Havalara bak ya soranda kabahatYemin ediyorum belalım gibisin. Farkında mısın acaba 2.si olursa senden kilometrelerce uzakta olacağım en az 2 sene?
Vallahi millet sarabini, birasini, viskisini icer, mezesinden yer, muhabber eder, oyun oynar, takilir gider...
Sagda solda yiyisen ergen olmaz yani
Havalara bak ya soranda kabahat
Iyisi hangisiyse o olsun...
Ustelik 1-2 haftaya sonuclar mi onu sordum?
z once dedıgın gıbı gruplasma olmamalı herkes kaynasmalı muhabbet koyu olmalı cılgınca dans edılen partıler tercıhımdır,kurtlarımı dokme zamanı gelmıs anlasılan :)
oyle partıyı bu ulkede polıs basar heexeVallahi millet sarabini, birasini, viskisini icer, mezesinden yer, muhabber eder, oyun oynar, takilir gider...
Sagda solda yiyisen ergen olmaz yani
z once dedıgın gıbı gruplasma olmamalı herkes kaynasmalı muhabbet koyu olmalı cılgınca dans edılen partıler tercıhımdır,kurtlarımı dokme zamanı gelmıs anlasılan :)
hergun dısardayız ıs ıcınde olsa ,bu sefer ewde takılalım dedıkk ınsallah ıcecek ve yıyecekler yeter yaaaDışarı çıksaydınız keşke kızlarla
nice aylarınız olsun ınsallahh
Neler aldın? Yetmeyecek gibiyse çık al hemen 10dan sonra satılmıyor malumhergun dısardayız ıs ıcınde olsa ,bu sefer ewde takılalım dedıkk ınsallah ıcecek ve yıyecekler yeter yaaa
Ben de gelebilir miyim?valla yıyecekler et ve tavuk olarak ıkıye ayrılıyor mezelerden amerıkan salata ,ezme,şakşuka,cıgkofte ,patates kızartması
ıceceklerden ıse vıskı,şarap,şampanya ve biralar
sınırsız meyve ve kuruyemıs
gel canım gel ne demek :))Ben de gelebilir miyim?
havalardandır canm ya cok geçmiş olsun migren felan var mı sendedetunaydın herkeslere ,bu ne bas agrısıdır((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?