Sahibinden full+full yapili geyik!!

Noldu asi peri kızım?
Ayyhh daraldim, su benim meshur imza kagidi var ya onun formatini sevgili hazirlamisti, gitmis 3 sene onceki tezin aynisini yazmis iyi hos da bir siteye bak bakalim formatla ilgili ne diyor di mi, orda da farkli, imza kagidimi teslim de ettim zaten , degistiremem de artik, birisi bir sey derse bosu bosuna zaman kaybi, olan oldu ne soylesem bos ama elli kere tembih ediyorum yahu di mi? Neyse ona kizdim iste...
ban ın 7 saatte çözüldü diye bdv de çok artislik yapıyosun, kır dizini otur şurda
Bundan sonra boyle bilader!

adamın yaptıgını keşke bi kontrol edeydin hex, erkek düz mantık ya ilk buldugu gibisini yapmıştır işte
bilader mi? çok banalsın

adamın yaptıgını keşke bi kontrol edeydin hex, erkek düz mantık ya ilk buldugu gibisini yapmıştır işte
bilader mi? çok banalsın
Hic sorma, simdi ne diyebilirim ki ona, bir de ben islerini elli kere kontrol eden insanim, onun yaptiklarini kontrol edince de kizar, ama iste bak iki yere bakmamissin, neyse oldu olan, umarim ariza cikarmazlar, bosuna zaman kaybi, zaten bin tane is var...

çok önemli bişey mi anlamam pek ama inşallah sorun çıkmaz cicim

çok önemli bişey mi anlamam pek ama inşallah sorun çıkmaz cicim
Ya tezi online verecegim, ama okula imza kagidini elden teslim etmek lazim... Imza kagidi dedigim de danismanlar bu tez tamamdir biz onayladik diyor, onun da bir formati var eskiye gore olmus benimki sitesinde belirtilenden 3-5 farkli, umarim sorun cikmaz, olan oldu...Sorun olursa en az 2-3 hafta sarkacak islerim...

Doğru dedin onu
patlayacaaammmmmmm
inşallah sarkmaz bebiş tezi teslim etme süren. yoksa buraya gelişiniz de etkilenir mi?

Umarım olmaz hexim ben sorun çıkacağını sanmıyorum ama belli de olmaz tabi. Eksik olan kısımlar önemli mi? İstersen bir danışmana sor dicem de fark etmemişlerse dürtmek de olmaz şimdi

patlayacaaammmmmmm

inşallah sarkmaz bebiş tezi teslim etme süren. yoksa buraya gelişiniz de etkilenir mi?
Bilmiyorum...
Umarım olmaz hexim ben sorun çıkacağını sanmıyorum ama belli de olmaz tabi. Eksik olan kısımlar önemli mi? İstersen bir danışmana sor dicem de fark etmemişlerse dürtmek de olmaz şimdi
Ya bunu graduate school kontrol edecek, yok ilk sayfa boyle mi, yok baslik buyuk harfle mi, yoksa sayfa numaralari ortada mi falan diye, ordan sorun cikarsa sorun oluyor, bende her seyi elli kere kontrol ediyorum ki ilk gidisinde kabul olsun, duzeltme gelmesin diye ama bakacagiz onlara kalmis, onem verip vermediklerini bilmiyorum, umarim vermezler...

takma kafana hex im olan olmuış artık, belki de sorun olmaz boşuna dert etme şimdiden.

Hadi bakalım inşallah vermezler. gel artık yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…