oyss canm benmm sagol bee cok sagol valla morel oluyosunuz bana..Biz hep burdayiz kuşumm 
esim sirnaktayken teror ust seviyedeydi. 1 hafta hic haber alamadigim oluyodu kafayi yiyodum var yaa.. Her gun sehit haberleri, ellerim titreyerek netten sehit isimlerine bakiyodum ya onunda ismi varsa diye.. Off cok zordu. Simdi o kadar agir degil teror durumlari. Rabbim bir çırpıda bitirp gelmeyi nasip etsin insallah
Durust insanim ben arbi!Kız itiraz etsene,yok ben yapmadim desene
Atma recep din kardesiyizhiç tahmin etmezdim böyle yapacagını
ben insanların arkasından konuşmayı hiç sevmem
Iyidir, sen?naparsınız gı
Tam degisik hakikaten yaNe diyon kiz ddeğişik
ce ceyli cambur ceyli cala cula cap cupDurust insanim ben arbi!
Atma recep din kardesiyiz
Iyidir, sen?
Tam degisik hakikaten ya
Angelic degisik yap nickini
Ay kiyamam ya, gecmis bitmis iyi kiBiz hep burdayiz kuşumm 
esim sirnaktayken teror ust seviyedeydi. 1 hafta hic haber alamadigim oluyodu kafayi yiyodum var yaa.. Her gun sehit haberleri, ellerim titreyerek netten sehit isimlerine bakiyodum ya onunda ismi varsa diye.. Off cok zordu. Simdi o kadar agir degil teror durumlari. Rabbim bir çırpıda bitirp gelmeyi nasip etsin insallah
Bir an acaba dedim ama sonra silkelenip kendime geldimhiç inandırıcı değilim dimi
Cok sükür... 3. Senemize girdik canim. Darısı basinizaaoyss canm benmm sagol bee cok sagol valla morel oluyosunuz bana..
cok zordur ah ah bilmem mi ama bak hemencik geçmiş gitmiş şimdi evlisiniz bilem :)
bizimkide gececek inşallah dediğin gibiii
siz kaç yıllık evlisiniz bakem
Durust insanim ben arbi!
Tam degisik hakikaten ya
Angelic degisik yap nickini
İyi gunde,kötü günde gecip gidiyorAy kiyamam ya, gecmis bitmis iyi ki
maşallah canm maşallah size püpüpüpüüü baya tükürdüm lanCok sükür... 3. Senemize girdik canim. Darısı basinizaa
Sen moralini yüksek tut ki ona da destek olabilesin. Sana her zamankinden daha cok ihtiyaci var. Sizin ne kadar oldu manitacılık olalı
Durust insan exeee
Bence de degisik,gercekten degisik bir nick olacak
Bir an acaba dedim ama sonra silkelenip kendime geldim
Senin tükūrklerden tablet ıslandi lamaşallah canm maşallah size püpüpüpüüü baya tükürdüm lan
bizimde iki bucuk yıl oldu 3 yıl olacak nerde ise ocakta.
tek sorunumuz onun maddi sıkıntısı işi gücü ama rabbime dua ediyorum bu sorunu halletmemiz için inşallah
sizin bebiş vr mı bakym
harbi cannnSenin tükūrklerden tablet ıslandi lasize masallah
Hahaha
Cok kısır yedim,kısır oldumbebis yok canim,kismet. Millet her yattigiyla hamile kaliyo,anasini satim kocamdan yapamiyorum. Yok anam bende is yok
harbi cannn
oyy kuzum benm doktora felan gittiniz mi olur olur sen kendine dert skntı etme Rabbim en dogru zamannda verir bebişinizi inşallah
biraz şey olun sizde
canm benm ya
Tedavi görüyorum zaten canim. Olmuyo iste napayimaslinda foruma uye olma sebebimdr buydu. Bilmediklermi sorayim,bacılarla destek olalim diye. Ama kendimi geyiklerden,bdvden alamiyorum
Sıkılıyorum ben orda. İcim daraliyiii canm benm ya
bak benim teyzem de cok istedi cocuk sahibi olmayı.
o da tedavi gördü umudunu kaybetmedi hep çabaladı inandı
şimdi ikizleri var bir görsen dünya tAtlıları
suna bakk ya bdv yi boşlayacaksın
sana yasaklıyorm
burala o bilgilerin oldugu bölüme bakacaksın bundan sonra tamam mı
gebertirim seni
hoşgeldin tatlım iyi geceler nasılsın :)ben geldım ,herkese ıyı gecelerrrr :)
nerden sıkılıyosunSıkılıyorum ben orda. İcim daraliyiii 
O kasvetli konularda nerden sıkılıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?