- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Cidden 47 misin kiz? 47 yasindayim kizim ben, o kadar olacak
Ne kaa ayip koca kadina dedigin lafa bakhas nicktir
bunuyazarken banlanacam diye korkuyom lan
Selam harbigizMerhaba kızlarrr  
19Cidden 47 misin kiz? 
sen mi koca kadınsn gücülde cebime gir lan hıyar.Ne kaa ayip koca kadina dedigin lafa bak
19 mu atma lan yine salladıSelam harbigiz
19
42 tane ozel mesaja cevap vermemis, gelmis burda cigara iciyor bana
cok canm ya neler cektim hala cekiyorum.. 1 yıl oldu daha da cıkmadı.. iki kere düşünHadi ya cok mu agri yapiyor, benim de aklimda var ama kararsizim
Selam hex bacıSelam harbigiz
19
Hiyar mi?sen mi koca kadınsn gücülde cebime gir lan hıyar.
19 tabi, ne sandin?!19 mu atma lan yine salladı
Ya ben epey karar vermistim ama neverla konusunca eskiye donebiliyor, hassasiyet geliyor falan dedi kararsiz kaldim...cok canm ya neler cektim hala cekiyorum.. 1 yıl oldu daha da cıkmadı.. iki kere düşün
senn ne proplemin var.
Orguden arta kalan zamanlarimda tez yapiyorum evladimSelam hex bacı
Tez yazip duran bir teyze enteran gelmisti zaten

cenemi kırar elime verir aksesuar mı yaparsın.Hiyar mi?Ceneni kirar eline veririm aksesuar olarak, akilli ol!
19 tabi, ne sandin?!
Oyle, dayak atisim bile tarz benimcenemi kırar elime verir aksesuar mı yaparsın.
o nasıl bir işkence lan
canm eskiye felan dönmez kesinlikle öyle brşey olmazYa ben epey karar vermistim ama neverla konusunca eskiye donebiliyor, hassasiyet geliyor falan dedi kararsiz kaldim...
Agrisi problem degil de, saglam olsun...
Alt cenem dar benim, ust disler nizami ama alttakiler acik girik cikik, o da problem, temizlemesi zor, agri yapiyor vs. O yuzden istemistim, donunce bor doktora gitmek en iyisi...
Orguden arta kalan zamanlarimda tez yapiyorum evladim
Hamarat teyzem benim,ver elini öpemOrguden arta kalan zamanlarimda tez yapiyorum evladim
tarzını yesinler seninOyle, dayak atisim bile tarz benim
Kararsizim iste ya, belki 20lik dis de baski yapiyordur, en iyisi doktora gidip danismak ya, ben 2 gunde bir fikir degistiriyorumcanm eskiye felan dönmez kesinlikle öyle brşey olmaz
dönmemesi için 1 yıl boyuncada damak takacaksın zaten
takmassan döner.
takarsan öyle bir ihtimal kesinlikle yok için rahat olsun
Hamarat teyzem benim,ver elini öpem
Yemesinlertarzını yesinler senin
Kararsizim iste ya, belki 20lik dis de baski yapiyordur, en iyisi doktora gidip danismak ya, ben 2 gunde bir fikir degistiriyorum
Yemesinler
danış canım sen ama eski durumuna dönmesi gibi bir şey soz konusu olamaz asla yaKararsizim iste ya, belki 20lik dis de baski yapiyordur, en iyisi doktora gidip danismak ya, ben 2 gunde bir fikir degistiriyorum
Yemesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?