yani aramızda kalsın ama bu never pek sevimsizdir, daha dün beraberdik, görsen nasıl çirkin nasıl çirkef
Güzel bir arkadaşlık olduğunun kanıtı bu cümleler, muhabbetinizin devamını dilerim... ( :
nasıl tanıttıysa kendini burda hiç inanmadın dediklerime dimi
I ıh hiç.
Sen neler yaparsın, iş güç? :)
mimarım, iş arıyorum. never la aynı şehirdeyim şuan. başka da bişey yaptıgım yok
sırf o uyuz never arkamdan ne konuşmuş diye geçmişe bakıyorum, senin de kendinle ilgili yazdıklarını görürüm ama kısa bir özet geçebilirsin istersen
Sen de bir işzedesin yani...
Birgün bizim de içimize sinen işler olacak, inanıyorum!
Ben de Kamu Yönetimi mezunuyum (2o12), Kpss'zedeyim..
Bilmediğim şehirlerde bol kitaplı günler geçiriyorum...
oo işsizleri 3 ledik burda desene
ben bazen inancımı çok yitiriyorum bu iş konusunda ama hayırlısı deyip sabrediyorum yine mecbur
Hayırlısı tabii ki, sabredip güzel bir efor harcarsak eminim bizler de gönlümüzdeki yerlerde olacağız...
İnancını kaybetme, biz ümitsiz olursak kim inanır?
Önce biz inanacağız, azmedeceğiz.
inşallah canım inşallah. süreç uzun tabi haklısın pes etmemek lazım
Öyle tabii ki... (;
Yaşadığın şehirde iş imkanların nasıl peki?
Büyükşehirde misin?
başkentteyim şuan, ama ailem burda değil. bikaç ay daha takılacam buralarda, bulamazsam paşa paşa dönecem evime
İllaki vardır senlik birşeyler, iş imkanı iyi olmalı oralarda... (;
Umarım en kısa zamanda bulursun...
Bu arada mimarlar için KPSS durumu nasıl?
Tamamen bağımsız mısınız yoksa?
ben hazırlanmadım pek kpss ye aldıgım puanla atanmam pek kolay degil ki ben de çok da devlette çalışma taraftarı değilim
iş imkanı çok da hepsi en az 5 yıl deneyimli arayınca bizim gibi çaylaklara yer vermek istemiyorlar pek
maddiyat zaten derdim degil sonuçta şuan hiç kazanmıyorumO halde strateji ilk önce maddesel boyuta pek önem vermeden deneyim kazanabilecek biryerler olmalı gibi geldi bana.
Sonra da gözü yükseklere dikebilirsin rahat rahat. (;
Devletin ve özelin şartlarını sen daha iyi bilirsin tabii ki, hangisi işine geliyorsa seçimin o olmalı. (;
Ümidini yitirme, güzel birşeyler çıkacaktır önüne mutlaka. (;maddiyat zaten derdim degil sonuçta şuan hiç kazanmıyorumyeter ki deneyim olsun diyorum ama o da yok. bakalım hayırlısı, neler çıkacak karşımıza görecegiz
Karşılıklı neticede
Sen bir de onu gör
Nazo zaten oyle bir insan onu hepimiz biliyoruz, fislamak da geliyor icimden ama gunah deyip duruyorum
Nazo yan masadan yolladi
Ümidini yitirme, güzel birşeyler çıkacaktır önüne mutlaka. (;
Önümüzdeki ay tam 26 kısmetse... (;
KPSS öyle cidden ama şimdiye kadar hiç efor sarfedip hazırlanmadım.
Garip bir özgüvenim var nedense hazırlandığım takdirde ama budala güveni olmaz umarım.
Kamu Yönetimi mezunuyum, alanım epey geniş, oldukça da seviyorum bölümümü...
Belki de ondan rahatım, bilemedim... ( :
Sen kaç yaşındaydın?
Umarım sağlam ve gönlüne yatacak biryerde bulursun işi.
İçe sinmesi büyük mesele... (;
ahanda buldum arkamdan konuştuklarını, hainBugün naz sinirlendirdi beni
Okumuş olması gereken kitapların hiçbirini okumamış, zorla okutucam
Kitabevine girdik, bunu okudun mu yok, bunu okudun mu yok... Sinirlendim ben de, bu kitaplar okunacak dedim.
benim elit türkçemle hiç biriniz yarışamazsınız, klavye kurbanıyım ben hainlerMurebbiye gibi kizin tepesine dikilmis ya
Okusun tabi, hala bazi kelimeleri yanlis biliyor, bkz. fislamak
ya böyle dizilere kadar düşünce kitap boş bi populerizm demiştim, ne bileyim senin bana herkesin ortasında bagırıp da küçük düşüreceginiKürk Mantolu Madonna'yı okumamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?