Nasıl gözleri büyüdüo ne la
Link ver bacim, yasliyim ben gozum kesmiyor...Bakir erkek topiğini gördünüz mü
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bakirmis.768034/page-3Link ver bacim, yasliyim ben gozum kesmiyor...
anlamıyom ben diye böyle yüzüme vuruyon dimiArtık yazdığım mesajları açıklamak istemiyorum.
yani şimdi harbim onları biz ikimiz birleşsek de dövemeyiz, o yüzden bence iyi geçinmeye çalışalımHexe dövüyo,never dövüyo hele never sacimdan surukledi -->         
büyür tabi kızım, hemen bi bakayım konuyaNasıl gözleri büyüdüO sana gelmez hacı yaramaz sana
Bdv de
Heee geri vites diyosun yani şimdi harbim onları biz ikimiz birleşsek de dövemeyiz, o yüzden bence iyi geçinmeye çalışalım
en iyisi o olurHeee geri vites diyosun 
29 cok cok buyuk bir yas ya, ne halt edeceksen kanin deli akarken yapacaksin bence...Bence hoş bişey değil
Bizi de aldatiyor, rahat olbeni aldatıyorsun inanamıyorum
bak yazıyo mu kaçtı biliyo başına geleceği29 cok cok buyuk bir yas ya, ne halt edeceksen kanin deli akarken yapacaksin bence...
O yasta tatli bir deneyimin olacak artik..
Bizi de aldatiyor, rahat ol
Bugun nazi basan basana
29 cok cok buyuk bir yas ya, ne halt edeceksen kanin deli akarken yapacaksin bence...
O yasta tatli bir deneyimin olacak artik..
Aaala lunaa sende miii   beni aldatıyorsun inanamıyorum
evet ben de ama ne onu bilmiyomAaala lunaa sende miii   naptin kiz herife ulastin mi
He de gec bosverevet ben de ama ne onu bilmiyomyazdı faceden herifim yarım saat önce
Nazo-magdurlari olarak bir topik acalim, baska gencler kanmasin, gozu yasli kalmasin artik, yeter!bak yazıyo mu kaçtı biliyo başına geleceği
Ne biliyorsun kizim ne ettu bu zamana kadarNaz duymasın lan
Gözünden anlarım ben adamınNazo-magdurlari olarak bir topik acalim, baska gencler kanmasin, gozu yasli kalmasin artik, yeter!
Ne biliyorsun kizim ne ettu bu zamana kadar
heeeeeeeeeeHe de gec bosveriyi bari :)
Açalım kız!! Biz namusumuzla onun yolunu gözleyelim o ne cevizler kırsın orda burdaNazo-magdurlari olarak bir topik acalim, baska gencler kanmasin, gozu yasli kalmasin artik, yeter!
Ne biliyorsun kizim ne ettu bu zamana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?