Sahibinden full+full yapili geyik!!

"Açgözlülük" çıktı!

Evet, senin en büyük günahın, hiç şüphesiz Açgözlülük. Senin olanı/olduğunu düşündüğünü asla paylaşmazsın. Bencilsin yani. Ama şunu kabul etmek gerekir ki, şu dünya üstünde bencil olmayan bir tane ademoğlu yoktur, ki "ben bencil değilim" diyen bencilin, açgözlünün önde gidenidir. Sen en azından ikiyüzlü değilsin. Bir de böyle olmanda çok geçerli sebeplerin var: Hayat bu noktaya getirdi seni!

O nasıl bi kriz allasen Ben de köpek istiyorum ama şartlarım müsait değil
Muhabbet kusu besledim yillarca. Evcil hayvanlar insanda bagimlilik yapiyor,inaniyorum ben buna. Cok yogun calistigim icin ilgilenemiyorum diye evime alamiyorum. Bekarken annem,kardeşim her türlü bakim ve ilgiyi gosteriyorlardi,beslemek daha kolaydi. Kopegimiz vardi babam is yerine götürdü. Komsumun kedisi vardi her gun onu minciriyodum o da artik is yerine getirmiyo. Hayvan istiyorum ben  cok yalnizim never cok... Yalnizkigimi paylasacak bir hayvanim olsun istiyorum 

Kocan yok mu

"Kibir" çıktı!
Senin en büyük günahın şeytanın da favorisi olan: Kibir. Kimsenin senin zeka seviyende olduğunu düşünmüyorsun, sana göre herkes aptal. Bir işi de eline yüzüne bulaştırmadan yapamıyorlar onlar. Bunun üstüne bir de çok bilmiş tavırları yok mu, ölür müsün, öldürür müsün! Sense beceriklisin, yeteneklisin, doğuştan farklısın: 7 milyarda 1'sin yani. Oturduğun yer fildişi kuleleri, egonsa Everest'in tepesinde. Bu kibir, boşuna değil yani.

Ne bok yiyecegiz

Çok cahiller hex, keşke hepsi ölse

Tam ve omur boyu bakabilecek imkanin olunca al canim

Sadece kocayla olmuyor ki. İnsana arkadaş da lazim. Zaten ayni is yerindeyiz,7/24 birlikteyiz. Erkekler bizim kadar duygusal degil. Her an vıcık vıcık olmaktan hoslanmiyolar. Ama hayvanlar oyle degil ki surekli sırnasıyo. Kuşum vardi 1 dk omuzundan gitmezdi. Aşkım,annecimm,bitanem derdi bana            

Kız harbi kızdın mı şaka yaptım kız
Civciv, su kaplumbağası, muhabbet kuşu ve balık besledim ben de. Büyükbaş tecrübem olmadı daha

Kız harbi kızdın mı şaka yaptım kız
Civciv, su kaplumbağası, muhabbet kuşu ve balık besledim ben de. Büyükbaş tecrübem olmadı daha
Yok kiz ne kizcam. Bende hamster,su kaplumbagasi, hint bülbülü,muhabbet kuşu,köpek besledim. Hayvan sevgisi bambaska yaaa. O masum sevgiyi özlüyorum

Yok kiz ne kizcam. Bende hamster,su kaplumbagasi, hint bülbülü,muhabbet kuşu,köpek besledim. Hayvan sevgisi bambaska yaaa. O masum sevgiyi özlüyorum
Ne bileyim hayvan istiyorum demen üzerine kocandan bahsettim ya
Karşılıksız seviyorlar gerçekten o yüzden başka oluyor sevgisi ve sen de ondan bir şey beklemiyorsun. Bence sevginin en saf hali

Ne bileyim hayvan istiyorum demen üzerine kocandan bahsettim ya
Karşılıksız seviyorlar gerçekten o yüzden başka oluyor sevgisi ve sen de ondan bir şey beklemiyorsun. Bence sevginin en saf hali
E o da hayvan zaten,neyine kizayim tatli öküzüm benm

Kesinlikle... Hic intikam duygulari yok. Saf sevgi var. Bi kere köpegimz yavruyken oyun oynuyorduk,yanlislikla patisine bastim. Ah kiyamam nasil bagirdi... İcim paramparca oldu. Simdi yazarken sesi kulagimda cinladi,gozlerim doldu hic bisey yapmadi,kucagima aldim ellerimi yaliyo bide  biz insanlar hemen kısasa kısas saldırırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…