uzun gıyıncede yerlere surunuyo sevmıyorum yaa abıyede dekolte hosuma gıdıyo aslında,ten rengım bugday,saclarım karamell
boyum 1.75,ben zayıfım 54 kıloyumSürünsün nolcak? Topuklu giyeceksin nasılsa. Boyun uzun mu?
Tenine ve saç rengine göre bakalım
Süper o zaman ne giysen yakışacak.boyum 1.75,ben zayıfım 54 kıloyum
bugday tenlı,karamel saclıyımm
bana da bakSüper o zaman ne giysen yakışacak.
Ben birazdan bakıcam sana elbise.
cok sewınırımm bak lutfen burada paylas yorum yapalımm,hata bır konumu acsak bununla ılgılıSüper o zaman ne giysen yakışacak.
Ben birazdan bakıcam sana elbise.
Konu açma bence her kafadan bir ses çıkar iyice karışır kafan. Hem sen bana güvenmiyo musuncok sewınırımm bak lutfen burada paylas yorum yapalımm,hata bır konumu acsak bununla ılgılı
canım oyle dusunme lutfen alıncagını bılsen acmazdım ama ben bırazda geyık olur dıye actım konuyu tabıkı senın goruslerın onemlı ozur dılerım kırdıysam senıKonu açma bence her kafadan bir ses çıkar iyice karışır kafan. Hem sen bana güvenmiyo musun
Çok tatlısın sevda yacanım oyle dusunme lutfen alıncagını bılsen acmazdım ama ben bırazda geyık olur dıye actım konuyu tabıkı senın goruslerın onemlı ozur dılerım kırdıysam senı
:) en korktugum seydır ınsanları kırmakÇok tatlısın sevda yaBen kolay kolay kırılmam korkma dalga geçiyorum
Cok sexymis ama hee http://www.n11.com/lovebox-siyah-straplez-abiye-elbise-P29147801
Bak bu tam senlikmiş hem kısa hem uzun
vaowwww superrr transparan seksiiiCok sexymis ama hee 
super bu yaa cok seksiiihttp://www.n11.com/lovebox-siyah-straplez-abiye-elbise-P29147801
Bak bu tam senlikmiş hem kısa hem uzun
Eteği biraz fazla mini ama, az daha uzun olsaymış süpermişsuper bu yaa cok seksiii
Evet,cok begendim gercekten. Fiyati da uygun bence :)Güzel ama
olsun ya bızım aılee kaldırır boyle minileri bence tam yerınde kısalıgı az uzun olsa transparan tül un anlamı kalmazdıEteği biraz fazla mini ama, az daha uzun olsaymış süpermiş
İyi o zaman, ben genelde sırtımı açmayı seviyorum zaten bunu sırtı da açık. Bu tarz bir şey giy bence öyle kısa satenlerle ne işin var mezuniyet balosu gibiolsun ya bızım aılee kaldırır boyle minileri bence tam yerınde kısalıgı az uzun olsa transparan tül un anlamı kalmazdı
bende abıyede gogus ve bacak dekoltesınden hoslanıyorumm,memeler foraaa :)İyi o zaman, ben genelde sırtımı açmayı seviyorum zaten bunu sırtı da açık. Bu tarz bir şey giy bence öyle kısa satenlerle ne işin var mezuniyet balosu gibi
Tam öyle bir elbise biliyorum beklebende abıyede gogus ve bacak dekoltesınden hoslanıyorumm,memeler foraaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?