Sahibinden full+full yapili geyik!!

uzun gıyıncede yerlere surunuyo sevmıyorum yaa abıyede dekolte hosuma gıdıyo aslında,ten rengım bugday,saclarım karamell

Sürünsün nolcak? Topuklu giyeceksin nasılsa. Boyun uzun mu?
Tenine ve saç rengine göre bakalım

Konu açma bence her kafadan bir ses çıkar iyice karışır kafan. Hem sen bana güvenmiyo musun
canım oyle dusunme lutfen alıncagını bılsen acmazdım ama ben bırazda geyık olur dıye actım konuyu tabıkı senın goruslerın onemlı ozur dılerım kırdıysam senı

canım oyle dusunme lutfen alıncagını bılsen acmazdım ama ben bırazda geyık olur dıye actım konuyu tabıkı senın goruslerın onemlı ozur dılerım kırdıysam senı
Çok tatlısın sevda ya Ben kolay kolay kırılmam korkma dalga geçiyorum

olsun ya bızım aılee kaldırır boyle minileri bence tam yerınde kısalıgı az uzun olsa transparan tül un anlamı kalmazdı
İyi o zaman, ben genelde sırtımı açmayı seviyorum zaten bunu sırtı da açık. Bu tarz bir şey giy bence öyle kısa satenlerle ne işin var mezuniyet balosu gibi

İyi o zaman, ben genelde sırtımı açmayı seviyorum zaten bunu sırtı da açık. Bu tarz bir şey giy bence öyle kısa satenlerle ne işin var mezuniyet balosu gibi
bende abıyede gogus ve bacak dekoltesınden hoslanıyorumm,memeler foraaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…