konya şivesi cahilEee esin alismis mi oralara?
Hazar ne lan?!
sen evlidin demi bacımEee esin alismis mi oralara?
Hazar ne lan?!
Ne bileyim konyanin yoresel kelimelerini minyak! Sen aydamak, papi, kopil ne biliyor musun?konya şivesi cahil
yani olur anlamnda gelir anlamndahazar işte
Evet, noldu?sen evlidin demi bacım
birşey olmadı sakin ol sordum sadeceEvet, noldu?
biliyorum tabi ben senin gibi cahilmiyimNe bileyim konyanin yoresel kelimelerini minyak! Sen aydamak, papi, kopil ne biliyor musun?
Yok be bir sey mi soracaksin diye soyle anlat anlaminda ne oldu dedim?birşey olmadı sakin ol sordum sadece
Google'dan bakip cevap verecek kendini de nimetten sayacaksin sonrabiliyorum tabi ben senin gibi cahilmiyim
yok bee ne sorcam işte..Yok be bir sey mi soracaksin diye soyle anlat anlaminda ne oldu dedim?
Kimin dugunu var?yarın saçlarımı ne yaptırsam ya hofff
daha duş alınacak ya
ohoooo
hiçte bile hiç onu anca sen yaparsın tamam mı lanet olası pis zenciGoogle'dan bakip cevap verecek kendini de nimetten sayacaksin sonra
Guzel mantikli bir evlilik yap, sonra atarsin havaniyok bee ne sorcam işte..
bende evlenince hava atcam hıh
kuzenimin ya hem kına hem düğün olacak elbisem ayakkabılarm herşeyim hazır saçlarımı bulamadımKimin dugunu var?
Yok be cok tatlilarhiçte bile hiç onu anca sen yaparsın tamam mı lanet olası pis zenci
Boyle bir sey yaptir, yasina da gider...kuzenimin ya hem kına hem düğün olacak elbisem ayakkabılarm herşeyim hazır saçlarımı bulamadım
mantık mı .. aşk mı peki be heexeeGuzel mantikli bir evlilik yap, sonra atarsin havani
Ne mutlu, ikisini de ayni anda goz onunde bulundurup ilerleyebiliyorum, multitasking hesabimantık mı .. aşk mı peki be heexee
of offf
ne güzel... kıymet bilNe mutlu, ikisini de ayni anda goz onunde bulundurup ilerleyebiliyorum, multitasking hesabi
ne güzel... kıymet bil
canm ben şimdi ckyrm gelirm yine iyi akşamlar görüşme üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?