Icin rahat edecekse doktora sor canim, o mantikli aciklar zaten sana...doğru aslında yoğurt yemesem içimde kalcak değilya :) aman nebilim bende cahillik işte büyükler ne dese inanıyoruz
Ben de merakla bekliyorumAy bu sefer cidden heyecanli gececek desene...
Ben Kazenle HanimKelesimiGetirin tarifleri merak ediyorum
Sen katiliyorsun di mi?
herşey yolunda gayet sağlıklı suyuda yeterli müdahale etçek bi durum yok beklicez dedi vakti zamanı daha gelmedi demekkiIcin rahat edecekse doktora sor canim, o mantikli aciklar zaten sana...
Doktor ne diyor dogum zamaniyla ilgili?, her sey yolunda diyorsa sorun yok, rahat ol...
Oh oh en saglam rakiplerden biri katilmiyorBen de merakla bekliyorum
Yok canım bu kategoriye katılmayı düşünmüyorum
Aynen aynen...herşey yolunda gayet sağlıklı suyuda yeterli müdahale etçek bi durum yok beklicez dedi vakti zamanı daha gelmedi demekki
aynen ..eee sen neler yapıyosun ben senin hakkında bişeycik bilmiyorum :)Aynen aynen...
Oh saglikliysa super, hicbir sorun yokmus iste...
Olmasi gereken zamanda olur, onemli olan saglikli olmasi
Ben yuksek lisans yapiyorum, hemen hemen 2 ay sonra bitiyor, bu gunlerde tezimi yeni teslim ettim dinleniyorum ama var daha bir dolu is bir iki gune onlara baslayacagim...aynen ..eee sen neler yapıyosun ben senin hakkında bişeycik bilmiyorum :)
nerde otryosn bu arada bebek düşünmüyomusunuzBen yuksek lisans yapiyorum, hemen hemen 2 ay sonra bitiyor, bu gunlerde tezimi yeni teslim ettim dinleniyorum ama var daha bir dolu is bir iki gune onlara baslayacagim...
Yas 28, evli, kedili bir insanim
Yurtdisindayiz...nerde otryosn bu arada bebek düşünmüyomusunuz
nekadardır evlisiniz yenimiYurtdisindayiz...
Bebek su an icin cok cok uzak, donunce anca duzen kuracagiz, biraz keyif yapmak istiyoruz bakalim...
2.5 yildir ama 2004'den beri tanisiyoruz...nekadardır evlisiniz yenimi
2.5 yildir ama 2004'den beri tanisiyoruz...[/QUO
waooooow iyimiş allah nazardan saklasın nice nice senelere :)
yok ben sakaryadayım
Guzelmisyok ben sakaryadayım
aaaaa neresindenaaa hemşehrimm
Aaa dogru lanaaa hemşehrimm
deprem konutlarında oturuyor bizimkiler ama aslen merkezdeniz. sen neresindenaaaaa neresinden
hiç de beni hatırlama sen zatenAaa dogru lan
Ayip ediyorsundeprem konutlarında oturuyor bizimkiler ama aslen merkezdeniz. sen neresinden
hiç de beni hatırlama sen zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?