karşımdaki kişiye derken erkek arkadaşın vr mı canm ?guzel bı hayatım olamıyor cunkı arkama donup baktıgım zaman guvenebılecegım bana gercekten ıyı ornek olmus bı aılem yok bende dengesızlestım kımseye guvenmıyorum ve anı patlamalar yapıyorum karsımdakı kısıye bnde sorunluyum ve kendımı duzeltemıyorum
bılıyomusun ıcımden gelmıyorsen bundan sonra mutlu olmaya bak kendnin öyle mutlu bir ailen olsun ki.. herkez imrensin sana
bunlar seni daha cok hırslandırsn inşallah canm . sen inanırsan herşey olur düzelir sen yeterki güçlü ol dik dur
Lorin daha çok gençsin, tam geçiş dönemindesin. Zamanla kişiliğin oturacak düşüncelerin değişecek. Yaşadıkların hep tecrübe, senin olgunlaşmanı sağlayacak şeyler. Güvenme de zaten kimseye kolay kolay. Hayatını düzene koymaya, kendi ayaklarının üzerinde durmaya bak. Senin gibi çocukluğu sorunlu geçen kişiler ilerde çok başarılı olabiliyor. Sen bunları kendine dert edip kabuğuna çekilmek yerine, neler yaşadım ama hala güçlüyüm diyebilirsen eğer hiçbir şey önünde duramaz. Arkanda biri olması şart değil insan tek başına da çok güçlü emin ol.guzel bı hayatım olamıyor cunkı arkama donup baktıgım zaman guvenebılecegım bana gercekten ıyı ornek olmus bı aılem yok bende dengesızlestım kımseye guvenmıyorum ve anı patlamalar yapıyorum karsımdakı kısıye bnde sorunluyum ve kendımı duzeltemıyorum
ah canm ya ne desem bilemedim şu an cok zor durumun gerçekten.tabıkı canım haklısın en azndan hayatta en azndan bı babam var dıyorum ama sorunsuz bır gunumuz yok ya ben zaten 17 yasndan berı calısan bırıyım kendıme bır yol cızmeye calısıyorum ama aynı evdeyız sureklı bırsey oluyor ve tam toparladım derken yenıden hersey bozuluyor kac kere evı terkettım dedemlere gttm bu seferde gerı getrıyolar
karsıma cıkan kısıler hakkında soylemıstım canım ,karşımdaki kişiye derken erkek arkadaşın vr mı canm ?
bunlar cok normal bu ani patlamlr güven sorunları ama bunlar aşılmayan şeyler değil
herşeyin vardır bir çaresi gerekirse yardm al
yeterki inan gerisi gelir zaten
hayır kokrmuyacaksın işte inadına güclü olacaksın canm inadına ayakta duracaksın.bılıyomusun ıcımden gelmıyor
ben mutlu olsam korkuyorum bısey olcak yıne bozulcak dıye onun bıle tadını cıkaramıyorum
Lorin ben de senin gibiyim, kolay kolay güvenmem. Benimki de tecrübelerim yüzünden böyle oldu. Rahatsız da değilim bu durumdan. Herkese güvenmek doğru değil zaten. Bir kişi olur sağlam olur. Güvenebileceğin kişiyi gördüğün zaman tanırsın zaten. Kafana takma bunları.karsıma cıkan kısıler hakkında soylemıstım canım ,
hep guven meselesı yuzunden olmadı
yanı nasıl oluyor bılıyomusun bı ınsan bana cok ıyı davranıyor dıyelım ben bı turlu guvenmıyorum gercek yzuu cıkar nasılsa dıyorum hep soguk davranıyorum soguk bakıyorum
canım bu sorunu aşman için mutlaka bir yardım destek allman lazım mutlaka böyle olmaz çünkü. ve cok fazla takmışşın kafana bunukarsıma cıkan kısıler hakkında soylemıstım canım ,
hep guven meselesı yuzunden olmadı
yanı nasıl oluyor bılıyomusun bı ınsan bana cok ıyı davranıyor dıyelım ben bı turlu guvenmıyorum gercek yzuu cıkar nasılsa dıyorum hep soguk davranıyorum soguk bakıyorum
tamam reis kızma senBana bakın tamam yeter artık, vurucam ağzınıza. Biri der dokunsalar ağlıcam biri der psikolojim bozuk. Anladık hepimiz sorunluyuz. Açın oynayın hadi sallayın gitsinnn
yanı az cok tanıyosun artık benı tek derdım elımde bır dıploma olsun bır ısım olsun orda burda calısmayayım su hayatta guvendıgım tek sey calısmak baska hıcbısey yok , ama ayaklarımın uzerındede durabılen bırıyım bn aılemden sırf para ıstemıyım dıye 18 yasında asgarı ucrete ne ısklerde calıstım tuvalet bıle yıkadımLorin daha çok gençsin, tam geçiş dönemindesin. Zamanla kişiliğin oturacak düşüncelerin değişecek. Yaşadıkların hep tecrübe, senin olgunlaşmanı sağlayacak şeyler. Güvenme de zaten kimseye kolay kolay. Hayatını düzene koymaya, kendi ayaklarının üzerinde durmaya bak. Senin gibi çocukluğu sorunlu geçen kişiler ilerde çok başarılı olabiliyor. Sen bunları kendine dert edip kabuğuna çekilmek yerine, neler yaşadım ama hala güçlüyüm diyebilirsen eğer hiçbir şey önünde duramaz. Arkanda biri olması şart değil insan tek başına da çok güçlü emin ol.
