)Hosgeldin
Nazo sonbahar depresyonuna mı girdin?
Lorin kısa sürede çok iyi incelmişsin ya ben de rejim yapıcam, bayramdan sonra
sonbahar depresyonu degil, kendimle problemim var. pek hoşlanmıyorum bu ara yanlış şeyler düşünüp yanlış şeyler yapıyorum..
Benimse çok sıkıcı atraksiyonsuz bi hayatım var, bdvdeki konulara bile özenicem nerdeyse tövbe tövbe
saçmalama len
kafamdakileri sana vereyim de haline şükret o zaman
Allah allah herkes niye bi bendekiler senden olsaydı haline şükrederdin triplerinde? Belki de tam tersi olurdu hiç böyle düşündün mü?
atraksiyonsuz hayatım var dedin diye dedim la, yoksa herkesin derdi kendine yeter kimseninkinde gözüm yok
Atraksiyon fena mı hacı?Bdv de de bi konu açılmıştı da biraz da ondan dedim millet yine benim derdim seninkini döver moduna bağlamış. Belki senin dert dediğin şey benim d*numun sıkan lastiğinden daha önemsiz ne biliyosun?
İnsanlar enteresan azizim.
Yap yap iyi oluyor ama bnm verilcek cok kilom var dhaNazo sonbahar depresyonuna mı girdin?
Lorin kısa sürede çok iyi incelmişsin ya ben de rejim yapıcam, bayramdan sonra
Naberhosbulduk:)
Orta halde kahve gibiyim ne sekerli ne sekersiz fena sayilmam seni sormali :)
Idare ederim bendeOrta halde kahve gibiyim ne sekerli ne sekersiz fena sayilmam seni sormali :)
hayatımın %80i depresyonda geçen bir insan olarak ben bile sağlık problemi dışındaki her derdin önemsiz olduğunu düşünüyorum. gerçi önemsiz demeyim de çözümü var, ya da geçici diyeyim daha doğru olur.
aşk acısından ölen de yok ayrıca, ama kafam rahat olsun istiyorum ben artık. 1 gün bile olsa yataga uzandıgımda lan ne kadar yolunda bir hayatım var demek istiyorum.
okul bitti biteli hayatım iyice b.ka sardı, bitmeseydi acaba diyecem nerdeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?