Ben tam her seyi dinleyen insan tipiyim, bir bakarsin saksukada gobek atarim, bir bakarsin chinawoman dinlerken sarabimi yudumlarim, safim acikeski bikaç şarkısını seviyordum da sonradan hepsi birbirine benzemeye başladı, bi de benim muzik zevkim değişti derken iyice koptum ben, hiç birinden hoşlaşmıyorum şimdi
Hahahahah sen cok yasa aksam aksam güldürdün beni
geniş muzik kültürü bende de var, bitek arabesk dinleyemiyorum basıyorlar tepeme onu dinlerken, öldürüyorlar sankiBen tam her seyi dinleyen insan tipiyim, bir bakarsin saksukada gobek atarim, bir bakarsin chinawoman dinlerken sarabimi yudumlarim, safim acik
Vuhuuu yavas yavassss :) is görüsmesi gibi oldu "neden biz " hihi :) forumda geziniyordum kendimi bir an burda buldum eglenceli geldi bana full full geyik :) ilk defa böyle izledigim bi konu bölüm oldu buds siz oldunuz :) ve sizi cok bilmiyorum henuz cok katilmadim ama sariyor gibi sanki dogru bisey yaptimYas kac, okuyor musun, hangi sehirden katiliyorsun, neden biz?
Uyandığımda hatırlıyordum da şimdi unuttum gittiçok uzun zaman sonra ilk defa ben de ruya gördüm dün gece, daha doğrusu gördüğüm ruyayı hatırladım. aklımdaki bi sorunun cevabını aldım gibi oldu hatta, o hisle uyandım
sen ne gördün la?
Uyandığımda hatırlıyordum da şimdi unuttum gitti
Yok arabesk ben de dinleyemem ya, geyik olarak her b.ku bilirim ama
geniş muzik kültürü bende de var, bitek arabesk dinleyemiyorum basıyorlar tepeme onu dinlerken, öldürüyorlar sanki
bi de işte aşırı muzik altyapılı şarkıları seviyorum, bu remix vs türü
bi halt sevmiyormuşum la bende
Yok arabesk ben de dinleyemem ya, geyik olarak her b.ku bilirim ama
Duptis duptis dans edesin varsa guzel de, benim kafa kaldirmiyor artik
Biz iyice huysuz olmusuz nazim
Vaay memnun oldum, her zaman beklerizVuhuuu yavas yavassss :) is görüsmesi gibi oldu "neden biz " hihi :) forumda geziniyordum kendimi bir an burda buldum eglenceli geldi bana full full geyik :) ilk defa böyle izledigim bi konu bölüm oldu buds siz oldunuz :) ve sizi cok bilmiyorum henuz cok katilmadim ama sariyor gibi sanki dogru bisey yaptim
Yasim 26 sen ? Istanbulda ama yurtdisindayim okumuyorum baslicam yine insallah :) peki sen
Cay koyup, tv izleriz artik, napak hacihee bildigin yaşlı olmuşuz biz yaa
Cay koyup, tv izleriz artik, napak haci
Ben yalnızca klasik müzik dinlerim.
O bir klasik.
mısır da patlatak diyecem de takma dişlerimize yapışır rahatsız oluruz
Sen kanatsiz meleksin :)Bana uyuz diyen tiplere bak
Nasıl anladın hemen, çok bariz değil mi?Sen kanatsiz meleksin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?