straplez bır elbıseydı oynarken ust taraf asagı ınmıs yengem uyardı :)Ne oldu?
Sakin ol güzel suratlımBitmiyor yavrum, son okumasi 1 gune biter dedim yok yarilayamadim bile dun...
Bir de hala danismanlar referans kontrolu istiyor, git gel onlarda uzatti biraz...
1-2 gune biter herhalde ne bileyim ya, mikicem cidden
Dandik bir seymis demek ki, normalde zamp gibi yapisiyorlar, alirken ust kisminin iyi oturup oturmadigina bakmak lazimstraplez bır elbıseydı oynarken ust taraf asagı ınmıs yengem uyardı :)
Askılı giy en rahatı tek omuz en azındanstraplez bır elbıseydı oynarken ust taraf asagı ınmıs yengem uyardı :)
relaxxx ne o mıkme falann :)Bitmiyor yavrum, son okumasi 1 gune biter dedim yok yarilayamadim bile dun...
Bir de hala danismanlar referans kontrolu istiyor, git gel onlarda uzatti biraz...
1-2 gune biter herhalde ne bileyim ya, mikicem cidden
o degılde mısket oynuyodum karsılıklı kuzenle o da hıc uyarmıyo yengem ılerden gormuss bı baktımkıı ooooooDandik bir seymis demek ki, normalde zamp gibi yapisiyorlar, alirken ust kisminin iyi oturup oturmadigina bakmak lazim
Sakin ol güzel suratlım
Görünce aşık oldum lan ben sana
9000 senin bebeğim
Sakinim yavrum da baydi yahu, butun islerim oteleniyor, ders hak getire, 1 hafta once yapmam gereken isler ha bugun ha yarin uzadi, makale var daha ayhhh
Neyse bitince zilgitlar esliginde topige dalacagim bekleyin
Olmaya ugrasiyorumrelaxxx ne o mıkme falann :)
Hahaha misket oynarken frikik hic seksi degilmis yahuo degılde mısket oynuyodum karsılıklı kuzenle o da hıc uyarmıyo yengem ılerden gormuss bı baktımkıı oooooo
cok utandım yavv karsımdakıde erekek :)Olmaya ugrasiyorum
Hahaha misket oynarken frikik hic seksi degilmis yahu
Herkes görünce de bi özelliği kalmıyor yacok utandım yavv karsımdakıde erekek :)
O kadar straplez giydim, hic basima gelmedi...cok utandım yavv karsımdakıde erekek :)
neyın ozellıgı kalmıyorHerkes görünce de bi özelliği kalmıyor ya
anam benım hava yastıkları bıraz ırı :)O kadar straplez giydim, hic basima gelmedi...
Kadinlar huzursuz olup yukari yukari cekiyorlar ama laps diye duser mi ya?
Ic isleri bakanligi ana binasinin..neyın ozellıgı kalmıyor
:)hahahaIc isleri bakanligi ana binasinin..
Ne olacak iste senin ne fora olduysa o
sanırım gelemıycekEşin düğün için gelecek mi svda yoksa yalnız mı gideceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?