Naber?Gonuş kadın
İyiyim bacım senden naber?Naber?
Iyidir kalktim, ortaligi topladim, sonra son duzenlemelerim ve okumalarim var tez icin umarim onlari bugun biterecegim, oyle iste... Sen naptin, basvuru da yapildi, eyecan var mi eyecan?İyiyim bacım senden naber?
Iyidir kalktim, ortaligi topladim, sonra son duzenlemelerim ve okumalarim var tez icin umarim onlari bugun biterecegim, oyle iste... Sen naptin, basvuru da yapildi, eyecan var mi eyecan?
Ne hazirligi?merhabalar
hazırlıklar tamammm :)))
Aaa düğün bu akşam mı yoksa?merhabalar
hazırlıklar tamammm :)))
Sonuclarin aciklanmasina mi 1-2 hafta var?Demüzlük yaptımYok yaa daha 1 haftadan fazla var ya pek heyecan yok o yüzden. Şimdilik rahatım
Aaa düğün bu akşam mı yoksa?
Ne hazirligi?
yok be ne dugunu hafta ıcı demıstım ya kızlarla ewde partı vercez dıye onun hazırlıgı tamamAaa düğün bu akşam mı yoksa?
Tamam ne kızıyosunyok be ne dugunu hafta ıcı demıstım ya kızlarla ewde partı vercez dıye onun hazırlıgı tamam
ne kızması rıca ederım valla kızmadım,bugun kız kıza takılcaz yemek, dedıkodu ,sohbettTamam ne kızıyosun
Ne partisi?
Ooo eglenirsiniz bu aksamyok be ne dugunu hafta ıcı demıstım ya kızlarla ewde partı vercez dıye onun hazırlıgı tamam
Ben de evde tek başıma oturayımne kızması rıca ederım valla kızmadım,bugun kız kıza takılcaz yemek, dedıkodu ,sohbett
Biz seninle ben gelince partinin alasini verecegiz...Ben de evde tek başıma oturayım
yalnızlık zor yaaa bu hafta ıcı bende hep yalnızdımmmBen de evde tek başıma oturayım
Ne vaat ettiğine dikkat et benceBiz seninle ben gelince partinin alasini verecegiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?