ozele bır bakarmısın :)Eşin düğün için gelecek mi svda yoksa yalnız mı gideceksin?
Aaa ozelden degil burdan konussana svda yaozele bır bakarmısın :)
Deli o deli dokunma!Nazdan ses yok yine bi işler çeviriyor
canım ozel bısı attımda :)Aaa ozelden degil burdan konussana svda ya
Ben kestirecegim, ya bu ay ya onumuzdeki ya ya kut ya omuzlardaSaçımı kestirsem mi ya
Mumkuncanım ozel bısı attımda :)
Düz ama hafif dalgalı nasıl oluyor hex anlatsana biBen kestirecegim, ya bu ay ya onumuzdeki ya ya kut ya omuzlarda
Sen de kestir, duz ama hafif dalgali di mi senin saclarin?
uuznmu kiiiSaçımı kestirsem mi ya
sacımın o rengı yakısmıs dımı herkes ole dıyo senın fıkrın ne tekrar o renge mı donsemDüz ama hafif dalgalı nasıl oluyor hex anlatsana bi
Evet uzunuuznmu kiii
Bunu diyecegini biliyordum, direkt gulmeye basladimDüz ama hafif dalgalı nasıl oluyor hex anlatsana bi
Bilmiyorum şimdikini görmem lazımsacımın o rengı yakısmıs dımı herkes ole dıyo senın fıkrın ne tekrar o renge mı donsem
Kendi haline bırakırsam dalgalı ama tarayarak kurutuyorum ben düz oluyorBunu diyecegini biliyordum, direkt gulmeye basladim
Ya benim oyle ama saclarim duz, ama cok, ama yer yer de hafif dalgali, yani kafasina gore
Bu bir hayli ciddi ve resmi bilgi icin tesekkuru borc bilirim Never hanim, saygilar.Kendi haline bırakırsam dalgalı ama tarayarak kurutuyorum ben düz oluyor
Bu bir hayli ciddi ve resmi bilgi icin tesekkuru borc bilirim Never hanim, saygilar.
kısa sac her zaman ıyıdır yaa bakımıda kolayyy oluyorEvet uzun
kısa sac her zaman ıyıdır yaa bakımıda kolayyy oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?