Affet Nazzzz geri döööğnnnnnnnnn
Benim en sevdiğim eser Kürk Mantolu Madonna oldu, sevdiğim daha çokça eser var ama çok açık bir zihinle okuduğum için öylesine aşık oldum galiba o kitaba.Ben de onu okumadım henüz, merak ediyorum onu da. En sevdiğin kitap hangisi?
sen dedin diye okuyacagım canım onu, söyledigin için teşekkür ederimOlsun hiçbir şey için geç değildir, yeter ki okunacak muhteşem eserlerimizin geç de olsa elinden tutalım... (;
sen dedin diye okuyacagım canım onu, söyledigin için teşekkür ederim
çok kırdın beni çokk
Benim en sevdiğim eser Kürk Mantolu Madonna oldu, sevdiğim daha çokça eser var ama çok açık bir zihinle okuduğum için öylesine aşık oldum galiba o kitaba.
Senin hangisidir?
sen dedin diye okuyacagım canım onu, söyledigin için teşekkür ederim
Ben Toza Sor kitabını çok severim yeri ayrıdır, John Fante'nin.
Aylak Adam'ı da çok severim.
Ben çok sevdim burayı yaa, bol tavsiye veririz birbirimize, ne hoş olur... ( :
Bazı kitaplar okunduğuna değmiyor gibi geliyor bana.
Misal Şah ve Sultan iyi kitaptı ama Katre-i Matemin sonu da bir o kadar manasız ve saçmaydı.
Sonunu bilsem okumazdım vallahi...
Tabi ki hoş geldinBaşlığı aktif görünce damlayasım geldi, yenilere ayıracak minik de olsa bi yeriniz var mıdır acabaaa? :)
Evet.. (;İskender Pala'nın mı onlar?
Hoşbuldummmm. Az buçuk stresliyim, ama iyiyim. Sen nasılsıınn??Tabi ki hoş geldinNasılsın?
Merhaba, hoşgeldin... (;Başlığı aktif görünce damlayasım geldi, yenilere ayıracak minik de olsa bi yeriniz var mıdır acabaaa? :)
Evet.. (;
Hoşbuldummmm. Az buçuk stresliyim, ama iyiyim. Sen nasılsıınn??
Ben onun bir tek Efsane'yi okudum o da Barbaros aşkımdan ama kitapta Barbaros fazla anlatılmıyordu
Hoşbulduummm =))Merhaba, hoşgeldin... (;
Tez yazmaya çalışıyorum. Ama sanırım yer değiştirdik; tez beni yazmaya çoktan başladı bilee...Ben de iyiyim. Stresinin sebebi nedir?
Ben de onu okumadım.
Okumadığım eserleri gördükçe cahil hissediyorum.
Hoşbulduummm =))
Tez yazmaya çalışıyorum. Ama sanırım yer değiştirdik; tez beni yazmaya çoktan başladı bilee...
Hoşbulduummm =))
Tez yazmaya çalışıyorum. Ama sanırım yer değiştirdik; tez beni yazmaya çoktan başladı bilee...
Okumak istediğim çooook kitap var benim de. Yavaş yavaş okuyoruz işte
Eveeet.Kolay gelsin, tez işi sabır işi...
Zaman zaman yer değiştirmeler olur öyle.
Zamanla hepsini okuyacağız.
Mağdurum da mağdurum.Bir tez mağduru dahaAlanın nedir?
Çıldırmasam iyi, cidden çok stresli bi süreçmiş yahu, zor olduğunu biliyordum ama bu kadarını tahmin etmemiştim.Kolay gelsin, tez işi sabır işi...
Zaman zaman yer değiştirmeler olur öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?