Sahibinden full+full yapili geyik!!

I ıh hiç.
Sen neler yaparsın, iş güç? :)

mimarım, iş arıyorum. never la aynı şehirdeyim şuan. başka da bişey yaptıgım yok
sırf o uyuz never arkamdan ne konuşmuş diye geçmişe bakıyorum, senin de kendinle ilgili yazdıklarını görürüm ama kısa bir özet geçebilirsin istersen

Sen de bir işzedesin yani...
Birgün bizim de içimize sinen işler olacak, inanıyorum!
Ben de Kamu Yönetimi mezunuyum (2o12), Kpss'zedeyim..
Bilmediğim şehirlerde bol kitaplı günler geçiriyorum...

Sen de bir işzedesin yani...
Birgün bizim de içimize sinen işler olacak, inanıyorum!
Ben de Kamu Yönetimi mezunuyum (2o12), Kpss'zedeyim..
Bilmediğim şehirlerde bol kitaplı günler geçiriyorum...

oo işsizleri 3 ledik burda desene
ben bazen inancımı çok yitiriyorum bu iş konusunda ama hayırlısı deyip sabrediyorum yine mecbur

oo işsizleri 3 ledik burda desene
ben bazen inancımı çok yitiriyorum bu iş konusunda ama hayırlısı deyip sabrediyorum yine mecbur

Hayırlısı tabii ki, sabredip güzel bir efor harcarsak eminim bizler de gönlümüzdeki yerlerde olacağız...
İnancını kaybetme, biz ümitsiz olursak kim inanır?
Önce biz inanacağız, azmedeceğiz.

Hayırlısı tabii ki, sabredip güzel bir efor harcarsak eminim bizler de gönlümüzdeki yerlerde olacağız...
İnancını kaybetme, biz ümitsiz olursak kim inanır?
Önce biz inanacağız, azmedeceğiz.

inşallah canım inşallah. süreç uzun tabi haklısın pes etmemek lazım

başkentteyim şuan, ama ailem burda değil. bikaç ay daha takılacam buralarda, bulamazsam paşa paşa dönecem evime

İllaki vardır senlik birşeyler, iş imkanı iyi olmalı oralarda... (;
Umarım en kısa zamanda bulursun...
Bu arada mimarlar için KPSS durumu nasıl?
Tamamen bağımsız mısınız yoksa?

İllaki vardır senlik birşeyler, iş imkanı iyi olmalı oralarda... (;
Umarım en kısa zamanda bulursun...
Bu arada mimarlar için KPSS durumu nasıl?
Tamamen bağımsız mısınız yoksa?

ben hazırlanmadım pek kpss ye aldıgım puanla atanmam pek kolay degil ki ben de çok da devlette çalışma taraftarı değilim
iş imkanı çok da hepsi en az 5 yıl deneyimli arayınca bizim gibi çaylaklara yer vermek istemiyorlar pek

O halde strateji ilk önce maddesel boyuta pek önem vermeden deneyim kazanabilecek biryerler olmalı gibi geldi bana.
Sonra da gözü yükseklere dikebilirsin rahat rahat. (;
Devletin ve özelin şartlarını sen daha iyi bilirsin tabii ki, hangisi işine geliyorsa seçimin o olmalı. (;

maddiyat zaten derdim degil sonuçta şuan hiç kazanmıyorum yeter ki deneyim olsun diyorum ama o da yok. bakalım hayırlısı, neler çıkacak karşımıza görecegiz

maddiyat zaten derdim degil sonuçta şuan hiç kazanmıyorum yeter ki deneyim olsun diyorum ama o da yok. bakalım hayırlısı, neler çıkacak karşımıza görecegiz
Ümidini yitirme, güzel birşeyler çıkacaktır önüne mutlaka. (;

24üm ben, umarım dediğin gibi olur ya 2 sene oldu bakalım artık iş seçme lüksümüz kalmadı.

Bugün naz sinirlendirdi beni
ahanda buldum arkamdan konuştuklarını, hain
Okumuş olması gereken kitapların hiçbirini okumamış, zorla okutucam

Kitabevine girdik, bunu okudun mu yok, bunu okudun mu yok... Sinirlendim ben de, bu kitaplar okunacak dedim.
Murebbiye gibi kizin tepesine dikilmis ya
Okusun tabi, hala bazi kelimeleri yanlis biliyor, bkz. fislamak
benim elit türkçemle hiç biriniz yarışamazsınız, klavye kurbanıyım ben hainler
Kürk Mantolu Madonna'yı okumamış.
ya böyle dizilere kadar düşünce kitap boş bi populerizm demiştim, ne bileyim senin bana herkesin ortasında bagırıp da küçük düşürecegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…