Senin ağzını yirim
inanmamıştım ki zaten hiçSakkaaaa
İyiyim sen nasılsın?
Azicik gaza geleydin iyiydi
inanmamıştım ki zaten hiç
Biri icimizdeki serdari durdursunben de aynı durumdayım yaa içimde bir serdar ortaç var sanki
Umarim canimInsallah cabuk cikarsin su düzlüge
Hep kosturmaca bu yüzden yoruyor -.- söyle bi dünya turu fena olmazdi zengin koca bulursam onuda yapcam
O benim gözlerimin içini gördü onun hakkında ne düşündüğümü canlı canlı gördü senin iki yalanına mı inanacak hıhAzicik gaza geleydin iyiydi
Ben de dedim Skype dedim soyunmali dedim, bakisirdik da dedim ama duymadiniz sesimi, olmaz dediniz, camur atinca ben mi kotu oldum ha ben mi?!!!O benim gözlerimin içini gördü onun hakkında ne düşündüğümü canlı canlı gördü senin iki yalanına mı inanacak hıh
Laflara gel
Azicik gaza geleydin iyiydi
tarkan da sevmem de bugun bi ara kendimi demet akalın dinlerken buldum, nasıl kaçacagımı bilermedimBiri icimizdeki serdari durdursuntarkandan biseyler fena olmaz
Fena sayilmam :) sagol :)
İyiyim sen nasılsın?
Ben dedikoduyu hic sevmemtanıdık kızım herhalde artık sizi, arkamdan konuşacaklarınızı da kestirebiliyorum yani
tarkan da sevmem de bugun bi ara kendimi demet akalın dinlerken buldum, nasıl kaçacagımı bilermedim
Ben onun bir tek turkani sevmistim ya, tam raki kafasitanıdık kızım herhalde artık sizi, arkamdan konuşacaklarınızı da kestirebiliyorum yani
tarkan da sevmem de bugun bi ara kendimi demet akalın dinlerken buldum, nasıl kaçacagımı bilermedim
Bu gece yine enteresan rüyalar gördüm
Umarim canim
Aman kendin kazan kendin yap dunya turunu, bazen ben de heves ediyorum ama sonra sarmiyor fikir, bakalim
Ben onun bir tek turkani sevmistim ya, tam raki kafasiAramizda kalsin
Gunlerdir ben de kabus goruyorum, iyice usuttum kafayi...Bu gece yine enteresan rüyalar gördüm
Yas kac, okuyor musun, hangi sehirden katiliyorsun, neden biz?haklisin aslinda kendin kazaninda daha guzel,hersey bakLim artik
Hahahahah sen cok yasa aksam aksam güldürdün benitanıdık kızım herhalde artık sizi, arkamdan konuşacaklarınızı da kestirebiliyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?