Bazen bu kadinlar kulubunde herkes donuyor yemin ederim
Birden herkes duruyor ya bildigin 15 dakika falan cit yok, yogusa benim kafa mi gidiyor?kim donuyor, niye donuyor?
Birden herkes duruyor ya bildigin 15 dakika falan cit yok, yogusa benim kafa mi gidiyor?
Aaa selam sen napiyorsun?kızlar merhabaaaa.....napıyosunuz bakiim
Dogum ne alemde? Kontrolun guzel gecti mi?ayy napim aynı bi değişiklik yok otryorum kös kös :)
evet dün yine gittim kasılmalar başlamış ama suyun yeterli daha bekleyebiliriz dedi bekliyoruz bakalımDogum ne alemde? Kontrolun guzel gecti mi?
Anladim, saglikla al kucagina da zamani onemli degilevet dün yine gittim kasılmalar başlamış ama suyun yeterli daha bekleyebiliriz dedi bekliyoruz bakalım
O neymis acsana biraz?iyi iyi dün biraz ağrım vardı geliyo galiba dedik ama bişe olmadı..ya bişe sorucam bu manda yoğurdu meselesini biliyomusun duydunmu hiç
O neymis acsana biraz?[/QUOgeç doğum yapanlara manda yoğurdumu yedin falan derlermiş yani inanışa göre hamileyken manda yoğurdu yiyen geç doğururmuş..bende hamileliğimin başında yemiştim günümde geçti ya annem de bana aynısını sordu bende evet yedim dedim yine yemen lazım yoksa geç olur dedi bugün aldık bizde yedim ama nkadar doğru bi inanış bilmiyorum.yani hamileyken yediysen eğer sonunda bidaha yemen gerekiyomuş
doğru aslında yoğurt yemesem içimde kalcak değilya :) aman nebilim bende cahillik işte büyükler ne dese inanıyoruzchatlakanne ben hurafe oldugunu dusunuyorum direkt rahat ol, oyle sey mi olur, yogurt hic gec doguma sebep olur mu?
Sen aklina takilan ne varsa git bir guzel doktorunla konus, onun sozunden de cikma...
Cunku herkes dogru ya da yanlis bir seyler der...Onemli olan doktorunun ne dedigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?