Dun farkettigim gibi alerji mi ucuk mu diye dusunmeseydim mal gibi, farkettigim gibi surseydim o ilac ise yarardi da, gec kaldim, surdum gene ama inanilmaz agrisi var ve sini bozucu...
Dudagimin ortasinda kocaman ya, bugun ders vardi gidemedim dusun, yuzume ebola bulasmis diye alinmazdim zaten derse ibretlik malimOndan güldürmüyorum seni bugün
şaşsın be siz üüzlmeyinde şasan dengeniz olsun kuzucuklarımHa soyle, sen sacmalamayinca benim dengem hepten sasiyor
sexsi ol biraz demedim mi sana hıBazı problemlerimiz varOnu memnun edemiyomuşum
Angelic senin yas kacti be? Unuttumşaşsın be siz üüzlmeyinde şasan dengeniz olsun kuzucuklarım
Soyle zeksiyim boyle zeksiyim ama yok anam yoksexsi ol biraz demedim mi sana hı
sexsi ol biraz demedim mi sana hı
canm sen evlidin demi..Neveri atama, is guc panigi sardi zaman az kalinca...
Benim de bin tane isim var haftasonu girdi araya bugun de modum dusuk olunca bitiremedim hepsini ona canim sikildi...
Aman salla ya, her sey olmasi gereken zamanda guzel guzel oluyor zaten, sallamayin hicbir seyi...
Salaga yatmana hastayimNasıl olcam seksi olmayı bilmiyorum
Sakin kalmaya calisiyorum da her zaman mumkun olmuyor iste...canm sen evlidin demi..
skmayın canınızı neverim sende skma canını.
panik te yapma herşey olacagına varır kuzum benim bak ben iş buldmda noldu. olmadı engel cıktı vardır bundada bir hayır diyorum
Rabbim herşeyin iyisini bizden daha iyi bilir.
dur bakalım zamana bırak biraz kendine cok yüklenme
sen gel ben sana iki saatte ögretirim yavırımmNasıl olcam seksi olmayı bilmiyorum
Yalan soyleyeni sip diye anlarim benO kadar eminsin yani bildiğimden
Abuuuvvvvsen gel ben sana iki saatte ögretirim yavırımm
daha söylemesini bile bilmiyon never napsın beSoyle zeksiyim boyle zeksiyim ama yok anam yok
21 yaşındayım ben bida unutma zımbı yin kafanaAngelic senin yas kacti be? Unuttum
Could someone please translate this ?daha söylemesini bile bilmiyon never napsın be
seni aldatmasında napsın adam haklı dağılın
haklsıın canm ne deyim ki yorulmaz olur mu hatta bıkarsın.. ama ne yapacaksın işte hayat koşulları..Sakin kalmaya calisiyorum da her zaman mumkun olmuyor iste...
3-4 yildir firesiz nerdeyse her gun yapmam gereken bir sey var, resmi yazismalar, halledilmesi gereken isler, 3-4 kurumla maillesme, tez, dersler, gelis gidis prosedurleri, yoruldum o kadar, sakasini gec 28 yasindayim, yoruluyor insan bir yastan sonra...
Niye olum zeks iste!daha söylemesini bile bilmiyon never napsın be
seni aldatmasında napsın adam haklı dağılın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?