Sahibinden full+full yapili geyik!!

eryamanda gözün aydın

Dag basi mi?
Hemen hemen universite boyunca ordaydim, hic dag basi falan degil, gerci simdi nasildir bilmiyorum

belediye başkanı saolsun, metro açıldı diye otobüs seferlerini iyice azaltmış, akşam 10 dan sonra da otobus yokmuş, bunları saymazsak çok eğlenceli olabilir

Hazırcevapsın!
Öncelikle, dışarıdan bakan seni şapşal ya da salak sanabilir. Ancak öyle ince bir espri anlayışın ve öyle ince bir zekan var ki, odunların bunu anlamaması çok normal. Ayrıca çok fena bir laf sokma yeteneğin var ki, sorma gitsin. Öyle bir yerde, öyle bir şey söylersin ki, o arkadaş bir daha gün yüzüne çıkamaz, magmada yaşar. On kilo billurun altında kalmamak için, senden uzak durmak en akıllı çözüm kısacası!
http://onedio.com/haber/baskin-kara...tm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook

belediye başkanı saolsun, metro açıldı diye otobüs seferlerini iyice azaltmış, akşam 10 dan sonra da otobus yokmuş, bunları saymazsak çok eğlenceli olabilir
Bir semt niye eglenceli olsun yahu
Ilk zamanlar gece yarilari bile otobus vardi ama sonra durdurdular tutucu kafalarini optuklerim...
Simdi bozulmus mudur bilmiyorum, ben yasarken sirf universite ogrencisi ve memurdu, esinden bosanan ve guvenli diye direkt eryamana tasinan kac tane kadin biliyorum, ben otururken iyi bir yerdi kisaca, rahatti yani umarim hala oyledir...

Şimdi apaçi kaynıyor diyorlar.

Şımarıksın!

Öncelikle şunu demek gerekir ki, etrafındakilere, özellikle yakın arkadaşlarına ve sevgiline oldukça zor dakikalar yaşatıyorsun. Zor beğeniyorsun, kaprislisin ve seninle bir konu üzerinde anlaşmak neredeyse imkansız. Hep kendi bildiğin, hep çaldığın düdükler. Ama bir dakika, sen kolay olacağını söylemedin ki. Basitlik hiç sana göre değil, hayat kaliteni hiç düşürmemen de anlaşılır bir şey. Zaten seni hakikaten sevenler de, senin bu özelliklerine tav

ben tandoğan çocuguyum yaa, aradaki 3 senelik aşk mevzularını saymazsak hep buradaydım o yüzden şimdi eryaman ölüm geliyor bana.
ama yapacak bişey yok tabi, evim olsun da isterse ayda olsun umrumda değil, bunaldım.

Şimdi apaçi kaynıyor diyorlar.
Metro yuzunden bence...
Baska yerde tut kuzum o kadar olum gelecek kadar uzak ve kotu geliyorsa, yok mu sansin?

Metro yuzunden bence...

Baska yerde tut kuzum o kadar olum gelecek kadar uzak ve kotu geliyorsa, yok mu sansin?

arkadaşımın ailesi ev aldıgı için başka şansım yok şuan için.
ben sincan bebelerine alışmış insanım yaa eryaman o kadar da kötü gelmez herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…