Sahibinden full+full yapili geyik!!

oyss canm benmm sagol bee cok sagol valla morel oluyosunuz bana..
cok zordur ah ah bilmem mi ama bak hemencik geçmiş gitmiş şimdi evlisiniz bilem :)
bizimkide gececek inşallah dediğin gibiii
siz kaç yıllık evlisiniz bakem

Ay kiyamam ya, gecmis bitmis iyi ki

oyss canm benmm sagol bee cok sagol valla morel oluyosunuz bana..
cok zordur ah ah bilmem mi ama bak hemencik geçmiş gitmiş şimdi evlisiniz bilem :)
bizimkide gececek inşallah dediğin gibiii
siz kaç yıllık evlisiniz bakem
Cok sükür... 3. Senemize girdik canim. Darısı basinizaa
Sen moralini yüksek tut ki ona da destek olabilesin. Sana her zamankinden daha cok ihtiyaci var. Sizin ne kadar oldu manitacılık olalı

Durust insanim ben arbi!

Tam degisik hakikaten ya
Angelic degisik yap nickini

Durust insan exeee

Bence de degisik,gercekten degisik bir nick olacak

maşallah canm maşallah size püpüpüpüüü baya tükürdüm lan
bizimde iki bucuk yıl oldu 3 yıl olacak nerde ise ocakta.
tek sorunumuz onun maddi sıkıntısı işi gücü ama rabbime dua ediyorum bu sorunu halletmemiz için inşallah
sizin bebiş vr mı bakym

Senin tükūrklerden tablet ıslandi la size masallah

Hahaha

Cok kısır yedim,kısır oldum bebis yok canim,kismet. Millet her yattigiyla hamile kaliyo,anasini satim kocamdan yapamiyorum. Yok anam bende is yok

Senin tükūrklerden tablet ıslandi la size masallah

Hahaha

Cok kısır yedim,kısır oldum bebis yok canim,kismet. Millet her yattigiyla hamile kaliyo,anasini satim kocamdan yapamiyorum. Yok anam bende is yok
harbi cannn
oyy kuzum benm doktora felan gittiniz mi olur olur sen kendine dert skntı etme Rabbim en dogru zamannda verir bebişinizi inşallah
biraz şey olun sizde

harbi cannn
oyy kuzum benm doktora felan gittiniz mi olur olur sen kendine dert skntı etme Rabbim en dogru zamannda verir bebişinizi inşallah
biraz şey olun sizde

Tedavi görüyorum zaten canim. Olmuyo iste napayim aslinda foruma uye olma sebebimdr buydu. Bilmediklermi sorayim,bacılarla destek olalim diye. Ama kendimi geyiklerden,bdvden alamiyorum

Tedavi görüyorum zaten canim. Olmuyo iste napayim aslinda foruma uye olma sebebimdr buydu. Bilmediklermi sorayim,bacılarla destek olalim diye. Ama kendimi geyiklerden,bdvden alamiyorum
canm benm ya
bak benim teyzem de cok istedi cocuk sahibi olmayı.
o da tedavi gördü umudunu kaybetmedi hep çabaladı inandı
şimdi ikizleri var bir görsen dünya tAtlıları
suna bakk ya bdv yi boşlayacaksın
sana yasaklıyorm
burala o bilgilerin oldugu bölüme bakacaksın bundan sonra tamam mı
gebertirim seni

Sıkılıyorum ben orda. İcim daraliyiii 

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…