Yuppi sesi duymadim ben hicnever a dedim ama ben, biz hex le yakın olAcaz diye, sen duymadıysan suç benim mi
Yuppi sesi duymadim ben hic
Tamam anlastik, cok guzel kekler kurabiyelerle besleyim seni o zamaniçimden demiştim oysa, sırf never fesatlanmasın diye dışımdan diyemedim
OlmazBen bu mülakata çok çalışmasam ama kazanmayı çoook istesem olur mu sizce
hex gerekli cevabı vermiş sanaBen bu mülakata çok çalışmasam ama kazanmayı çoook istesem olur mu sizce
oohhhTamam anlastik, cok guzel kekler kurabiyelerle besleyim seni o zaman
Olmaz
Tamam anlastik, cok guzel kekler kurabiyelerle besleyim seni o zaman
Olmaz
Nasilmis never?Ya yine çalışırım tabi de işler öyle değilmiş
Sinir edersen bayat cay ama bu konuyu onceden de konustukhex gerekli cevabı vermiş sana
oohhh
Yahu o kadar çalışacağım zaten anlatamadım galiba hiç çalışmıcam demiyorum, istersem olur mu diyorumNasilmis never?
Ben siteden bile son zamanlarda neler yaptik, su calismamizi duydun mu ne dusunuyorsun diye sorduklarini biliyorum...
Ve alaninla ilgili sorular da var...
Otur calis, elimden gelenin en iyisini yaptim, bundan sonrasi benim elimde degil diyebilecek kadar icine sinsin calisman lutfen...
Sinir edersen bayat cay ama bu konuyu onceden de konustuk
Yettigi kadar calisirim deyince ben de panikledimYahu o kadar çalışacağım zaten anlatamadım galiba hiç çalışmıcam demiyorum, istersem olur mu diyorum
Ayrıca çalışmalarımız diye kim soruyormuş? Kurumdan adam gelmiyor komisyondan ordan burdan farklı ünilerden hocalar geliyormuş.
Anlastik haciyok ya ekler getirecem ben ondan yana sıkıntı yok merak etme
Hosgeldin, ne kadar da pozitifsinMerhaba kizlarrrrr:))))) tüm güzelikler bizim kötülükler uzak dursun herkes cooooookmutlu olsun...
yok canım ıstanbuldayım ben yaaa ,dedım ya ıstanbuldada subesı varOnu nerden buldun da cevap verdin, helal!
Su elbiseyi aldigin magaza Eskisehirde sen Istanbuldasin nasil oldu o is dedim ya...
Sen Eskisehirde misin kiz yoksa?
Digerlerini bilmiyorum yavrum ama sac aynen oyle gozukuyor, hatta benimki puruzsuz cikmisti, o sacta gozuken kiriklar bildigin, biraz daha uzaklasinca saga sola catallaniyor sac boyunca...Goruntu ayni...
Kusura bakma ders icin cikmam gerekiyordu, anca cevap verebildim...
Iyiyiz diyelim iyi olalim, kendi adima is guc, kosturuyorum...
Senden naber asil? Anlat kendini tanisalim
Benn ev kiziyimmm evdee oturuyom takiliyom oylee
Hadi ya bende karikatur gozukuyor
Su anda gozukuyor mu? Browser benim farkli, bazen sizdekiler bende, bendekiler sizde gozukmuyor
Ne olay oldu kici kirik karikatur...
Uysuz ve datli kadin
Aaa o nerden cikti? Nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?