internete baksan iki gune oleceksin mi cikar hic gulecegm yoktu ya hahahahahahhSag gozumun ici deli gibi kasiniyor, 2 gundur boyle, internetten bakinsam 2 gune oleceksin cikar, napsam ya, hic yasayan var mi?
hadi ordan 2 haftada bir banyo yapti[ini herkez biliyor bee bitlenecektin az dahaTemizim tabi
benmlem alip veremedin ney senin evladimBak bak hallere bak
Yavuklumla uğraşıyosunhadi ordan 2 haftada bir banyo yapti[ini herkez biliyor bee bitlenecektin az daha
benmlem alip veremedin ney senin evladim
Kuru iftira aa
Kokuyon dedin kıza be!
Hiç de kokmuyo ben ellerimle yıkıyorum onu
Ama kokuyo ben napıyım doğru soyledm benn allam yareppimm yeaa
İ harfine basmak o kesme işaretini yapmaktan daha kolay biliyosun dimi?Ben'm mesaim btmek uzere kizlar ben yavastan kaciyim gelirim yine yarinda dugunumuz var iki oynarim sakkidi sakkidi
Konusalim bana guven dedi bende gerek yok dedim
İyi yapmışsın bence, daha iyisine layıksın lorin hiç üzülmeKonusalim bana guven dedi bende gerek yok dedim
Yok canim ya kac gun olmus ndn uzuleyim ona ama bu bana ders oldu kendi yasimdaki biriyle konusmiycam artik birini hayatima almak istersemİyi yapmışsın bence, daha iyisine layıksın lorin hiç üzülme
Ya off niye ya... Ne mikrobu simdi bin take is varMikrop kapmış, damla verirler
Yemin ederim apaci gibiyim, hicbir seyden haberim yok...Emine Ülker istifa etmiş sonunda
Goz kurulugumu dedim ben de, surekli bilgisayar basinda, tez bitti ama beni de bitirdi namissiz!internete baksan iki gune oleceksin mi cikar hic gulecegm yoktu ya hahahahahahhuykusuzluktandr yigen yada telefona bilgisayara cok bakiyosan ondadnr alerji olmustr olmust iste bisiler gecer hazar
Her gun bane yaparim bir kerem ben timam mi? Ipek gubuyumhadi ordan 2 haftada bir banyo yapti[ini herkez biliyor bee bitlenecektin az daha
Iyi yapmissin yavrum, en dogrusunu yapmissin emin ol, guven bana demekle olmaz guven saglanir...Konusalim bana guven dedi bende gerek yok dedim
Ben esimle yasitim, kural koyma, sadece duzgun insan olsun yeterYok canim ya kac gun olmus ndn uzuleyim ona ama bu bana ders oldu kendi yasimdaki biriyle konusmiycam artik birini hayatima almak istersem
Benimle nikaha basvurmadinBaşvurmadığım nere kaldı a dostlar söyleyin eksik kalmasın
Amsterdam a gel.Benimle nikaha basvurmadin
Bizim eyalette de oluyor sen buraya gelAmsterdam a gel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?