Ben sana partiye gel dediydimhala aramadı, bilmiyorum
Ben sana partiye gel dediydim
arar zannettim, çünkü en son gideriz diye konuşmuştuk ama yine ekildim
Bogazim yaniyor
Bogazim yaniyor
Bilmiyorum ya sanirim hasta olacagim, halsizlik de var ustumdeNiye? Hasta mı oldun?Sıcak bir şeyler iç hemen bal da kat içine bal çok iyi geliyor. Hatta şey yap sıcak süt bal karabiber bu öksürüğe iyi geliyodu ama bence boğaza da iyi gelirim inanıyorum ben
Hakediyorsun kuzu kuzu bekle sen halahiç komik değil
hiç komik değil
Bilmiyorum ya sanirim hasta olacagim, halsizlik de var ustumde
Bal yok evde ama bitki cayi iceyim ben en iyisi...
Ikinci oksuruk icin deli, gogsu yumusatiyor
napacaktım yaHakediyorsun kuzu kuzu bekle sen hala
ya ben onu geçen sene çok fena ekmiştim, herkes gelemeyecek bitek ikimiz gidecez diye planı erteledim falan ondan ekme lüksüm yok ama onun beni ekmesine de gerek yoktuBen fırsatın varken bu sefer de sen onu ek demiştim ama napıyım
Hiç gözüm tutmadı zaten o çocuğunapacaktım ya
ya ben onu geçen sene çok fena ekmiştim, herkes gelemeyecek bitek ikimiz gidecez diye planı erteledim falan ondan ekme lüksüm yok ama onun beni ekmesine de gerek yoktu
hangi çocuğu lan? herkesin gözü tuttu da senin neden tutmadı, sen karıştırıyor olmayasınHiç gözüm tutmadı zaten o çocuğu
yaz yaz, bişey saklama devletten bulurlar bak sonraBenden mal bildirimi istiyorlar, bi donum var yazayım mı
Evetİnanırsak boğaza da iyi gelirdi bence
Şey yap o zaman zencefilli bulursan ondan iç o bana iyi geliyor. Adet öncesinde misin?
Abutheexxx hasta mısın sen kıyamaammmm
Ya o hazır bitki çaylarını bilmiyorum şimdi yalan olmasın, biz tazesini alıp kendimiz kaynatıyoruz o acı olmuyor hiç.Evet
Zencefil bana cok aci gibi geliyor icemiyorum ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?