Sahibinden full+full yapili geyik!!

Gölgede yanlış bir şeyler var sanki. Boyutlandırma başarılı ama
Buyuk ihtimalle statik dusunmemis, kanadi cirptigi bir ani, gecisi yapmaya calismis, harika degil evet ama ben kelebegin 3. boyut halini cok begendim, baktiginda afallatiyor bildigin...
Ben de dovme yaptiracagim 2-3 yer var aklimda ama dovme bulmam lazim once, kendim mi cizsem?

2-3 sene önce ben de baya heves etmiştim, bir kaç çizim yapmıştım hatta ama vazgeçtim. İstemiyorum artık, dövme yaptırmayanı dövüyolarmış gibi (ironiye bak ) herkeste dövme var artık sinirime dokunmaya başladı
Kızın saç rengi hoşmuş ama, bana yakışır mı bu renk yakışmaz dimi

Ya hep istiyorum ben ama belli bir yasa gelmek istedim, gecici heveslerimden ziyade mantikli dusunebilecegim bir yasa...
Herkeste olmasini sallamam ya, benim sac modelim de herkeste var, kiyafetlerim de cok takilmam yani...
Omzuma ve belime istiyorum, guzel bir sey bulana kadar devam aramaya...
Olsun diye yaptirmak istemiyorum...
Benim sac rengime yakin degil mi lan kizin sac rengi?
Ben yuzu guzel kadina ve cilt rengi cok acik ya da cok koyu degilse her rengi yakistiriyorum, yakisir bence ama bana kalirsa sana kahve kopugu, acik kumral yakisir...

ya da tek renk olursa bunun gibi,

Liseye başladığımda saçım ikinci renkti, boya değildi ama güneşte açılıyodu yazın
Sevmiyorum bu rengi o yüzden, bebe rengi gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…