Ya yuru git, kendi geyik topigini bile acmissindeme öylee :) cok ihmal ettim buraları sizleri dertlerim sıkıntılarım bitmedi be canım
kendimi resmi bir yere sokacam şu bu derken geldim işte :)
ne var ne yok nasıl gidiyor bakalm neler yaparsınz
halloldu canm olmasina halloldu ama benm guvenm hersym yikildi ona karsi tukendi son dmlere oynuyor gbyz bana herseyi ispatlati gosterdi ama kendi yalaninida soylediİyiyiz çok şükür bildiğin gibi koşturmacaNe yaptın durumları? halloldu mu?
g'der'm baakk grrsnnnn n zaman a.tmm ne zaman acmsmm baktinn mi hiiiiii hihhYa yuru git, kendi geyik topigini bile acmissinYeni tukkanin hayirli olsun bu arada...
Napayim dersteyim, her zamanki gibi yani...
Hayırlısı olsun, seni yıpratmasına müsaade etmehalloldu canm olmasina halloldu ama benm guvenm hersym yikildi ona karsi tukendi son dmlere oynuyor gbyz bana herseyi ispatlati gosterdi ama kendi yalaninida soyledi
g'der'm baakk grrsnnnn n zaman a.tmm ne zaman acmsmm baktinn mi hiiiiii hihh
ben tukkani biraktim yaa bu zarar ett'm
ders d'nleme sen emi
Sirpca yazdigin mesaji az da olsa anladim dur cevap yazayim...halloldu canm olmasina halloldu ama benm guvenm hersym yikildi ona karsi tukendi son dmlere oynuyor gbyz bana herseyi ispatlati gosterdi ama kendi yalaninida soyledi
g'der'm baakk grrsnnnn n zaman a.tmm ne zaman acmsmm baktinn mi hiiiiii hihh
ben tukkani biraktim yaa bu zarar ett'm
ders d'nleme sen emi
O beni yipratmiyor aslında elinden gelen herseyi yapıyor ama gönül kırıldı mi güven yıkıldı mi olmuyor mus cok zor oluyor Sağol canm aman neyseHayırlısı olsun, seni yıpratmasına müsaade etme
Neyi biliyon gizzz eneeemSirpca yazdigin mesaji az da olsa anladim dur cevap yazayim...
Gitme gitme gelBen hepsini biliyorum bunlarin ya
Ders icin diyorum deliNeyi biliyon gizzz eneeem
Yuzune yuzune hoflama insaninhoff sikintidan patlicam artik yaa
Maalesef...O beni yipratmiyor aslında elinden gelen herseyi yapıyor ama gönül kırıldı mi güven yıkıldı mi olmuyor mus cok zor oluyor Sağol canm aman neyseafakan bastı sizde ne var ne yok hep aynı mi yani
niyee beeee sucuklu yumurta yididim yogsa o mu koktuYuzune yuzune hoflama insanin
Pisniyee beeee sucuklu yumurta yididim yogsa o mu koktu
Sordun diye söyledik be tipe bakiyi napalim yani allalh allah
ne var tipimde kurbaaan ol beeeSordun diye söyledik be tipe bak
Temizim tabisen cok mu temizsin hiii
Sag gozumun ici deli gibi kasiniyor, 2 gundur boyle, internetten bakinsam 2 gune oleceksin cikar, napsam ya, hic yasayan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?