off sen de hiç bişey begenmiyorsun haAy yok ya ben rahatlamıyordum hiç
Noldu asi peri kızım?
Ayyhh daraldim, su benim meshur imza kagidi var ya onun formatini sevgili hazirlamisti, gitmis 3 sene onceki tezin aynisini yazmis iyi hos da bir siteye bak bakalim formatla ilgili ne diyor di mi, orda da farkli, imza kagidimi teslim de ettim zaten , degistiremem de artik, birisi bir sey derse bosu bosuna zaman kaybi, olan oldu ne soylesem bos ama elli kere tembih ediyorum yahu di mi? Neyse ona kizdim iste...Noldu asi peri kızım?
Bundan sonra boyle bilader!ban ın 7 saatte çözüldü diye bdv de çok artislik yapıyosun, kır dizini otur şurda
Ayyhh daraldim, su benim meshur imza kagidi var ya onun formatini sevgili hazirlamisti, gitmis 3 sene onceki tezin aynisini yazmis iyi hos da bir siteye bak bakalim formatla ilgili ne diyor di mi, orda da farkli, imza kagidimi teslim de ettim zaten , degistiremem de artik, birisi bir sey derse bosu bosuna zaman kaybi, olan oldu ne soylesem bos ama elli kere tembih ediyorum yahu di mi? Neyse ona kizdim iste...
Bundan sonra boyle bilader!
Hic sorma, simdi ne diyebilirim ki ona, bir de ben islerini elli kere kontrol eden insanim, onun yaptiklarini kontrol edince de kizar, ama iste bak iki yere bakmamissin, neyse oldu olan, umarim ariza cikarmazlar, bosuna zaman kaybi, zaten bin tane is var...adamın yaptıgını keşke bi kontrol edeydin hex, erkek düz mantık ya ilk buldugu gibisini yapmıştır işte
bilader mi? çok banalsın
Hic sorma, simdi ne diyebilirim ki ona, bir de ben islerini elli kere kontrol eden insanim, onun yaptiklarini kontrol edince de kizar, ama iste bak iki yere bakmamissin, neyse oldu olan, umarim ariza cikarmazlar, bosuna zaman kaybi, zaten bin tane is var...
Doğru dedin onubu ev çok kalabalık, kendime dair bir yaşam istiyorum artık
Ya tezi online verecegim, ama okula imza kagidini elden teslim etmek lazim... Imza kagidi dedigim de danismanlar bu tez tamamdir biz onayladik diyor, onun da bir formati var eskiye gore olmus benimki sitesinde belirtilenden 3-5 farkli, umarim sorun cikmaz, olan oldu...Sorun olursa en az 2-3 hafta sarkacak islerim...çok önemli bişey mi anlamam pek ama inşallah sorun çıkmaz cicim
patlayacaaammmmmmmDoğru dedin onu
inşallah sarkmaz bebiş tezi teslim etme süren. yoksa buraya gelişiniz de etkilenir mi?Ya tezi online verecegim, ama okula imza kagidini elden teslim etmek lazim... Imza kagidi dedigim de danismanlar bu tez tamamdir biz onayladik diyor, onun da bir formati var eskiye gore olmus benimki sitesinde belirtilenden 3-5 farkli, umarim sorun cikmaz, olan oldu...Sorun olursa en az 2-3 hafta sarkacak islerim...
Umarım olmaz hexim ben sorun çıkacağını sanmıyorum ama belli de olmaz tabi. Eksik olan kısımlar önemli mi? İstersen bir danışmana sor dicem de fark etmemişlerse dürtmek de olmaz şimdiYa tezi online verecegim, ama okula imza kagidini elden teslim etmek lazim... Imza kagidi dedigim de danismanlar bu tez tamamdir biz onayladik diyor, onun da bir formati var eskiye gore olmus benimki sitesinde belirtilenden 3-5 farkli, umarim sorun cikmaz, olan oldu...Sorun olursa en az 2-3 hafta sarkacak islerim...
Bilmiyorum...patlayacaaammmmmmm
inşallah sarkmaz bebiş tezi teslim etme süren. yoksa buraya gelişiniz de etkilenir mi?
Ya bunu graduate school kontrol edecek, yok ilk sayfa boyle mi, yok baslik buyuk harfle mi, yoksa sayfa numaralari ortada mi falan diye, ordan sorun cikarsa sorun oluyor, bende her seyi elli kere kontrol ediyorum ki ilk gidisinde kabul olsun, duzeltme gelmesin diye ama bakacagiz onlara kalmis, onem verip vermediklerini bilmiyorum, umarim vermezler...Umarım olmaz hexim ben sorun çıkacağını sanmıyorum ama belli de olmaz tabi. Eksik olan kısımlar önemli mi? İstersen bir danışmana sor dicem de fark etmemişlerse dürtmek de olmaz şimdi
Bilmiyorum...
Ya bunu graduate school kontrol edecek, yok ilk sayfa boyle mi, yok baslik buyuk harfle mi, yoksa sayfa numaralari ortada mi falan diye, ordan sorun cikarsa sorun oluyor, bende her seyi elli kere kontrol ediyorum ki ilk gidisinde kabul olsun, duzeltme gelmesin diye ama bakacagiz onlara kalmis, onem verip vermediklerini bilmiyorum, umarim vermezler...
Bilmiyorum...
Ya bunu graduate school kontrol edecek, yok ilk sayfa boyle mi, yok baslik buyuk harfle mi, yoksa sayfa numaralari ortada mi falan diye, ordan sorun cikarsa sorun oluyor, bende her seyi elli kere kontrol ediyorum ki ilk gidisinde kabul olsun, duzeltme gelmesin diye ama bakacagiz onlara kalmis, onem verip vermediklerini bilmiyorum, umarim vermezler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?