Sahibinden full+full yapili geyik!!

Insallah cabuk cikarsin su düzlüge

Hep kosturmaca bu yüzden yoruyor -.- söyle bi dünya turu fena olmazdi zengin koca bulursam onuda yapcam
Umarim canim
Aman kendin kazan kendin yap dunya turunu, bazen ben de heves ediyorum ama sonra sarmiyor fikir, bakalim

O benim gözlerimin içini gördü onun hakkında ne düşündüğümü canlı canlı gördü senin iki yalanına mı inanacak hıh
Laflara gel
Ben de dedim Skype dedim soyunmali dedim, bakisirdik da dedim ama duymadiniz sesimi, olmaz dediniz, camur atinca ben mi kotu oldum ha ben mi?!!!

tanıdık kızım herhalde artık sizi, arkamdan konuşacaklarınızı da kestirebiliyorum yani

tarkan da sevmem de bugun bi ara kendimi demet akalın dinlerken buldum, nasıl kaçacagımı bilermedim
Ben onun bir tek turkani sevmistim ya, tam raki kafasiAramizda kalsin

Bu gece yine enteresan rüyalar gördüm

çok uzun zaman sonra ilk defa ben de ruya gördüm dün gece, daha doğrusu gördüğüm ruyayı hatırladım. aklımdaki bi sorunun cevabını aldım gibi oldu hatta, o hisle uyandım
sen ne gördün la?

Ben onun bir tek turkani sevmistim ya, tam raki kafasiAramizda kalsin

eski bikaç şarkısını seviyordum da sonradan hepsi birbirine benzemeye başladı, bi de benim muzik zevkim değişti derken iyice koptum ben, hiç birinden hoşlaşmıyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…