Evcil hayvan krizim tuttu. Hayvan istiyorum beeennnnEe senden naber?
O nasıl bi kriz allasenEvcil hayvan krizim tuttu. Hayvan istiyorum beeennnnsenden naber??
Muhabbet kusu besledim yillarca. Evcil hayvanlar insanda bagimlilik yapiyor,inaniyorum ben buna. Cok yogun calistigim icin ilgilenemiyorum diye evime alamiyorum. Bekarken annem,kardeşim her türlü bakim ve ilgiyi gosteriyorlardi,beslemek daha kolaydi. Kopegimiz vardi babam is yerine götürdü. Komsumun kedisi vardi her gun onu minciriyodum o da artik is yerine getirmiyo. Hayvan istiyorum ben O nasıl bi kriz allasenBen de köpek istiyorum ama şartlarım müsait değil
Kocan yok muMuhabbet kusu besledim yillarca. Evcil hayvanlar insanda bagimlilik yapiyor,inaniyorum ben buna. Cok yogun calistigim icin ilgilenemiyorum diye evime alamiyorum. Bekarken annem,kardeşim her türlü bakim ve ilgiyi gosteriyorlardi,beslemek daha kolaydi. Kopegimiz vardi babam is yerine götürdü. Komsumun kedisi vardi her gun onu minciriyodum o da artik is yerine getirmiyo. Hayvan istiyorum ben cok yalnizim never cok... Yalnizkigimi paylasacak bir hayvanim olsun istiyorum 
"Kibir" çıktı!"Kibir" çıktı!
Senin en büyük günahın şeytanın da favorisi olan: Kibir. Kimsenin senin zeka seviyende olduğunu düşünmüyorsun, sana göre herkes aptal. Bir işi de eline yüzüne bulaştırmadan yapamıyorlar onlar. Bunun üstüne bir de çok bilmiş tavırları yok mu, ölür müsün, öldürür müsün! Sense beceriklisin, yeteneklisin, doğuştan farklısın: 7 milyarda 1'sin yani. Oturduğun yer fildişi kuleleri, egonsa Everest'in tepesinde. Bu kibir, boşuna değil yani.
http://onedio.com/haber/7-olumcul-gunahtan-hangisi-sensin--401702
Çok cahiller hex, keşke hepsi ölse"Kibir" çıktı!
Senin en büyük günahın şeytanın da favorisi olan: Kibir. Kimsenin senin zeka seviyende olduğunu düşünmüyorsun, sana göre herkes aptal. Bir işi de eline yüzüne bulaştırmadan yapamıyorlar onlar. Bunun üstüne bir de çok bilmiş tavırları yok mu, ölür müsün, öldürür müsün! Sense beceriklisin, yeteneklisin, doğuştan farklısın: 7 milyarda 1'sin yani. Oturduğun yer fildişi kuleleri, egonsa Everest'in tepesinde. Bu kibir, boşuna değil yani.
Ne bok yiyecegiz
Tam ve omur boyu bakabilecek imkanin olunca al canimMuhabbet kusu besledim yillarca. Evcil hayvanlar insanda bagimlilik yapiyor,inaniyorum ben buna. Cok yogun calistigim icin ilgilenemiyorum diye evime alamiyorum. Bekarken annem,kardeşim her türlü bakim ve ilgiyi gosteriyorlardi,beslemek daha kolaydi. Kopegimiz vardi babam is yerine götürdü. Komsumun kedisi vardi her gun onu minciriyodum o da artik is yerine getirmiyo. Hayvan istiyorum ben cok yalnizim never cok... Yalnizkigimi paylasacak bir hayvanim olsun istiyorum 
Sadece kocayla olmuyor ki. İnsana arkadaş da lazim. Zaten ayni is yerindeyiz,7/24 birlikteyiz. Erkekler bizim kadar duygusal degil. Her an vıcık vıcık olmaktan hoslanmiyolar. Ama hayvanlar oyle degil ki surekli sırnasıyo. Kuşum vardi 1 dk omuzundan gitmezdi. Aşkım,annecimm,bitanem derdi bana Kocan yok mu
Kız harbi kızdın mı şaka yaptım kızMuhabbet kusu besledim yillarca. Evcil hayvanlar insanda bagimlilik yapiyor,inaniyorum ben buna. Cok yogun calistigim icin ilgilenemiyorum diye evime alamiyorum. Bekarken annem,kardeşim her türlü bakim ve ilgiyi gosteriyorlardi,beslemek daha kolaydi. Kopegimiz vardi babam is yerine götürdü. Komsumun kedisi vardi her gun onu minciriyodum o da artik is yerine getirmiyo. Hayvan istiyorum ben cok yalnizim never cok... Yalnizkigimi paylasacak bir hayvanim olsun istiyorum 
Su sincap sayisini ikiye mi dusursekÇok cahiller hex, keşke hepsi ölse
Kocana sakla deneyiminiKız harbi kızdın mı şaka yaptım kız
Civciv, su kaplumbağası, muhabbet kuşu ve balık besledim ben de. Büyükbaş tecrübem olmadı daha
Alsam bırakmam zaten de,maalesef zamanim yokTam ve omur boyu bakabilecek imkanin olunca al canim
Su sincap sayisini ikiye mi dusursek
Kocana sakla deneyimini
Yok kiz ne kizcam. Bende hamster,su kaplumbagasi, hint bülbülü,muhabbet kuşu,köpek besledim. Hayvan sevgisi bambaska yaaa. O masum sevgiyi özlüyorumKız harbi kızdın mı şaka yaptım kız
Civciv, su kaplumbağası, muhabbet kuşu ve balık besledim ben de. Büyükbaş tecrübem olmadı daha
Ne bileyim hayvan istiyorum demen üzerine kocandan bahsettim yaYok kiz ne kizcam. Bende hamster,su kaplumbagasi, hint bülbülü,muhabbet kuşu,köpek besledim. Hayvan sevgisi bambaska yaaa. O masum sevgiyi özlüyorum
E o da hayvan zaten,neyine kizayimNe bileyim hayvan istiyorum demen üzerine kocandan bahsettim ya
Karşılıksız seviyorlar gerçekten o yüzden başka oluyor sevgisi ve sen de ondan bir şey beklemiyorsun. Bence sevginin en saf hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?