Sahibinden full+full yapili geyik!!

Sag gozumun ici deli gibi kasiniyor, 2 gundur boyle, internetten bakinsam 2 gune oleceksin cikar, napsam ya, hic yasayan var mi?
internete baksan iki gune oleceksin mi cikar hic gulecegm yoktu ya hahahahahahh uykusuzluktandr yigen yada telefona bilgisayara cok bakiyosan ondadnr alerji olmustr olmust iste bisiler gecer hazar

Mikrop kapmış, damla verirler
Ya off niye ya... Ne mikrobu simdi bin take is var Dur resin market verdure burda, bakam bir...
Emine Ülker istifa etmiş sonunda
Yemin ederim apaci gibiyim, hicbir seyden haberim yok...
internete baksan iki gune oleceksin mi cikar hic gulecegm yoktu ya hahahahahahh uykusuzluktandr yigen yada telefona bilgisayara cok bakiyosan ondadnr alerji olmustr olmust iste bisiler gecer hazar
Goz kurulugumu dedim ben de, surekli bilgisayar basinda, tez bitti ama beni de bitirdi namissiz!
hadi ordan 2 haftada bir banyo yapti[ini herkez biliyor bee bitlenecektin az daha
Her gun bane yaparim bir kerem ben timam mi? Ipek gubuyum
Konusalim bana guven dedi bende gerek yok dedim
Iyi yapmissin yavrum, en dogrusunu yapmissin emin ol, guven bana demekle olmaz guven saglanir...
Yok canim ya kac gun olmus ndn uzuleyim ona ama bu bana ders oldu kendi yasimdaki biriyle konusmiycam artik birini hayatima almak istersem
Ben esimle yasitim, kural koyma, sadece duzgun insan olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…