bak simdi az onceki cumlede enflasyon gormeden onlemini al diyecektim, cumleyi cevirdim oldu mu ?Süremiyorum arz edecek alıcı yok
bizim onla anlasma bicimimiz ironi
Gerizekalıyım demedim düz mantığımbak simdi az onceki cumlede enflasyon gormeden onlemini al diyecektim, cumleyi cevirdim oldu mu ?
bu arada alıcı meselesine beklemeyecen, sen bi boy pos endamını goster alıcı kendiliginden gelir
İroni anlarım da mesela bana trip atamazsın anlamam çünküNasılsın derim sorma nolur dersen tama der giderim o kafadayım ben
sabah işin yoksa susma,Gelmiyor ı ıh. Bu konu derin bi başlarsam sabaha kadar susmam
e tamam işte istenip de bulunamayan insan türü,
bu arada bana da sorma dersen tamam der yarın gelirim
sabah işin yoksa susma,
problem degil
Ya işte bazen insanlar ilgi bekliyor onu veremiyorum
Eyvallah sağ olasın da hex kızıyor artık bi yerden sonra psikopata dönüşüyorum çünkü
Şöyle özetleyeyim 2 sene oldu mezun olalı o zamandan beri kimseyle tanışmadım bile. Gerisini sen anla
aslında gayet ilgili birisin gibi duruyor... dedigin imkansız,
ama mezuniyet sonrasını anladım, agrı yapmaya baslamıs yani
bunu yazarken de alıntı yapmamam nasıl bir gerizekalılıksabu arada yeni mesajlar eklenince sayfa degismeden ekleniyor ya,
alıntısız yazınca arada mı kaynıyor?
ama venedigin betona dönmesi gibi olmus biraz sanki,İşte imkansızı imkanlı kıldım ben hayaldi gerçek oldu
bu arada yeni mesajlar eklenince sayfa degismeden ekleniyor ya,
alıntısız yazınca arada mı kaynıyor?
ama venedigin betona dönmesi gibi olmus biraz sanki,
ya da yıkılan berlin duvarının yeniden inşaası
Yoo kaynamıyor da yeni mesajlar var görmek ister misin yazısı çıkıyor ya ona basında gösteriyor hepsini
Unecso koruma altına alsın beni o zaman
Şaka bir yana çok mu anormal ya?
2yıldır kimsenin olmaması anormal degil ama ilgisizlik konusu maalesef evet
Ama kimseyle tanışmadan nasıl ilgi duyabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?