Sahibinden full+full yapili geyik!!

eski bikaç şarkısını seviyordum da sonradan hepsi birbirine benzemeye başladı, bi de benim muzik zevkim değişti derken iyice koptum ben, hiç birinden hoşlaşmıyorum şimdi
Ben tam her seyi dinleyen insan tipiyim, bir bakarsin saksukada gobek atarim, bir bakarsin chinawoman dinlerken sarabimi yudumlarim, safim acik

Hahahahah sen cok yasa aksam aksam güldürdün beni

Ben tam her seyi dinleyen insan tipiyim, bir bakarsin saksukada gobek atarim, bir bakarsin chinawoman dinlerken sarabimi yudumlarim, safim acik
geniş muzik kültürü bende de var, bitek arabesk dinleyemiyorum basıyorlar tepeme onu dinlerken, öldürüyorlar sanki
bi de işte aşırı muzik altyapılı şarkıları seviyorum, bu remix vs türü
bi halt sevmiyormuşum la bende

Yas kac, okuyor musun, hangi sehirden katiliyorsun, neden biz?
Vuhuuu yavas yavassss :) is görüsmesi gibi oldu "neden biz " hihi :) forumda geziniyordum kendimi bir an burda buldum eglenceli geldi bana full full geyik :) ilk defa böyle izledigim bi konu bölüm oldu buds siz oldunuz :) ve sizi cok bilmiyorum henuz cok katilmadim ama sariyor gibi sanki dogru bisey yaptim

Yasim 26 sen ? Istanbulda ama yurtdisindayim okumuyorum baslicam yine insallah :) peki sen

çok uzun zaman sonra ilk defa ben de ruya gördüm dün gece, daha doğrusu gördüğüm ruyayı hatırladım. aklımdaki bi sorunun cevabını aldım gibi oldu hatta, o hisle uyandım
sen ne gördün la?
Uyandığımda hatırlıyordum da şimdi unuttum gitti

Yok arabesk ben de dinleyemem ya, geyik olarak her b.ku bilirim ama
Duptis duptis dans edesin varsa guzel de, benim kafa kaldirmiyor artik
Biz iyice huysuz olmusuz nazim

Vaay memnun oldum, her zaman bekleriz
Ben de yurtdisindayim, yuksek lisans yapiyorum, 3 ay sonra bitiyor burdaki isim...
Yasim 28, ama 19 gosteriyorum

Gelirim tabiki :))))

Bende memunun oldum 3 ay sonra"hayat sana güzel " :) ohhh iyisin :) yaaa gemc durmak herzaman iyidir bazen basa bela oluyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…