Sahibinden full+full yapili geyik!!

Çok değişti oralar.
3 seneyi geçti gitmedim hiç. benim rahmetli oralarda oturuyordu, benden sonraki kızı da sincandan bulup evlendi zaten, bir daha asla gidemem oralara
Hamiktir yakalandim

Ya mail atiyorum, onlarin cevaplarini beklerken baktim
Yaaa never saa soyledim tek bunu
benden mi sakladın bitek be

Sincanda park acilisi var oraya gidiyorum ben, buseler de gelir, oh mis! Hadi gorusuruz bu sefer cidden, gelirim ama gene

"Deli" çıktı!
Kartın ismine aldanma, aslında bu kart, "derin düşünceler"i temsil eder. Ayrıntıcısın, kılı kırk yararsın, parçaları birleştirmek de senin. Bulmaca gibi birisin yani. Geleceğinde ise tercihler görünüyor. Yaşamında da büyük değişikliklerin olacağını söylemek gerek. Bu kart, yeni başlangıçlara, fırsatlara işaret eder. Bu kartı seçen kişi, aşk konusunda hayatının fırsatını yakalayabilir.

http://onedio.com/haber/bu-tarot-fali-sana-gelecegini-soyluyor--393420

"Aşıklar" çıktı!

Senin için anahtar kelime, pek tabii ki denge. Dengenin bozulduğu zamanlarda, sanki yolunu kaybetmiş gibi oluyorsun. İşte bu yüzden dengeni bozacak ortamlar/kişiler, sana uzak, Allah'a yakın. Haklısın da, çünkü bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösterirken, AYARSIZ saat hiçbir zaman göstermez! Geleceğinde ise, kartın adından da anlaşılacağı üzere "aşk" var. Ne mutlu sana, iyi karın ağrıları efendim :)

Cok havaliyim la ben
"Dünya" çıktı!
Öncelikle şunu demeliyiz ki, sen yardımsever bir insansın. Hümanistsin, hayvan ve doğaseversin de. İçin sevgi dolu olduğu için, bu sevgi her yere taşıyor. Geleceğinde ise, başarı görünüyor. Çünkü artık sorumluluk almayı öğrendin. Bu nedenle nasıl başarılı olacağını da öğreneceksin. Bu kendini tanımana da yol açacak. Yani artık neyi yapıp, ne yapamayacağını çok iyi bilecek. Geleceğinde bir de seyahat gözüküyor ki, bir ince kıskanmadık desek, yalan olur :)

bi tek never ın ki kötü çıktı
gerçi onun da adı kötü, içeriği gayet iyi

Yemin ediyorum dondum kaldim, hic duymadim lan boyle bir sey!
Lan asil ben anne olmaya hazir hissetmiyorum, cocuga napiyon bilader diyen bir kadin olurum ben su an...

kedilerin arasında tekerlene tekerlene büyür artık
yırtık çıkar falan diyorlar ya, o herhalde risk içeren. eğer o imkansızlıkta o bebek olursa da büyük ihtimal dünyayı değiştirecek biri olacaktır bırak doğsun yani

sizelere bende bir güzel karikatürle eşlik edeyim :) Ucuz etin yahnisi misali... :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Lan iki yil daha beklesin en az, mictirmasin bacagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…