Uysuz ve datli kadin
Aaa o nerden cikti? Nerde?
misafirhanede de arkadaşımla kalıyorum ben canım yalnız değilim, kendime gıcıgım sadece o kadarYalnizliktan da boyle bunaliyorsun canim yaa,arkadasinla ayri eve cikmak iyi gelir sana umarim
eryamanda gözün aydınKusura bakma ders icin cikmam gerekiyordu, anca cevap verebildim...
Iyiyiz diyelim iyi olalim, kendi adima is guc, kosturuyorum...
Senden naber asil? Anlat kendini tanisalim
Hadi ya bende karikatur gozukuyor
Su anda gozukuyor mu? Browser benim farkli, bazen sizdekiler bende, bendekiler sizde gozukmuyor
Ne olay oldu kici kirik karikatur...
Uysuz ve datli kadin
Aaa o nerden cikti? Nerde?
Kendinle sulh sagla artikmisafirhanede de arkadaşımla kalıyorum ben canım yalnız değilim, kendime gıcıgım sadece o kadar
sizin ev tutmayı düşündüğünüz cehennemin dibi kadar uzak yerde
misafirhanede de arkadaşımla kalıyorum ben canım yalnız değilim, kendime gıcıgım sadece o kadar
eryamanda gözün aydın
ben ikizler burcuyum yaa sürekli kavga halindeyimKendinle sulh sagla artik
never ı merkezde bırakıp biz dağ başına gidiyoz hex
Abowww en tehlikeli burcben ikizler burcuyum yaa sürekli kavga halindeyim
Dag basi mi?ben ikizler burcuyum yaa sürekli kavga halindeyim
never ı merkezde bırakıp biz dağ başına gidiyoz hex
Dag basi mi?
Hemen hemen universite boyunca ordaydim, hic dag basi falan degil, gerci simdi nasildir bilmiyorum
Selam lorettoSelam kizlar
Bir semt niye eglenceli olsun yahubelediye başkanı saolsun, metro açıldı diye otobüs seferlerini iyice azaltmış, akşam 10 dan sonra da otobus yokmuş, bunları saymazsak çok eğlenceli olabilir
Şimdi apaçi kaynıyor diyorlar.Bir semt niye eglenceli olsun yahu
Ilk zamanlar gece yarilari bile otobus vardi ama sonra durdurdular tutucu kafalarini optuklerim...
Simdi bozulmus mudur bilmiyorum, ben yasarken sirf universite ogrencisi ve memurdu, esinden bosanan ve guvenli diye direkt eryamana tasinan kac tane kadin biliyorum, ben otururken iyi bir yerdi kisaca, rahatti yani umarim hala oyledir...
Isi biraktinmi cnmidare eder canm işte nasıl oluyum
bugün pek giremedim
i,şte son günümüdü.
sizden naber nasılsınz
Şımarıksın!Hazırcevapsın!
Öncelikle, dışarıdan bakan seni şapşal ya da salak sanabilir. Ancak öyle ince bir espri anlayışın ve öyle ince bir zekan var ki, odunların bunu anlamaması çok normal. Ayrıca çok fena bir laf sokma yeteneğin var ki, sorma gitsin. Öyle bir yerde, öyle bir şey söylersin ki, o arkadaş bir daha gün yüzüne çıkamaz, magmada yaşar. On kilo billurun altında kalmamak için, senden uzak durmak en akıllı çözüm kısacası!
http://onedio.com/haber/baskin-kara...tm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook
Bir semt niye eglenceli olsun yahu
Ilk zamanlar gece yarilari bile otobus vardi ama sonra durdurdular tutucu kafalarini optuklerim...
Simdi bozulmus mudur bilmiyorum, ben yasarken sirf universite ogrencisi ve memurdu, esinden bosanan ve guvenli diye direkt eryamana tasinan kac tane kadin biliyorum, ben otururken iyi bir yerdi kisaca, rahatti yani umarim hala oyledir...
Selam nevotto =)Selam loretto
Metro yuzunden bence...Şimdi apaçi kaynıyor diyorlar.
Baska yerde tut kuzum o kadar olum gelecek kadar uzak ve kotu geliyorsa, yok mu sansin?ben tandoğan çocuguyum yaa, aradaki 3 senelik aşk mevzularını saymazsak hep buradaydım o yüzden şimdi eryaman ölüm geliyor bana.
ama yapacak bişey yok tabi, evim olsun da isterse ayda olsun umrumda değil, bunaldım.
Metro yuzunden bence...
Baska yerde tut kuzum o kadar olum gelecek kadar uzak ve kotu geliyorsa, yok mu sansin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?