Hex fake miş. Abd de falan değil Sincan'da oturuyormuş. O kediler de OSB'de tükanın önünde dolanan kedilermiş.bu tez yazacam diye bizi uyutuyor la
Hex fake miş. Abd de falan değil Sincan'da oturuyormuş. O kediler de OSB'de tükanın önünde dolanan kedilermiş.
Çok değişti oralar.sincan da mıoğlum ben onun instagramda resimlerini gördüm ama oralar hiç sincan gibi durmuyordu
Hamiktir yakalandimhex ağzını kırarım bdvde konu mu takip ediyon
Ya mail atiyorum, onlarin cevaplarini beklerken baktimbu tez yazacam diye bizi uyutuyor la
Yaaa never saa soyledim tek bunuHex fake miş. Abd de falan değil Sincan'da oturuyormuş. O kediler de OSB'de tükanın önünde dolanan kedilermiş.
3 seneyi geçti gitmedim hiç. benim rahmetli oralarda oturuyordu, benden sonraki kızı da sincandan bulup evlendi zaten, bir daha asla gidemem oralaraÇok değişti oralar.
benden mi sakladın bitek beHamiktir yakalandim
Ya mail atiyorum, onlarin cevaplarini beklerken baktim
Yaaa never saa soyledim tek bunu
3 seneyi geçti gitmedim hiç. benim rahmetli oralarda oturuyordu, benden sonraki kızı da sincandan bulup evlendi zaten, bir daha asla gidemem oralara
benden mi sakladın bitek be
Gitme zaten ne işin var Arjantine gidicez biz
Sincanda park acilisi var oraya gidiyorum ben, buseler de gelir, oh mis! Hadi gorusuruz bu sefer cidden, gelirim ama gene
Sincanda park acilisi var oraya gidiyorum ben, buseler de gelir, oh mis! Hadi gorusuruz bu sefer cidden, gelirim ama gene
Su an kondomdan hamile kalan hatunu okuyorum ve soguk soguk terliyorumbi tek never ın ki kötü çıktı
gerçi onun da adı kötü, içeriği gayet iyi
Su an kondomdan hamile kalan hatunu okuyorum ve soguk soguk terliyorum
Yemin ediyorum dondum kaldim, hic duymadim lan boyle bir sey!salak
önleemini al hex, kendimi henüz teyze olmaya hazır hissetmiyorum
Yemin ediyorum dondum kaldim, hic duymadim lan boyle bir sey!
Lan asil ben anne olmaya hazir hissetmiyorum, cocuga napiyon bilader diyen bir kadin olurum ben su an...
Lan iki yil daha beklesin en az, mictirmasin bacaginakedilerin arasında tekerlene tekerlene büyür artık
yırtık çıkar falan diyorlar ya, o herhalde risk içeren. eğer o imkansızlıkta o bebek olursa da büyük ihtimal dünyayı değiştirecek biri olacaktır bırak doğsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?