Acayip terletiyor, beli de inceltiyor. Yapmak lazım aslındaben hiç denemedim de bel kütük gibi benim kesin beceremem
Halbusi cok guzel kiviririm ama hulahop bana fazla zorben hiç denemedim de bel kütük gibi benim kesin beceremem
Ooo bu super ben belime koydugumun akabinde ayak bilegimde hissediyorum, bu esnada da ticim geride one bukulmus durumdayim dusmesin diye, aman kisaca malim, taam mi?!
Acayip terletiyor, beli de inceltiyor. Yapmak lazım aslında
Halbusi cok guzel kiviririm ama hulahop bana fazla zor
Mal varlığım gün geçtikçe artıyorOoo bu super ben belime koydugumun akabinde ayak bilegimde hissediyorum, bu esnada da ticim geride one bukulmus durumdayim dusmesin diye, aman kisaca malim, taam mi?!
Ben bir ara kosuyordum orda, epey spor yapan kosan oluyordu...eryamanda evin önünde yürüyüş parkuru varmış, spor aletleri de var. hergun çıkarım artık
Beni de yazcan mi?Mal varlığım gün geçtikçe artıyor
Gordum onu, aglayip geliyorumBu çok seksi ya
Beni de yazcan mi?
Vesikaligimi da koy yanina
Gordum onu, aglayip geliyorum
Ben 42 yasindayim never, beni birak, sen kendini kurtarSen şu graduate school için çektirdiğini atsana
Biz de böyle olabiliriz
Ben bir ara kosuyordum orda, epey spor yapan kosan oluyordu...
Ama spor aletlerini hunharca kullanan teyzeler var ki, aglayarak eve kosarsin
Bu çok seksi ya
Nasil gaza geldi yagülerken de kalori harcanıyormuş bari o işe yarar teyzeler
eğer bu kadınsa, ben eşşeğim, hatta direk atım ben att
Hepimiz atiz, rahat olçok haklıyım ama
Hepimiz atiz, rahat ol
Yok o abla sahaeser gibi ama bizim de bir olurumuz var yani, buseler falan hep oyle dediler banabence sende de o kadar oynaklık vardır, itiraf et
buse dedin diye küsmesin sana, malum bu konuda hassas bir şahıs kendisiYok o abla sahaeser gibi ama bizim de bir olurumuz var yani, buseler falan hep oyle dediler bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?