Ne arasinda kaldin? Bence oyalanma yavastan al, bir de ona ayakkabisi, aksesuari, sac-bas uydurmasi var, kalma son dakikalara...kardesım ewlenıyo benım ısım boyledır ıste rahat davranırım gunler yaklastıkca tutusrum maalesef aslında kafamda belırlı bır konseptt var ama kararsızım acıkcası
Heexee napiyon bu saatteKardesin mi evleniyor? Azicik gec mi kalmissin sanki elbise secmede?
Bana saat erken baci, asil sen napiyorsun?Heexee napiyon bu saatte
Kocamın horultusundan uyuyamiyorumBana saat erken baci, asil sen napiyorsun?
Ya alintilasana su mesajlariabıye alıcam saten bıseyler bakıyorum ama saten abıyede kımı zaman sorun olabılıyo mesela elbısede gogus dekoltesı hosuma gıdıyor ama kıs olmasından dolayı cokmu abest kacar dıye duusnmuyo degılım
Soyle yan donsunKocamın horultusundan uyuyamiyorum
Kiyamamm cok hasta caniimmSoyle yan donsun
benımkıde bazen oyle bır horluyokı resmen horultuları ıle bana baska odaya gıt der gıbı :)Ya alintilasana su mesajlari
Ben saten sevmiyorum ya hem demode geliyor hem de kusur varsa hop hepsi piyasada...
Ama sen simdi abla basit bir sey de giyemezsin...
saten gıyınıldıgı zaman ıc camasırı sorunuda oluyo maalesef,basıt bısı gıymek olmaz evet
Soyle yan donsun
Esimde bana biseyler mi anlatiyor dersinbenımkıde bazen oyle bır horluyokı resmen horultuları ıle bana baska odaya gıt der gıbı :)
Gecmis olsun... Ay yok sinir bozucu yaKiyamamm cok hasta caniimmhorlayisina kurban
Ooo sen bildigin dili cozmussunbenımkıde bazen oyle bır horluyokı resmen horultuları ıle bana baska odaya gıt der gıbı :)
Gecmis olsun... Ay yok sinir bozucu ya
Ooo sen bildigin dili cozmussun
valla cozdum mu bılmıyorum ama baslayınca kendımı baska odaya atıyorum orada uyuyorum,saatler sonra uyanıp yanında olmadıgımı gorunce ev ıcınde aramasıda cabasıGecmis olsun... Ay yok sinir bozucu ya
Ooo sen bildigin dili cozmussun
Ablali konusma kadin!!!Tesekkur ederiz ablasi
Yazik ya, uyku sersemi nasil ariyordurvalla cozdum mu bılmıyorum ama baslayınca kendımı baska odaya atıyorum orada uyuyorum,saatler sonra uyanıp yanında olmadıgımı gorunce ev ıcınde aramasıda cabası
hangımız abla ?Ablali konusma kadin!!!
valla cok gerek var londra senfonı orkestrası sankı :)Yazik ya, uyku sersemi nasil ariyordur
Yatma baska yerde be, ne gerek var
Sana demistir, benim daha yas 18.5 dan 19hangımız abla ?
Coksa doktora gidin bir et falan vardir, yan donunce susan model bunlar cunkuvalla cok gerek var londra senfonı orkestrası sankı :)
Ciddi mi  Sana demistir, benim daha yas 18.5 dan 19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?