Sahibinden full+full yapili geyik!!

Vallahi millet sarabini, birasini, viskisini icer, mezesinden yer, muhabber eder, oyun oynar, takilir gider...
Sagda solda yiyisen ergen olmaz yani

Onu hiç düşünmemiştim ama ben

Havalara bak ya soranda kabahat
Iyisi hangisiyse o olsun...
Ustelik 1-2 haftaya sonuclar mi onu sordum?

Tercihler bitiyor haftaya, ne zaman belli olur bilemem.

valla yıyecekler et ve tavuk olarak ıkıye ayrılıyor mezelerden amerıkan salata ,ezme,şakşuka,cıgkofte ,patates kızartması
ıceceklerden ıse vıskı,şarap,şampanya ve biralar
sınırsız meyve ve kuruyemıs

Ben de gelebilir miyim?

"CEO" çıktı!
Sen plazaların tanrısısın ve her şeyin üstündesin. Senin için "onun şununla arası iyi değil", "falan kişi filan kişinin arkasından konuşuyormuş" hiç mühim değil, ortada bir win win durumu varsa, sıkıntı yok! Bir üst levela atlama processinde, schedule'un çok gerisinde kalmanızsa, sizin için asla kabul edilemeyecek bir şey! Yeteneklisiniz de, bir case'i hemen handle edersiniz. Dilinizdeyse tek bir laf: PUSH, PUSH, PUSH, PUSH...

http://onedio.com/haber/aslinda-han...tm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook

Iyy ne itici bi şey çıktım öyle

"Twitter Fenomeni" çıktı!

“Takip edeni takip ederim” gibi basit bir yöntemle buralara gelinmeyeceğini biliyorsun. Havayı koklayabilmek en önemlisi bu işlerde. Sen de bunu iyi beceriyorsun. Parlak zekanla her şeyi tüm ayrıntılarıyla yorumlamak Twitter çıktı çıkalı senin işin! Bu iş zor zanaat. Art arda 18 tweet atmakla fenomen değil, spam olunur. Sen de bu ayarı iyi tutturmuşa benziyorsun. RT’lerin fav’larından hep daha fazla, unfollow’lar senden uzak olsun!

tunaydın herkeslere ,bu ne bas agrısıdır ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…