Midem agriyor iyi degilimNapıyosun, nasılsın?
Neden ne oldu ki?Midem agriyor iyi degilim
sen nasilsin
Ilac icince bogazimda takiliyor gibi oluyor sonrasinda agri siskinlik bende anlamadimNeden ne oldu ki?
Ben iyiyim.
Ilac icince bogazimda takiliyor gibi oluyor sonrasinda agri siskinlik bende anlamadim
Normal bir ilac icince birşey yiyince takiliyor sanki bogazimaNe ilacı içiyorsun? Doktora gittin mi?
Doktora gittin mi canım?Normal bir ilac icince birşey yiyince takiliyor sanki bogazima
Gittim gittim gastrit olabilir dedi ilac verdi canimDoktora gittin mi canım?
Anladım geçmiş olsun, bir iç bakalım ilaçlarını umarım iyi gelir. Rejim nasıl gidiyor bu arada? Acaba ondan mı oldu?Gittim gittim gastrit olabilir dedi ilac verdi canim
Bilmiyorumki acaba midem mi kuculuyor ondanda olabilir mi zayifladim birazAnladım geçmiş olsun, bir iç bakalım ilaçlarını umarım iyi gelir. Rejim nasıl gidiyor bu arada? Acaba ondan mı oldu?
Bilmiyorumki acaba midem mi kuculuyor ondanda olabilir mi zayifladim biraz
Bn kendimi bigun ac biraktim migrenim tuttu midem bulandi kustum hastalandim o aksamBilmem, ben bazen aç yattığımda ertesi gün yanma oluyor
Bn kendimi bigun ac biraktim migrenim tuttu midem bulandi kustum hastalandim o aksam
Bunu deneyecegiz kizim, kosu bandinda kondisyon arttirip bunlara baslayalimBen üstte olmam
Bunu deneyecegiz kizim, kosu bandinda kondisyon arttirip bunlara baslayalim
Benim burnum kirilcak illa di mi?Neyse ya bahane olur dohtor yapmisken kemeri de duzeltelim dedi derim, lokkum gibi burun yaptiririm kendimeTamam ben alttaki olurum o kolaymış
Benim burnum kirilcak illa di mi?Neyse ya bahane olur dohtor yapmisken kemeri de duzeltelim dedi derim, lokkum gibi burun yaptiririm kendime
Profilden foto cekmeyin diye kavga cikaran benim amaBen seni öyle seviyorum
Profilden foto cekmeyin diye kavga cikaran benim ama
Yok lan ben de seviyorum burnumu, ama daha guzel olabilirdi simdi, yalan degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?