İpi tutan naz
7 fark mi? Sen benden daha zekisin estagfurullah.İki cevap arasındaki 7 farka dikkat çekmek için demiştim. Bugün yine çok zekisin.
Sunu paylasma ne olur
Çok aptallar ya izlemiş miydin? Bunlar üçü tutuyor aslında ipi sonra o iki salak bi şeye gülcez diye ipi bırakıyorO ebelek ebelek gulenler de biz di mi? Sagdaki ben
7 fark mi? Sen benden daha zekisin estagfurullah.
Sunu paylasma ne olur
Tam bizlikÇok aptallar ya izlemiş miydin? Bunlar üçü tutuyor aslında ipi sonra o iki salak bi şeye gülcez diye ipi bırakıyor
Buna aciklama yapma geregi duydun ya yemin derim kisi kendinden bilir isi olmus...Ya of yine bi matematik sorusu ve yine nazın cevabı vs. senin cevabın klasiği vardı aslında orda ama kaçırdınız. Cahillerle iletişim çok zor.
Ya of yine bi matematik sorusu ve yine nazın cevabı vs. senin cevabın klasiği vardı aslında orda ama kaçırdınız. Cahillerle iletişim çok zor.
Cok uyuyuz di mi?sadece resim olarak paylaştım, devam ederseniz tamamı gelir
Cok uyuyuz di mi?
Buna aciklama yapma geregi duydun ya yemin derim kisi kendinden bilir isi olmus...
Iliskimize tutku katiyoruz dokanma!
Benim tepkilerimi anlamama ihtimalini dusunmemen bile benim icin yeterli.Tepkilerin cahilceydi başka seçeneğim yoktu.
Iliskimize tutku katiyoruz dokanma!
hee sana ders veriyprum işte kıymetimi bil :)Böyle mi yapmak gerekmiş?
Benim tepkilerimi anlamama ihtimalini dusunmemen bile benim icin yeterli.
Senin uyuz hallerini yerimBen gerçekte nasılmışım naz orda kalmıştık onu anlatıyodun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?