Mal gibiyim bugun bir sey olmaz rahat ol
Ay kıyamamgidiyor askere şimdi konvoy ile geçtiler burdan son dakikaları kaldı
kendimi co0k kötü hissettim
cok zormuş
Goz acip kapayana kadar gecer umarim kuzum, uzme kendinigidiyor askere şimdi konvoy ile geçtiler burdan son dakikaları kaldı
kendimi co0k kötü hissettim
cok zormuş
Bir gun once o kadar geyik bugunden cikacakmis demek kiAl benden de o kadar
kütahya merkez hava er canm acemi birliği..Ay kıyamamNereye gidiyor?
insallah canm inşallah .. sagolun. direk kendimi buraya attım buraya yazdım. yoksa cok kötü olrdmGoz acip kapayana kadar gecer umarim kuzum, uzme kendini
Bu ayrilik da size iyi gelir belki...kütahya merkez hava er canm acemi birliği..
ne biliyim aslında ben güçlü biriyim kolay kolay aglamam yıkılmam ama cok koydu ya
bu kadar tahminetmiyordum
ona o kadar alışmşm ki. eş dost sırdaş arkadaş herşey olmuş
böyle 3 yıl filim şeridi gibi geçti gözümün önünden.
Ne demek ya sacmalama, anlat yavrum...insallah canm inşallah .. sagolun. direk kendimi buraya attım buraya yazdım. yoksa cok kötü olrdm
sizinde başınızı agrıttı isem k bkmayın
cevremde hiç bir kimse beni anlamıyor bile yapayalnızm işte..
bende öyle düşünüyorum canm bu ayrılık ya bize iyi gelecek.Bu ayrilik da size iyi gelir belki...
Ozlersiniz, yaptiginiz hatalari anlarsiniz falan...
Uzulmen cok normal, buna kotu olman da cok normal...
Ama sayili gun, ikinizde anlamadan gecer umarim canim...
bak beni böyle şımartmayın ama sonradan tepenize cıkarım diyomuşmNe demek ya sacmalama, anlat yavrum...
Kimse kimseyi kendi gibi anlamaz, sen sallama onu...
Sikma da canini, biz senin siritik hallerine alisigiz
Sen de iyi ki varsin...bende öyle düşünüyorum canm bu ayrılık ya bize iyi gelecek.
yada sonumuz olacak dediğin gibi bakalım yaşayıp görecez.
vallahi su 1 hafta içinde stresten cildim felan maffoldu cok kafama taktım geleceği
oluruna bırak sana akılsız.!!
destediğiniz için cok teşekkür ederim
iyiki varsınız..
Ikimizde bugun yerlerdeyiz yavrum, kolayca cikarsin tepemizebak beni böyle şımartmayın ama sonradan tepenize cıkarım diyomuşm
haklsın canm cok haklısın bu dünyaya bidamı gelecez demiSen de iyi ki varsin...
Bu tarz konular planlama ile olmaz, aynen akisina birakman lazim...
Mantikli adimlar at ama hislerini de dinle...
Hicbir sey senden kiymetli degil
size noldu lan niye ikiniz birden yerlerdesiniz anlatın banadaIkimizde bugun yerlerdeyiz yavrum, kolayca cikarsin tepemize
Bir gun once o kadar geyik bugunden cikacakmis demek ki
Dun gece bir de agzimin icini hasladim ya, ucuk nal gibi oldu insan icine cikilmaz halde, su bile icemiyorum mal gibi kaldim...
kütahya merkez hava er canm acemi birliği..
ne biliyim aslında ben güçlü biriyim kolay kolay aglamam yıkılmam ama cok koydu ya
bu kadar tahminetmiyordum
ona o kadar alışmşm ki. eş dost sırdaş arkadaş herşey olmuş
böyle 3 yıl filim şeridi gibi geçti gözümün önünden.
Ha soyle, sen sacmalamayinca benim dengem hepten sasiyorhaklsın canm cok haklısın bu dünyaya bidamı gelecez demi
iyi olacam yine gülecem hep saçmalıcam söz
Neveri atama, is guc panigi sardi zaman az kalinca...size noldu lan niye ikiniz birden yerlerdesiniz anlatın banada
Bazı problemlerimiz varsize noldu lan niye ikiniz birden yerlerdesiniz anlatın banada
Dun farkettigim gibi alerji mi ucuk mu diye dusunmeseydim mal gibi, farkettigim gibi surseydim o ilac ise yarardi da, gec kaldim, surdum gene ama inanilmaz agrisi var ve sini bozucu...İlacı falan yok mu onun ?
Memnun etmek icin bir icraatini gormek daha yavruBazı problemlerimiz varOnu memnun edemiyomuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?