O zaman sırtın yere gelmez lorin sen bana güven, mıy mıy bi tip değilsin sen. Ayh hayat çokh zor yhaaa ühüü ühüü yapan biri değilsin. Ben başarılı olacağına eminim. Sen yeter ki pes etme. Daha yolun başındasın,her şey güzel olacakyanı az cok tanıyosun artık benı tek derdım elımde bır dıploma olsun bır ısım olsun orda burda calısmayayım su hayatta guvendıgım tek sey calısmak baska hıcbısey yok , ama ayaklarımın uzerındede durabılen bırıyım bn aılemden sırf para ıstemıyım dıye 18 yasında asgarı ucrete ne ısklerde calıstım tuvalet bıle yıkadım
Guldurduysem ne mutlu kizahahahahh ulan vrya su morel bozukluğumda o kadar iyi güldürdün ki beniii canm canımmm ya.. allah senmi davul etmesin
hayırlı ugurlu olsun gözün aydın bebegm bundan snrası inşalah daha iyi olur senin için
çok sevindimm gözlerin aydınnn
geçmiş olsun bu arada o ucukta nazarn olsun senin
elem terafiş kem gözlere şiş püpüppüpüüü maşalllah :) :)
Evet yavuklum bitti, guzel gunler bizi bekliyor, yeri gelecek saatlerce bos beles konusabilecegiz dusunebiliyor musun?Allahım aylardır bu günü bekliyorum ben
Bitti mi yani şimdi bitti mi laaağğnnnnn!!!
Şaka değil, değil mi?
Allaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh!!!!!!!!!
Veeeeee bonus
Senin icine ben mi kactim lan bugunBana bakın tamam yeter artık, vurucam ağzınıza. Biri der dokunsalar ağlıcam biri der psikolojim bozuk. Anladık hepimiz sorunluyuz. Açın oynayın hadi sallayın gitsinnn
off be ne edebiyat yapmıssın lanGuldurduysem ne mutlu kiz, kat be katlari sizin olsun yavrum, cok tesekkur ederim
Evet yavuklum bitti, guzel gunler bizi bekliyor, yeri gelecek saatlerce bos beles konusabilecegiz dusunebiliyor musun?
Bonusuna kurban
Senin icine ben mi kactim lan bugun
Iyi yapmissin yavrum dert dert, en guzeli sallamamak
SeSiLya_ _Sitare_ Yavrular hayat cok sacma...
Adil falan da degil, kolay hic degil...Ama yavsak, cok guzel bir sey...
Doganin kanunu bu, guclu olacaksin...
Buyuk baliklara yem olmak yerine onlari mideye indereceksin, kimse kimsenin yasina bakmaz cunku...
Ne ailene ne de esine degil kendine guveneceksin...
Ben burdayim alo, ufak lokma degilim, takilirim bogaza diyeceksin...
Siz kendinize inanirsaniz herkes inanir, isleriniz de yolunda gider...
Herkes belli asamalardan, sinavlardan, streslerden geciyor, en gulluk gulustanlik gozukenin bile basina nelere gelmistir bu hayatta...
Ikiniz de cok tatli hatunlarsiniz, oyle ben bilmemem beceremem de degilsiniz, tuttugunuzu koparin...
Gozunuz kara olsun hayatta...
Butun guzellikler de umarim bundan sonra sizi bulsun...
Degistireyemeceginiz hicbir sey icin caninizi sikmayin...
Hayat guzel canlarim, gulumseyin cekiyorum
Edebiyat parcalamissin de diye mi yazdik lan o kadar seyi iki feyz al!off be ne edebiyat yapmıssın lan
never napıyon never
ahahahah almıyorummmEdebiyat parcalamissin de diye mi yazdik lan o kadar seyi iki feyz al!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?