Yavrum hex tr de değil.bu satte ne işi miş bu hı
Ee olacak o kadar, saftimi toplamaya calisiyorum halaüşenmemiş de manyak nelerle uğraşmış
hadi gözün aydın hex im, bunu kutlayalım en yakın zamanda
canm ne işi bu ya. be cidden saka yapysn sandm k bkma.Saat 4:44 burda yavrum, 5-6 gibi evde oluyor
bugun boşver ya yarın toplarsın herşeyi, bugun senin günün sefan olsunEe olacak o kadar, saftimi toplamaya calisiyorum hala
Kutlariz kuzum
üşenmemiş de manyak nelerle uğraşmış
hadi gözün aydın hex im, bunu kutlayalım en yakın zamanda
Hani sen yatiyordun 
Yok yavrum yurtdisindayiz biz, saat farkinda burda daha aksam uzeri...canm ne işi bu ya. be cidden saka yapysn sandm k bkma.
gündüzlerimi evde o zaman
sen hangi saatlerde çalşysn
bize nazar mı değdi harbim, beni triplerle karşılıyorsun artıkAa kimler var burda

Olamadi pek iste, neyse oldugu kadarbugun boşver ya yarın toplarsın herşeyi, bugun senin günün sefan olsun
haa dogrru yaa tamamm tamamYok yavrum yurtdisindayiz biz, saat farkinda burda daha aksam uzeri...
Niye yanlis anliyayim deli
kim ben mi ne zaman dedim gı yatıyom diyeAa kimler var burda

Hani sen yatiyordun 
Gelip birer birer azar kayiyor ya deli misin gizim sen?Aa kimler var burda

Hani sen yatiyordun 
Yurt dışında diyorum
Bize nazar degmedi,senin gözün dışarlarda   bize nazar mı değdi harbim, beni triplerle karşılıyorsun artık
EvetGelip birer birer azar kayiyor ya deli misin gizim sen?
Yurdun disi diye biraz daha tane tane anlatir misin never?Yurt dışında diyorum
Haa sen degil miydin o taam taamkim ben mi ne zaman dedim gı yatıyom diye
aynen aynen olduğu kadarOlamadi pek iste, neyse oldugu kadar
yok yaww kim demiş gözüm dışarda diyeBize nazar degmedi,senin gözün dışarlarda   
Onun gozu hep burdaydi, sinirimi bozma benim!Bize nazar degmedi,senin gözün dışarlarda   
Buraya gelince insanlar gozu disarda diye dusunuyor, ttuuuu senin kalibinaaynen aynen olduğu kadar
yok yaww kim demiş gözüm dışarda diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?