- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
İyimisss vatana millete hayirli isler yap hexe bacıOcakta donuyorum harbigiz, yuksek lisans bitiyor
ben cok merak edıyorum amerıkayı oradakı yaşayışı aıle yapıları nasıl ,sosyallıklerımı ozgurlukler ulkesımı tam manasıylaEvet, az kaldi donuyoruz artik...
Kendi ticimizi kurtaralim sonrasina bakarizİyimisss vatana millete hayirli isler yap hexe bacı
Cok farkliyiz o kesin, bazen biz bazen onlar tercih edilesi...ben cok merak edıyorum amerıkayı oradakı yaşayışı aıle yapıları nasıl ,sosyallıklerımı ozgurlukler ulkesımı tam manasıyla
Alakasi yok, kadinlar cok rahat... Ama erkeklerden beklentileri de yok, hepsinin altinda ayri araba var, hepsi calisiyor, otobus, tir soforu kadinlar, cati ustasi kadinlar var, bizde ki gibi benim calismam ne de buyuk hediye dunyaya gibi davranmiyorlar, guc gerektirsin gerektirmesin her islerini kendileri yapiyorlar, bu yuzden de gucluler zaten...Burda kadina kapi acmak yardimci olmak bile hakaret yeri gelince, aciz miyim ben diyorlar...O konuda hayranim... Biz sanssisiz ne yazik ki... Ama dedigim gibi aile baglari da cok bireysel, herkes kendi bacagindan asiliyor, tabi bunlar benim nacizane gozlemlerimrahat olmaları bır nebze ıyı kımse kımseye karısmaz bılıyoruz hep oyle ızledık yıllarca tv lerden ,aıle hayatlarına gelınce free anlatıldı gosterıldı hep sınema fılmlerınde ,ama emınımkı onlarda oyle ataerkıl bır toplum yoktur,erkek baskıcı
tam benlık bır ulke bende kendı ısımı kendım yapmayı sewıyorum,bızım ulkede bız bayanlar rahat degılız maalesef sokakta ıstedıgımız gıbı bıle yuryemıyoruz cogu zaman,gıyınıslerıne onem gosterıyorlarmı pekıAlakasi yok, kadinlar cok rahat... Ama erkeklerden beklentileri de yok, hepsinin altinda ayri araba var, hepsi calisiyor, otobus, tir soforu kadinlar, cati ustasi kadinlar var, bizde ki gibi benim calismam ne de buyuk hediye dunyaya gibi davranmiyorlar, guc gerektirsin gerektirmesin her islerini kendileri yapiyorlar, bu yuzden de gucluler zaten...Burda kadina kapi acmak yardimci olmak bile hakaret yeri gelince, aciz miyim ben diyorlar...O konuda hayranim... Biz sanssisiz ne yazik ki... Ama dedigim gibi aile baglari da cok bireysel, herkes kendi bacagindan asiliyor, tabi bunlar benim nacizane gozlemlerim
Ben de oyleyimdir...tam benlık bır ulke bende kendı ısımı kendım yapmayı sewıyorum,bızım ulkede bız bayanlar rahat degılız maalesef sokakta ıstedıgımız gıbı bıle yuryemıyoruz cogu zaman,gıyınıslerıne onem gosterıyorlarmı pekı
bıde bızım ulkede laf atan erkeklerı dusunuyorumda amerıkan erkeklerı bayagı bır ınceymıs dedıgıne gore,bızım ulkedede boya kupune dusmus gıbıyız resmenBen de oyleyimdir...
Suraya geldigimden beri iltifat eder gibi laf atmalari disinda asla en ufak rahatsiz edici bakis dahi gormedim...
Ben cok sasirmistim, aksine hic dikkat etmiyorlar...
Yani kotu anlamda degil, okula giden birinin yuzunde makyaj bile goremezsin, en fazla pudra...
Tayt, uzerine bir tisort bir sweatshirt, sirt cantasi okula gidiyorlar... Oyle makyaj yap, oje sur, sac yap, suslen falan yok, spor iki uc kiyafet hop sokaga, cok rahatlar, kimse kimsenin ne giydiginiz de umursamiyor zaten...
Ama gel bir de cuma-cumartesileri gor, hepsi fettan bir sey oluyor, ic, dans et, eglen, butun haftanin acisini o zaman atiyorlar
Ya illahi burda da kaba vardir ama genel durum bu, ustelik ben 3-4 eyalet gezsem de , bir kampus sehrindeyim, burada gordugum de bu...bıde bızım ulkede laf atan erkeklerı dusunuyorumda amerıkan erkeklerı bayagı bır ınceymıs dedıgıne gore,bızım ulkedede boya kupune dusmus gıbıyız resmen
Genelleme yanlis olur tabi ki, ama gordugum kadariyla boyle...genelleme yapmamalı o zaman merak edıyorum bır ara gtmek ıstıyorum acıkcası
Tabi tabi, tuttuysam kusura bakma...kesınlıkle haklısınn ıtıcı gelıyo kımı ınsanaa ama merak etmekteyım
ben yatsam burada saat su an gece yarısı 03.32 :)
Merabalar öncelikle.Tabi tabi, tuttuysam kusura bakma...
Iyi geceler, her zaman bekleriz
HosgeldinMerabalar öncelikle.
Nabıyonuz? :)Hosgeldin
Napalim, digerleri uyuyor ben kaldimNabıyonuz? :)
uyku tutmayınca berduşlar misali o başlık senin bu başlık benim geziyorum azizim.Napalim, digerleri uyuyor ben kaldim
Senden naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?